Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tańcząca z myślami...

_^_^ Z odrobiną wrazliwości gdy świat ogarnia szaleństwo_^_^_

Polecane posty

Gość tata szarika
Świętujemy synek,świętujemy... bo co zjemy to My...https://www.youtube.com/watch?v=037uSAIahho A co usłuszymy i zobaczymy to w to się zamienimy,bo żyjemy i walczymy i nasze zmysły kierujemy gdzie chcemy i czego chcemy nie mamy bo takie są świata ramy... Ten utwór nie stworzył męższczyzna z kobietą. Z kobietą tworzy się to inaczej...

Gość gość
Kretyn jakich mało.

Gość gośćszarik na 102
Tu świętują jednostki specjalene,żandarmeri i jeddddnostkom łonczności wstemp wzbroniony...zapraszamy wrażliwych na życie i śmierć...podp*****lcze dostaną lacze...o miłości nie wspomnę bo nas tak miłuje,że z nas takie huje...hehe U nas dobre jedzenie,czysta woda i muzyka taka ,że szkoda gadać... https://www.youtube.com/watch?v=PeKE2Z-9HVM

Gość gość
Kobiety nie sa wrażliwe,są łapczywe...

Gość gośćlaurkax
i niech smutek nie łaczy się z moim imieniem,dopoki oddycham nie tracę nadziei.... pozwól mi wprowadzić cię do mojego świata, będę kierować tam każdym twoim krokiem, nauczę się twoich przebudzeń, wymyślę twoje noce, będę przy tobie. Pozacieram wszystkie wytyczone losy, zaszyję wszystkie rany. Kiedy będziesz wściekły, zwiążę ci ręce na plecach, żebyś nie mógł wyrządzać zła, zbliżę moje usta do twych warg, żeby zagłuszyć twoje krzyki, i nigdy już nic nie będzie takie samo a jeśli teraz jesteś sam, to odtąd będziemy sami we dwoje... — Marc Levy

Gość gośćlaurkax
"Tylko dzięki duszy jest się sobą. A nagie ciało kobiety bardziej ukazuje jej płeć niż osobę. Nie myśli się o duszy kobiety patrząc na jej nagie ciało. To dusza wartościuje kobietę.Osoba wyraża się duszą; reszta to gatunek" Jonasz Kofta

Ty kserokopiarka idż sie nakryj,masz chójowego adwokata! Napisz coś od siebie!Z sensem! Marta huja warta. ja to pisałem H.W

Gość gość
bez komentarza 🖐️

Gość gośćlaurkax
🖐️

Gość gość
"Czasem Cię widzę lecz wyciągniętymi rękoma dotykam tylko mojej myśli o Tobie." H. Poświatowska Lastiwka jest offline

Gość gośćlaux
Goraco polecam Adamczyka Dom tesknot... ....brak mi twojej dloni w moich rekach,twojego glosu w moich uszach,twoich warg na moich ustach,twojego usmiechu w moich oczach.......'

Gość gośćlaux
"Jest mi dzisiaj źle bardzo, jest mi bardzo smutno, Myśli mam zwiędłe, chore, jak kwiaty na grobie, Za oknem wisi niebo niby szare płótno. Nie mogę cię dziś kochać i myśleć o tobie. Między nami jest przepaść, przepaść niezgłębiona, I choćbyśmy wykochać po brzeg dusze chcieli, To wszystko, co nas łączy, jest miłość szalona, A wszystko, co jest prawdą, na wieki nas dzieli. Wiem teraz: to jest jasne jak słońce na niebie, I musi skonać serce pod ciężką żałobą, Bo nigdy cię nie wezmę na wieczność dla siebie. Ty nigdy mną nie będziesz, a ja nigdy tobą" Jan Lechoń

Gość gość
Dziwny sen miałem z wieczora, Trwał jakby przez wieczność całą - Tyś była falą jeziora, Ja byłem nadbrzeżną skałą. Nie żałowałem tej zmiany, Żem skałą, a nie człowiekiem; Marzyłem, żem jest kochany... A wiek przemijał za wiekiem - Nie żałowałem, że głuchy Głaz nic powiedzieć nie może... Mówiły ze sobą duchy, Jam niebo widział w jeziorze. Tyś zawsze padała drżąca Na moje piersi z granitu, Złączona wśród lat tysiąca Węzłami wspólnego bytu. Kruszyłaś kamienne łono, A jam się cieszył z zniszczenia, Bo przeczuwałem spełnioną Dolę zimnego kamienia. Wiedziałem, że gdy do końca Zamiary przywiedziesz zdradne - Żegnając gwiazdy i słońca, W objęcia twoje upadnę. 20 styczeń 1872 ADAM ASNYK: POEZJE

Gość gość
nikogo nie ma

Gość gośćniepierw
co tu tak juz cicho??

Gość gość
znudziło sie?:)