Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hola_pedro

Czy wdalybyscie sie w romans z zonatym

Polecane posty

Gość takajednakobitka123
Ja poluje na faceta i jak mi się spodoba to w dupie mam czy będzie wolny czy zajęty :)

słyszałam, że dużo zdrajców żonatych ogłasza się na Badoo i znajdują chętne....co za wstrętny ród ci żonaci:)

Gość mezem sie nie dzieli
takajednakobitka123 Mnie też by nie interesowało czy żonaty czy nie i też jestem singielką a kobieta powinna się dzielić swoim facetem z inną kobietą co ja czytam? tylko taka kurwa jak ty moze cos takiego napisac musialabys sie napatocz mi sie, pokazalabym ci jak ja dzielilabym sie swoim mezem co za kurwa na szczescie nie mam ruchacza i z kurwami nie mam do czynienia zdradzane zony! raz wpierdolcie takiej dziwce i szybko zmieni myslenie! musialam uzyc mocnych slow bo takie szmaciska nie sa pojetne

Gość mężatki doskonale wiecie
jakimi szmatami jest większość kobiet pilnujcie swoich mężów bo facet jak to facet jest biologicznie narażony na utratę kontroli nad sobą.

Gość ffgfgfggffg
a to dobry kawał :D biologicznie narażony też mi coś głupie zwierzęta :O

Gość piękna i szalona
Ej ty z 15:32 A moherowy berecik założony ? :)

Gość gjvgjvgjvgjgvjg
kolejna frajerka ktorej sie wydaje ze jak ktos nie jest szmaciarzem/szmaciarą to od razu moherowy beret :O zdrady,romanse wcale nie są coool.Trzeba mieć jakieś zasady i to żaden obciach/sztywniactwo. Może ta laska za bardzo wybuchła złością ale w sumie to sie jej nie dziwie,szlag może trafić jak sie widzi ile zgniłych moralnie ludzi dookoła

Gość Hehehihihi
Hehe.. Kiedyś panował obyczaj spuszczania niezłego manta takiej, co sięgnęła po cudzego męża i skutkowało :D Może warto przywrócić? :P

Gość No ja tam bym
oblała kwasem taką i z przyjemnością patrzyła, jak jej się uroda psuje :D

Gość gjvgjvgjvgjgvjg
w takim razie faceta też oblać kwasem jasne że taka co sie wpierdziela do cudzego związku jest suką ale najgorszy jest i tak facet który przysięgał,żadna biologia ich nie wytłumaczy,nie ma. Bo nie musieli ślubować.

Gość faceta to
wykastrować :P

Gość ja żadnej kobiecie wierności
nie ślubowałam, więc gońcie swoich gachów co wam obiecywali, a nie ich kochanki :o wdawałam się w romanse z żonatymi 4 razy (nie brałam za to kasy, więc sobie głęboko wsadźcie teksty o dziwkach i kurwach :P - pierzcie dalej ich skarpety, do łóżka wezmą ich inne dziewczyny). czemu aż tyle? bo po pewnym czasie nuży świadomość bycia "tą trzecią", bo nie można nigdzie razem się pokazać, niczego zaplanować, snuć żadnych wspólnych planów. czy żałuję? nie. ale z żadnym z nich nie planowałam przyszłości, wiedziałam że skoro zdradza żonę, to mnie też by kiedyś zdradził a nie da się budować związku na braku zaufania. dlatego kiedy czułam, że na gościu zaczyna mi zależeć - kończyłam znajomość.

Gość istne dno moralne
do ja żadnej kobiecie wierności w czym ty jestes lepsza od kawalka miesa? sprzedajesz sie cholera,nie tknelabym zonatego nawet gdybym byla wolna zbiera mi sie na torsje jestes ta druga,nie brzydzisz sie tym ruchaczem?

Gość prawdziwa kobieta XXi wieku
Ja również romansuje z żonatymi. Romansowałam nawet z mężem swojej siostry. Seks był super więc czemu za niego wyszła. Jak każda atrakcyjna kobieta tak robię. Skoro facet zdradza żonę ze mną to znaczy, że jestem lepsza.

Gość nic nie dociera do pustych lal
Jestes lepsza od zony w kurestwie!Zona pewnie nie da sie wyruchac od tylu,

Gość Hola_pedro
Nie usprawiedliwiam sie,ale W moim przypdaku nikomu malzenstwa nie rozbijam. Dowiedzialam sie,ze facet z ktorym sie spotykam ozenil sie z nia po to zeby miec prawo do przebywania w kraju jakim mieszkamy.Z czasem sie zakochal choc ona go odrzuca , jest dla niego oziembla, sypiaja w osobnych pokojach choc sam przyznal,ze bardzo ja kocha wie,ze i tak laczy ich juz tylko papierek.No coz , takie zycie.Choc dalej w to brnac nie mam zamiaru, bo jaki to ma sens,spotykac sie z kims kto szuka tylko pocieszenia a i tak kocha inna,to szkoda mi go,ze mu w zyciu nie wyszlo.

Hola.....co Cię obchodzi życie faceta, który ma żonę? zajmij się swoimi sprawami i sobą...jakby mu na Tobie naprawdę zależało, nigdy nie dopuściłby do takiej sytuacji jak jest teraz, że masz perspektywę być tylko jego kochanką, on ma Cię tak naprawdę za nic....

Hola co Cię obchodzi co się dzieje w życiu faceta, który ma żonę? weź daj sobie z nim na luz.....

Gość przyjaciółka kurwiarza
do mężem się nie dzieli Jesteś tak głupia i prymitywna, że szok I co pobiłabyś kochankę i pokochałby Cię bardziej?? i nigdy nie zdradzał!! Myślisz, że można uczucia zaplanować? Przypominasz mi żonę mojego przyjaciela, głupia jak but, przekonana, że jej nigdy nie zdradził a takiego kurwiarza naprawdę ze świecą szukać!! Zdradzał ją i zdradza od zawsze!! Myślisz, że miłość wygrasz jak na ringu!! Dosłownie przypominasz mi ją!! A tak głupiej kobiety jak ona to też ze świecą szukać!!

będąc na grillu jakimś, właśnie na temat zdrad zszedł temat i właśnie ta prostaczka takich słów używała, aż mi się mdło robiło, bo po pierwsze tak jak on ją zdradza, to nikt chyba na świecie a po drugie takie używała słowa do kochanek, a on to co święty!!

Gość Martitatita
Przyjaciolka kurwiarza - dokladnie...To ze kogos pobije to ani on jej bardziej nie pokocha ani nie przestanie zdradzac.Wiekszosc tu kobiet naskakuje i obrzuca wyzwiskami kobiety-kochanki a tak naprawde czasem same sa przyczyna dla ktorej maz ich zdradza.

do Martitatita Wiesz mnie mąż zdradził, nie wiem czy miał ku temu powody, według mnie nie!! Kajał się chciał wracać. Zdradę odkryłam bardzo szybko. Spakowałam mu walizki i wystawiłam za drzwi. Życzyłam mu szczęścia na nowej drodze życia i po sprawie. Długo chciał wracać, potraktowałam go jak psa!! Jednak do jego kochanki nigdy nie miałam pretensji! Nigdy się z nią nie skontaktowałam!! Nawet wtedy jak chciał i błagał o powrót, a z nią był, to było groteskowe więc!! Kobieta jak ma honor i wie, że jest zdradzona, nie szuka winy u kochanki nigdy!! Może poszukać winy w mężu i w sobie!! Ta kobieta mnie nie interesuje wcale!!

a do tego trzeba mieć jaja:P:P

do istne dno moralne Lepsza od kawałka mięsa :D? Człowiek jest mięsem, nie czarujmy się - wystarczy porównać skład chemiczny :D. Ale z tym sprzedawaniem się to mnie zaintrygowałaś (szczególnie, że zaznaczyłam, że robiłam to z czystej fizycznej przyjemności i nie wzięłam za to ani grosza - nie zapłaciłam również nikomu). Rozwiń myśl.

Gość Do kochanek
Kochanka jest tylko kochanka i zawsze ta druga. Wiec drogie panie nie szczyccie sie tak tym i zapamietajcie ze maz zawsze wraca do zony. Chocby dlatego ze to ja wybrał na towarzyszke zycia i matke swoich dzieci. Wy jestescie jedynie odskocznia od codziennosci tylko i wylacznie do seksu i do rozładowania napiecia. Dziekuje.

Dlatego właśnie mam już męża :D. I nie, nie jest to żaden z moich żonatych eks-kochanków. Kochanki pewnie też będą miały kiedyś mężów. Więc o co ci chodzi :)?

Gość aksjdpoqjdpq
Hmm..mój ojciec zostawił moją matkę z dwójką dzieci i poszedł do kochanki. Więc kulawa ta Twoja teoria..

Gość Do kochanek
No własnie. Masz meza i co? Jak sie bedziesz czuła jak sie dowiesz ze on ma kochanke? Bedziesz na to pozwalała tak bez pretensji bez niczego?

Gość Do kochanek
Teoria nie kulawa jednak zawsze moze sie trafic jakis ewenement. W wiekszosci jednak tak jest jak pisze.