Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminka, witaminka

Ludzie pomocy bo mi zaraz serce peknie przez Niego!! :'(

Polecane posty

Gość khll;k
poczekaj na jego kolejny ruch..

jaki kolejny ruch? nie przyjedzie, ma ją w dupie. gdyby nie napisał sms z zyczeniami to mozna by się bylo jeszcze łudzic ze udaje ze zapomnial i przygotowuje niespodzianke. ale napisal, czyli przyjechac nie zamierza. samochod wazniejszy.

Tak zrobie, nic innego mi nie pozostaje :( Tylko nie wiem, co mu odpisać na to? Dziekuje - jak zrobil mi taka przykrosc? Nie odpisywac? Aaaa juz nie wiem jak mam z nim postapic. :|

Gość Antonina Maria
Faceci to świnie. Napisz dziękuje bez żaadnych znaków interpunkcyjnych i z małej lietry. Kur* .. faceci to świnie, w dodatku bez serca.

Gość oejciec
Nic nie pisz!Ten pajac nie jest wart Twojej uwagi.Tak Cię olał a Ty się zastanawiasz czy mu wysłać sms--a??? Po prostu olej po całości, nie pisz, nie dzwoń i nie odbieraj od niego, bo zapewne będzie Cię chciał "urobić". Ten sms to była taka furtka, bo przecież wyslał Ci zyczenia nie?I powiedział, że nie przyjedzie, prawda?Więc o co tyle hałasu?Zobaczysz, właśnie tak to będzie argumentował, jeżeli dasz mu dojść do głosu.

Gość khll;k
odpisałaś ?

Gość oejciec
A pozniej :"kochanie, przepraszam, ale naprawdę nie mogłem" i zacznie Ci wciskać kit nie z tej ziemi. OLEJ CIEPŁYM SIKIEM!

Nie odpisalam. Jeszcze sie wstrzymam. Jesli odpisze to tylko zwykle "dziękuje" wieczorem :| Niektórzy faceci sa beznadziejni po prostu. :'| Jak obstawiacie dziewczyny: Przyjedzie dzisiaj czy nie? Ja sadze, ze nie... :(

oejciec: masz sporo racji w tym co napisałaś! :| Tak wlasnie bedzie, powie, ze ten samochod zeby mogl do mnie przyjezdzac itp. jakbys go dobrze znala - świetnie go odczytalaś! :| Z przykroscia musze to stwierdzic niestety.,

Gość oejciec
Wiesz, jest dużo prawdy w tym, że wszystkie spotykamy się z tym samym mężczyzną:).Faceci są bardzo czytelni, tylko trudno to dostrzec jak się kocha i się tłumaczy "ukochanego".

Gość Antonina Maria
Spójrzmy prawdzie w oczy : co to za facet, który stawia samochód przed urodzinami swojej dziewczyny. Autorko, ja z takim "osobnikiem" spędziłam rok i jest to rok stracony dla mnie zupełnie, dlatego że ja cały czas się starałam jak głupia nie otrzymując w zamian prawie nic. Chyba byłam ślepa... Ale może nie jest takim skończonym dupkiem i zrobi Ci wieczorem niespodziankę, jeśli nie to leć teraz do sklepu kup 2 butelki wina i jeśli okaże się że nie przyjedzie to wtedy idź na noc do przyjaciółki - wino się przyda, bo widze po tym co piszesz, że będziesz ryczeć jak bóbr jeśli nasze prognozy się spelnią ;) p.s. Też jestem "uczuciowym przypadkiem specjalnym" więc znam temat ;)

oejciec, zdecydowanie faceci sa bardzo czytelni, tylko my zakochane na zabój kobiety nie widzimy tego.. nie odczytujemy, nie podejmujemy żadnych dzialan. Antonina Maria: Dokladnie, w zadnym wypadku rejstracja samochodu, ktora nie jest pilna, nie powinna byc stawiana ponad dziewczyne, a szczegolnie w jej urodziny.. Przeciez to mozna bylo zrobic jutro itp. Aaa szkoda gadac. To jest przypadek beznadziejny normalnie :'| Wszytsko mam przygotowane, juz wczoraj o wszystko zadbałam. Ale wiadomo, zabraknie tej magii, ktora towarzyszyla mi w planowaniu dzisiejszego dnia i w wyobrazeniach o nim - czyli spedzeniu go z ukochanym. :| Ale takie jest zycie. Wciąż sie ludze, ale na 99% jestem przekonana, ze sie nie pojawi dzisiaj.

Gość Antonina Maria
Zobaczymy, zajrzę tu wieczorem. 3maj się dziewczyno, faceci naprawde nie są warci tego wszystkiego... ja już to powoli rozumiem, ale swoje trzeba w życiu przejść. Pozdrawiam.

Gość khll;k
zawiódł Cie

Gość khll;k
nie warto się starac dla facetów. ciekawe czy załapie, że Ci sprawil dużą przykrość

khll;k: Watpie, zeby zalapal. W sumie to nie wiem, moze o tym wie, bo mu o tym powiedzialam, ze jesli go nie bedzie to bedzie mi bardzo przykro.. Jak widać pomomo wiedzy nic z tym nie zrobil.. :| Jesli facet jest tego warty i sie o nas stara, to mozna sie starac o niego. Chodzi o to, zeby obie strony wzajemnie sie o siebie staraly.. Ale moj chlopak olal mnie calkowicie, wiec nie ejst wart mojego starania. Jest godz. 16:30 .. Jeszcze tego auta nie zarejstrowal? Wątpie! :|

Gość oejciec
Może z przykręcaniem blach mu się schodzi:))).Nie no, Dziewczyno, trzeba będzie o nim zapomnieć. Ja rozumiem, jest jakaś poważna sytuacja życiowa, że naprawdę nie można być wtedy z ukochaną i się dzwoni, składa życzenia, ale to???Rejestracja samochodu???Haha, jakby chciał to by i na pieszo przyszedł.

oejciec, heh na stowe mu sie schodzi z tym przykrecaniem blach, przeciez to takie pracochłonne zajęcie. Nie ma o czym mowic, przeciez urzad ma u siebie w miescie, to nie trwa do wieczora, juz pewnie te blachy ma poprzykrecane, to byla zywkla wymowka. Zrobil swoje powiedzial mi, ze nie wie czy przyjedzie, szlachetnie zarejstrowal ten samochod pewnie dla mnie i przyjedzie kiedy mu sie bedzie chcialo.. no nie mam sie czego czepic normalnie. Skarb nie chlopak - ze swieca takiego szukac. Zrozumialabym gdyby samochod byl mu pilnie potrzebny, albo cos by sie przytrafiło - szpital itp. No ale On nie chcial.. Juz jest 17 i co? Od rana przykreca te cholerne blachy? Mam dosyć juz :'| Nigdy nikt nie potraktowal mnie w ten sposob! :'(

Gość dck
rejestracja auta trwa pół godziny z przykręceniem blach nie ma co się z dupkiem prowadzać. przeczytaj książkę "nie zależy mu na Tobie" i weź ją sobie do serca raz na zawsze. unikniesz wielu rozczarowań. i kopnij go w tyłek bez słuchania kolejnych wymówek.

dck naprawdę pol godziny trwa? :'| Jejku jak mnie serce boli. Wiem, ze musze sobie odpuścić, ale to tak strasznie boli. babcia przyszla do mnie, a ja nie potrafie nawet zejsc i sie uśmiechnąć.. Wiem, przemogę sie, ale to tak cholernie mnie boli :'(

Gość khll;k
faceci... :(

Ale baby są głupie. Facet dobrze się bawi rejestrując auto a ta pisze na kafe co minutę i ryczy. Facet ma cię gdzieś głęboko a ty się tak przejmujesz. Jesteś typową kobietą ofiarą co na skinienie pana zrobi wszystko. Potem się spotkacie, on stanowczym tonem powie, że przecież wysłał ci życzenia a nie mógł przyjechać i da ci jakiś prezent. Tobie będzie głupio i jeszcze jego będziesz przepraszać. Taki masz charakter. Silna kobieta by kopnęła go w dupę zbytnio się nie przejmując. Jesteś dla niego koleżanką od seksu i tylko tyle.

Czuły_Krzysiu: Mam problem to pisze. Nigdzie nie wspominalam, ze jestem silna kobieta, wrecz przeciwnie jestem niesamowicie wrazliwa. :| Łatwo tak mowic, ze powinnam teraz siedziec, usmiechac sie i dobrze sie bawic. Nie jestem takim typem kobiety ktora tak potrafi, nawet gdybym chciala to tak nie potrafie i juz. Wiem, ze ma mnie gdzies. Ale tak bym chciala napisać tutaj, ze sie mylilam, ze przyjechal i zrobil mi niespodzianke.. :'( Piszac tutaj wyrzucam z siebie mysli, emocje.. :'| To mi pomaga bardzo, bo sama bym zwariowala juz dawno. :'| Nie jestem silna kobieta, nie potrafie tak sie odciąć od wszystkiego niestety :|

Powiem Wam, ze moj luby, ma konto gdzie dodaje zdjęcia i wlasnie pol godizny temu dodal nowe zdjęcie. Zalamalam sie. Heh, czasu dla mnie nie mial przez caly dzien. :'|

Autorko przepraszam, że wczoraj narobiłem Ci nadziei. To było niepotrzebne teraz już to wiem, lecz po prostu nie spodziewałem się, że można być takim dupkiem. Jest mi Cię po ludzku szkoda i naprawdę przepraszam za wczoraj

Gość dissolved girl
Jesteś młoda, więc się nie dziwię że tak to przeżywasz. Ja na szczęście już nauczyłam się mieć wyyjebane na facetów :classic_cool: ale sporo bólu i łez mnie to kosztowało.

Pardon, nie ma sprawy, przecież to nie Twoja wina, nie musisz przepraszać. Ja rozumiem wszystko :) Wczoraj bardzo mnie pocieszyliście, przy nadziei bylam bardzo długo dzisiaj, ale teraz nie mam juz złudzeń :'( Nie wiem co mu zrobilam, ze tak mnie potraktował. czuje sie jak śmieć totalny :'( Chciałabym Was wszystkich przeprosić, ze tak marudze, ze dodaje co 30 min posty, ale zalamalam sie. Naprawdę nie jestem silna kobieta i jakos musze to z siebie wyrzucić, potrzebuje wsparcia, porad innych :'|

dissolved girl: no właśnie, to jest moj pierwszy facet tak na poważnie, jeszcze nigdy tak nie cierpiałam :'| Ale kazda z nas musi znieść ten ból by później nauczyc sie juz nie przejmować dupkami :|