Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plemniczkaa

Jak to jest z tymi plemnikami?

Polecane posty

Gość plemniczkaa
Czesc... ja tez dzisiaj zle sie czuje. Dalej boli mnie brzuch, miednica... czuje jakbym zaraz miala miec @. Wiem wiem za bardzo sie przejmuje tym sluzem, ale absolutnie nie jest on dla mnie zrozumialy... jesli nie jesem w ciązy powinien byc nadal kremowy, a jesli jestem to mleczny... a ja nienormalnie mam jakby plodny 7 dni po owulacji, to jest dziwne. Wolalabym nawet jak nie jestem w ciąży poprostu to wiedziec a nie sprzeczne znaki otrzymywac. Z pewnością tez tak sie tym denerwuje bo to pierwszy cykl staran... nie mam jeszcze takiej cierpliwości.. świadomosci ciala i objawów... Nie mogę jednak nie zauwazyc ze poprostu zle sie czuje jak na okres, którego na szczescie nie dostalam dzisiaj pomimo tego bólu wczorajszego i dzisiejszego.. No i musze sie wam do czegos przyznac... rano zla na to wszystko zrobilam test i oczywisicie negatywny... no ale przeciez nawet jak jestem w ciąży to nie mógł jeszcze wyjść pozytywny... ddduurna ja :)

plemniczkaa ale wcale mnie to nie smieszy że zrobiłas juz test. wiem jak to jest z niecierpliwością ;) ja też pewnie na twoim miejscu bym tak zrobiła :)

Gość plemniczkaa
Hej dziewczyny co tak ostatnio malo zaglądacie tutaj? pewnie zapracowane... :)

Gość życzę II kreseczek
Plemniczkaa, 6 dni przed terminem @ to pewnie, że za wcześnie :) Nie patrz na śluz - różnie z tym śluzem w ciąży bywa przecież :) Ja wiem, że chciałoby się już wiedzieć, ale nie ma bata - trzeba poczekać :D Złośliwa natura :P hehehe staraczka, jak tam głowa?

Gość plemniczkaa
zycze II kreseczek no w sumie to 5 dni przed @ :P ale pewnie to i tak za wczesnie heh i tak nie wytrzymam do dnia spodziewanej @ i pewnie w czwartek powtórze test

Gość życzę II kreseczek
plemniczkaa, :) Ja myślę nad czwartkiem lub piątkiem :) Nadal Cię tak mocno boli?

Gość plemniczkaa
tak... no dokladnie jakbym miala zaraz dostac okres.. cale podbrzusze i miednica... do tego mam wrazliwe piersi.. wiesz mysle ze albo jednak owulacja mi sie przesunela i są to bóle owulacyjne albo serio jestem w ciąży.

Gość plemniczkaa
zycze II kreseczek kiedy ty masz dostac @? przypomnij mi... czy przypadkiem nie tak jak ja w sobote?

Gość życzę II kreseczek
plemniczkaa, owulację masz potwierdzoną skokiem tempki, więc prędzej to drugie :) Ja tak do końca nie wiem, kiedy powinnam dostać okres - po ciąży mi się troszkę rozregulował. Patrząc po tym co pokazały mi testy owu, @ powinnam dostać pt/sob. A moje objawy są takie, że nie nastawiam się na nic :D W poprzednich cyklach raz mnie bolały jajniki, raz podbrzusze, raz nic, raz piersi całe, raz po bokach itd. także moje aktualne objawy są nie do sklasyfikowania :D Może i lepiej, bo sobie nie wkręcam :)

coś ostatnio staraczki nie ma wśród nas... ciekawe co u niej słychać, jak się czuje, czy bóle przeszły? u mnie nic nowego, czekam na te dni płodne :) mój m mówi że jest taki wyposzczony że... :D w sumie to się nie dziwię, biedaczek był chory to nie było przytulania, potem okres i kłótnie i tak jakoś... :) buziaki :* plemniczkaa godzine ZERO się zbliża :) ciekawa jestem, pewnie zaciązyłaś :) te dolegliwości...

życzę II kreseczek.. chyba nie roZumiem... przecież test ciązowy wyszedł ci pozytywny, to co piszesz że czekasz na okres? zaraz, poczytam jeszcze raz, może coś ominęłam :D

hej kochane :)jestem jestem :)tylko troche mniej aktywna :)też czekam na płodne :)a to juz cały przyszły tydzień :)a głowa póki co nie jest tak żle..;)z tego co wyczytałam to chyba to migrena...miewałam wcześniej takie bóle ale nigdy nie trwały tak długo...wogóle dajemy z m na luz :)co ma byc to bedzie..;)odstawiamy wszelkie wspomagacze...tylko wykres pomocniczo :)moze to nam pomoże :)

Gość soksoko
witam ja sie czuje juz lepiej:)poza zmeczeniem nic mi nie jest. plemniczka-nie sugeruj sie tak sluzem. Ja mialam od jakos 20 dc do 29 najrozniejsze konsystencje sluzu.Raz sie lalo ze mnie,potem cisza,raz bezbarwny,raz zoltawy. Teraz nie mam wcale. Gdybym miala wg.ksiazek opisac jaki mialam sluz przez ten czas to i przemiesiaczkowy i owulacyjny i ciazowy. Kazda kobieta jest inna,nie zwracaj uwagi na sluz. Bolem piersi tez bym sie nie sugerowala... ja dopiero zaczelam podejzewac ciaze jak dostalam mdlosci,plakalam bez powodu no i to zmeczenie. Wczesniej mialam zwykle objawy przedmiesiaczkowe. Dziewczyny-nie ma co sie doszukiwac niczego w tych objawach przed @.najlepiej zapomniec o wszystkim i poczekac. wiem,ze to nie takie proste,ale wiecie ilu nerwow unikniecie??:)

Gość soksoko
staraczka-ja wlasnie chcialam uniknac przytulanek w plodne dni i prosze:)dwie kreski:) Nasze ciala robia nam czasem rozne psikusy i najlepiej po prostu pojsc na zywiol,nie myslec o plodnych dniach.

soksoko dokładnie się zgadzam, chociaz jeszcze miesiąc tamu powiedziałabym cos innego :) chciałam mieć synka, ale czy rzeczywiście kochanie sie w dni płodne to większa szansa na niego? natura jest złośliwa i nieobliczalna, może dlatego nie wyliczać, a słuchac co ciało pragnie :)

soksoko cos w tym jest :)inaczej nie byłoby tylu niechcianych ciąż...a kiedy kobieta stara sie jak moze to nic z tego nie wychodzi...tyle zę my z m mozemy tylko w okolicy dni płodnych i ja muszę wiedziec kiedy one mniej wiecej beda..ale teraz bardzo pomaga mi ten nowy wykres :)do którego Tyśka podała linka :)

staraczka wytłumacz mi czemu tylko w dni płodne może cie sie przytulać? czy zdrowotnie jest to ograniczone?

ok. kochana nie było pytania :D w takim razie czekajcie na te dni płodne. A powiedz mi czy dodatkowo używasz testów owu? bo ja zakupiłam znowu :) zacznę testować ok 12 dnia. czyli w przyszłym tyg.

z allegro :D choc ostatnio na nie najeżdżałam :) ale kupiłam zestaw, razem z testami ciążowymi :)

mam cicha nadzieje że w końcu te testu ciążowe pokażą mi to na co czekam :) ps. wczoraj robiłam 1wszy raz w życiu bigos :) wiem, śmieszne to że baba prawie 30letnia nie robiła bigosu - ale prawda taka że zazwyczaj babcia go robiła.. gotowałam z winem - smak pyszny :) nie wiedziałam że taka kuchara ze mnie :D

Gość plemniczkaa
Witajcie. Macie racje nie ma co sie nakrecac i o tym myslec, ale to trudne. Na szczescie juz za kilka dni bede miala jasność. Dzisiaj temperatura mi ladnie skoczyla. Wczoraj 36,79 a dzisiaj 36,91. A poza tym ovufriend znowu mnie zszokował, bo nagle wczoraj zmienil z potwierdzonej owulacji na linie przerywaną i ze niby sluz nie potwierdza owulacji... dziwne ze nagle do tego doszedl... dlatego moze faktycznie ten moj bol brzucha i sluz spowodowany byl jednak przesunietą owulacją... no ale tego najstarsi górale nie wiedzą :D W kazdym badz razie tamten sluz podobny do plodnego byl tylko jeden dzien, teraz mam znowu kremowy i malo. A jako ze i tak pewnie mi sie nie udalo kupilam tez na allegro testy owulacyjne na kolejne staranka :)

ovufriend zmienia ci owulacje jeśli po spodziewanej wulacji wyliczonej ty zaznaczysz śluz płodny. dlatego tzreba uwazać i nie mylić płodnego z np kremowym (choć niby kolor inny).

Gość plemniczkaa
aa tyska to pewnie dlatego zmienil ze zaznaczylam 2 dni temu sluz wodny... tak jak wam pisalam...

na 100% . ja też raz zaznaczyłam wodnisty a był kremowy i mi zmienił owulacje na przerywaną. plemniczkaa a jak tam piersi? ze tak spytam? nie żebym sie interesowała ta częścia damskiego ciała :) ale czy urosły? :)

Gość plemniczkaa
haha tyśka tak serio to nie wiem czy urosly, z pewnością są wrazliwe i przy dotyku bolą tak jak i sutki.