Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plemniczkaa

Jak to jest z tymi plemnikami?

Polecane posty

ale3 masz kochanego tego męża :) ja chciałam właśnie zjeść kanapke bo mi mój m zrobił, ogórek konserwowy i salami - ale mnie odrzucił ten zapach... ble... mimo że głodna to jej nie zjem bo mi smierdzi

wiem wiem co napiszecie :) czasem człowiek po prostu nie ma ochoty na jedzenie czegos tam, nie musi to być od razu ciąża :)

o i popatrz kto tu ma inne niż dotychczas odczucia? :) staraczka nie wszystko stracone :) czekaj a bedzie ci dane :D

Gość plemniczkaa
hej no zniknelam bo ja też w pracy i czasami muszę sie ruszyc od kompa :P Staraczko a ty moze tez zrob jutro teścik :P Tyśka odrazu jak ty zrobisz swoj test to pisz do nas :) Ja mialam 3 dni temu owulacje a moj mąż już mówi zebym kupila test i zrobila... hehhe faceci

w aptece kupiłam tylko bobotest z czułością 25ml.. lepszych nie mieli.. co za apteka!! ale coś mi sie wydaje że to nie mój czas :) i wynik czy jutro czy innego dnia wyjdzie ujemny. staraczko zrób test :)

Gość plemniczkaa
oj tyśka tyśka a może jednak? pozytywne nastawienie jest bardzo ważne :) Z całego serca życzę pozytywnego teścika :)

boli mnie a właściwie troszkę kuje brzuch.. nie wiem czy to dobrze czy źle. mimo to że w tym cyklu dziwnie się czułam, uważam że było to spowodowane moimi nerwami, napięciami itp. zakładam się że jutro test wyjdzie negatywny.. a właśnie mam pytanko, ponieważ ja wstaję siusiu zazwyczaj po1 w nocy i jakoś 4-5, to może zrobić test właśnie ok 5? wstaję normalnie o 6:30, ale skoro w nocy bym już sikała to będzie rozcieńczone... jak uważacie?

Gość plemniczkaa
ja mysle ze 5 rano to jak najbardziej dobra pora na test :) To bedzie wlasnie poranny mocz :) A kucie w brzuchu to także objaw ciąży :)

Tyska będzie ok o 5:) byle z pierwszego nocnego sikania:) ją nie robię bo nie ma po có..z ciekawości sprawdziła jak ma siwe szyjka i jest otwarta nisko i miękka..jak nic na okres...trudno jakoś to przeżyje...choć niewie ukrywam że jest mi trochę smutno..chce żeby już się udało....ale widocznie to jeszcze nie ten moment...pa dziewczynki do jutra:)

cześć kochane :) ja jeszcze w domu ale pewnie chciałyście wiedzieć jak test. otóż... NEGATYWNY :) w dodatku temp spadła i mam ból okresowy, mimo że w nocy jeszcze nie mogłam dotknąć piersi to teraz są jakby lżejsze i bardziej miękkie. więc nie udało się. ale może i dla mnie lepiej bo nie wiem co mi przyniesie jutro.. Za was natomiast trzymam jak najbardziej kciuki. do napisania później.

hej :)Tyśka to witaj w klubie...u mnie niby temp wzrosła trochę...ale co z tego jak rano juz zauwazyłam delikatne plamienie...:(trudno widocznie tal miało być..ale zrobie wszystko zeby sie udało :) wogóle zamierzamy zbadac nasienie m..jak będzie ok to znaczy ze z moja głowa coś nie tak i blokuje zapłodnienie..albo po prostu nie trafiamy w te dobre dni....musze zaczac działac...:)nie ma co dłuzej czekac

staraczka temp rzeczywiście się podniosła.. w sobote powinnaś dostać @ ja jutro już. kobiety to jednak mają trudno w życiu...

a powiedz mi ten paskudny ovu ile % ci juz pokazuje na ciążę? u mnie jest dziś 60% :D śmiech na sali

hola hola, przeczytałam właśnie co on pokazuje w tych % - kiedy możesz już wykonać test ciążowy i jakie jest prawdopodobieństwo pozytywnego testu ciążowego w danym dniu, jeśli jesteś w ciąży; jeśli u ciebie jest 80% to znaczy żer jesli byłby pozytywny to na 80% wiarygodny. jutro rób test :) jeśli nie dostaniesz @

Tyśka kochana , nie będe robic bo wiem że nie ma takiej potrzeby :) skoro zaczynaja mi sie plamienia to i okres będzie....takze czekam aż się rozkreci i starania na nowo ):których już nie mogę się doczekać ;)

widzisz ty chociaż wiesz że będziecie sie starać... u mnie to nie jest takie klarowne i oczywiste

staraczko... no co będę się oszukiwać, nie jest u nas dobrze. każde ma swój ciężki charakter i czasem nie chce pójśc na kompromis. ja córkę mam, ma już 6lat. związek z jej ojcem trwał 3lata i skończył się wyprowadzką moją od niego. teraz jest tak że ja mam inne a córa inne nazwisko.. dziwnie trochę.. poza tym użeranie się z alimentami itp to nie jest miła sprawa.. mam męża od niedawna. kochamy sie i pewnie i ja i on chcialibyśmy stworzyć udaną rodzinę, ale albo nadal tkwi w nas gorycz poprzednich związków, albo obawiamy się że cos pójdzie nie tak 9to prędzej ja się boję że jak urodze to on tez okaże się chamem i będę już mieć 2 dzieci i każde z innym nazwiskiem)....

no to faktycznie nie ciekawa sytuacja..wiesz nie bardzo wiem co ci doradzic..nigdy nie bylam w takiej sytauacji...a mąz mojej siostry jakos dogadał sie z matka swojego pierwszego dziecka i teraz jest dobrze :)placi alimenty i odwiedza syna :)tyle ze on bardzo ale to bardzo kocha swoja nowa rodzine :)i robi wszystko by byli szczesliwi :)nie zapominajać przy tym o pierwszym dziecku:)może twój maż nie potrafi znaleźc róznicy między starym a nowym (lepszym ) zyciem z Tobą...utkwił tak po srodku i teraz nie wie jak z tego wybrnac...

nic to. czas płynie, nie bedę sie zastanawiać nad czyms na co do końca wpływu nie mam.\niepotrzebnie tylko sie denerwuję :) a po co mi to. u mnie a właściwie w konstantynowie łódzkim jest znachorka :) zielarka ale super babka. leczy z chorób, dolegliwości itp.. ona pomogła przyjaciółce w zajściu. piła jakieś ziółka i bęc :)

słyszałam co nie co o zioąlch na zajscie w ciaze..póki co nie zamierzam próbować..:)łykam tylko kwas folkioy i razem z mezem berzemy też kapsułki z korzenia maca :)który bardzo dobzre dziaął na meska jak i żenska płodnosc :)zwłaszcza na plemniczki :)podobno poprawia ilośc i jakośc az o 180 % :)