Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgfffg

Egzamin z języka na Uniwersytecie Warszawskim

Polecane posty

Gość gdgfffg

Przegapiłam termin pisemnego egzaminu (na ustnym będę). Czy są terminy poprawkowe tego egzaminu?

Gość ixyyyyyyyyyyy
tak, chociaz nie wiem czy do ustnego mozesz podejsc teraz, bo ustny zalicza sie i dostaje wyznaczony termin dopiero jak sie zaliczy pisemny

Gość gdgfffg
Faktycznie, właśnie przeczytałam cały regulamin i teraz widzę. Podobno poprawy są w kolejnej sesji (czyli dla mnie będzie to sesja zimowa na IV roku studiów, a egzamin powinnam zdać do końca III)... nie doczytałam sięteż, czy jeśli w ogóle nie przystąpiłam do egzaminu to mogę liczyć na poprawę (czy nie jest tak, że jedynie osoby, które nie zdały mogą)... wiesz może? I dziękuję za odpowiedź ;)

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie wiem o jaki jezyk chodzi, ale znajome pisaly dzisiaj angielski (poprawka)

Gość gdgfffg
Chodzi właśnie o angielski, zarejestrowałam się jakiśmiesiąc temu, potem długo leżałam w szpitalu i zapomniałam o Bożym świecie i dzisiejszym egzaminie pisemnym...

Gość ixyyyyyyyyyyy
no to niestety musisz czekac do nastepnej sesji a to sa studia jednolite czy licencjat? bo jak jednolite to nie ma zbytnio problemu a jak licencjat to moga ci nie rozliczyc toku studiow

Gość gdgfffg
Studia magisterskie, studiuję dziennie. I właśnie mam mini zawał ;) Kurczę, zastanawiam się czy mnie w takim razie nie wyrzucą, skoro nie rozliczę się teraz do końca III roku (bo od września zaczynam IV), a bez tego egzaminu to kto wie... a jakoś nie mogę się doczytać w tych regulaminach :( Ale sobie narobiłam bigosu

Gość ixyyyyyyyyyyy
najwyzej bedziesz miec warunek, skoro jednolite to nie ma problemu z tym

Gość gdgfffg
Dzięki wielkie ;) Napisałam maila, zobaczymy co z tego wyniknie. Mam dużą nauczkę.