Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tańcząca z myślami...

_^_^ Z odrobiną wrazliwości gdy świat ogarnia szaleństwo_^_^_

Polecane posty

Gość gość
Nie warto umierać z powodu rozstania! Tyle chwil zachęca nas do poczekania na radosne uśmiechy i łzy pełne wzruszeń na błysk w nowych oczach, ukojenia duszy Przecież tak naprawdę to nic się nie stało. Tramwaj mknie po szynach, radio gra jak grało. Cały świat nie będzie przecież patrzył z trwogą na to, że dwoje kochanków poszło inną drogą... Krystian Konieczny

Gość Marta70
Ramonami cie oplotę ukołyszę zaprowadzę cie ścieżką do raju i rozdzwonią się rozkoszy dzwoneczki jak akordy które zmysły zachwycają Poprowadzę twoje dłonie spragnione po najczulszych okręgach mego ciała i zapragniesz mnie bardziej jeszcze a ja będę na ciebie czekała:-) jw. Pozdrawiam Wszystkich bywalców:-)🖐️

Gość gość
kiedy przestanę marzyć to zapal mi znicz przyjacielu bo będę pukać do raju lub piekła jak innych wielu kiedy przestanę śnić to wieniec daj mi na skronie to znaczy że nie mam już nic choć pełne są moje dłonie jeśli przestanę kochać to pętlę mi zarzuć na szyję to znaczy że brak mi serca nie żyję jw. dobranoc:-)

Gość gość
Pamięć płynie cichym wiatrem szepce muszą targa kwiatem Gdzieś jest życie a gdzieś sen nie wiem kto pisał słowa te . . . On był przybrzeżnym rybakiem pisał list ten sił ostatkiem Do ukochanej bliskiej sercu gdyż łódź tonęła w deszczu ... Gdzieś nad morzem znalazłem ten list w butelce zielonej Nie wiem kto pisał imię twe z uczuciem pisał słowa te A gdyby na cześć spotkania splecione dłonie rozstania dały kochania swego znak list miłosny oszuka czas . . . Ktoś wołał do miłości swej do ukochanej lub Boga że to ostatni jego dzień że nadchodzi życia trwoga Znalazłem list ten pamiętny dawne pragnienia odżyły wypite wino z butelki i uśmiech losu parszywy . z netu http://www.youtube.com/watch?v=Pv0PAchVGCw dobranoc:-)

Gość gośćLaux
Aby dowiedzieć się, co ludzie naprawdę myślą, trzeba zwrócić większą uwagę na to, co robią, niż na to, co mówią. ~Kartezjusz

Gość gośćLaux
Bo tak naprawdę każdy z nas pragnie tylko jednego: wiedzieć, że jest dla kogoś ważny. Że bez niego czyjeś życie byłoby uboższe. Jodi Picoult“Pamiętaj, że każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił.”Ernest Hemingway

Gość gośćLaux
"Rzuć patyk, a służalczy pies przyniesie ci go, dysząc, sapiąc i potykając się. Zrób to samo z kotem, a zmierzy cię wzrokiem z chłodną uprzejmością i nieco znudzonym rozbawieniem. I tak jak podrzędni ludzie wolą podrzędne zwierzęta, które przebierają nogami z podnieceniem, bo ktoś inny coś od nich chce, tak ponadprzeciętni ludzie szanują ponadprzeciętne zwierzęta, które żyją własnym życiem, i wiedzą, że infantylne rzucanie patykiem przez obcych dwunożnych nie leży w ich interesie, dlatego jest poza ich uwagą." Howard Phillips Lovecraft

Gość gość
Pozdrowienia dla Wszystkich, którzy się tutaj odnajdą:-) Laurka🌻:-)🖐️

Gość gość
p********ie kotka za pomoca młotka

Gość gość
kasują topiki, uwazajcie bo Wy zaraz znikniecie :O

Gość gość
dlaczego kasują topiki ?

Gość gość
nikt nie wie

Gość gość
no faktycznie ludzie pisza ze topiki zniakaja

Gość gość
odwaliło im czy co ???

Gość gość
banda idiotów i tyle

Gość gość
ja pierdziele ,do ostrzału ich

Gość gość
o kto to usuwa? mozna tak sobie usunac topik ?

Gość gość
pop*****lency

Gość gość
ano popirdolency

Gość gość
wspołczuje tym ludziom co im usuneli jakis frustrat usuwa, bo znikaja same ładne, z wierszami i z muzyka .

Gość gość
kasuja topiki !!!!!!

Gość gość
no kasuj durniu, kretynie !!

Gość gość
widać nie wszystkie kasuje ;)

Gość gość
tez tego nie rozumiem,a durne tematy wrecz obrazliwe zostaja