Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdf

faj y mezczyzna jest sam 5 lat.......

Polecane posty

Gość Anelkawqe
ja się wypowiem tak... przez 5 latr nie spotkac nikogo w kim mógłby się zakochać to znaczy, że coś jest nie tak w nim. Zbyt romantyczny, szuka niewiadomo czego:)

Gość piotrrasss
bardziej prawdopodobna opcja: zostal skrzywdzony i juz nigdy sie nie zakocha

Gość venittaaaaaaaaaaaa
A mi się wydaje ,że autorka jest własnie tą byłą. Nie przyjmuje żadnej wersji wydarzeń za to często pyta o to czy on wciąż nie może o byłej zapomnieć.... Po prostu autorka chce połechtać swoje ego .Chiciała by usłyszeć ,że on wciąz kocha swoją ex (czyli ją) Tyle w temacie!

Gość piotrrasss
autorko wiec tak, ja jestem w podobnej sytuacji, tyle ze ona mnie zdradzila czy ja nadal kocham? w tej chwili juz nie czy chcialbym byc znow z nia? ogladajac jej zdjecia po 4 latach - nie czy sie jeszcze kiedys zakocham? prawdopodobnie nie, ale zapewne zwiaze sie z kobieta z wygody, kiedy uznam, ze warto by zalozyc jakas rodzine

Gość piotrass jestes walniety
mam nadzeje ze ta obieta z która wsie z łaski zwiazesz równiez bedzie myslec i kochac byłego a z toba zwiaze sie z wygody

Gość piotrass jestes walniety
*kobieta

Gość piotrrasss
na to juz niestety nie mam wplywu aha i wyraznie napisalem, ze nie kocham bylej i nie chce z nia byc, post wyzej prosze przeczytac kilka razy ze zrozumieniem:)

Gość dfgdfgdfgh
piotrasss moim zdaniem masz skrzywione spojrzenie jak mozesz myslec, ze juz nigdy sie nie zakochasz? chore:) wspolczuję

Gość piotrrasss
wiem, ze mam skrzywione spojrzenie, po prostu stracilem jakas czesc uczuc, tyle

Gość piotrrasss
aha i zeby bylo jasne: nie uzalam sie nad soba napisalem to tylko po to, zeby ci zobrazowac zagadnienie

Gość Zamotana rowniez:)
ok pytanie za 1000 punktów! rozmawiają oboje: (on)- pojechałaś do tego Świnoujścia? (ona)-oo pamiętasz że o tym mówiłam? ja nie (on)-Ja wszystko pamiętam.. ( tu głęboko się patrzy kobiecie w oczy) Czego dowodem jest taka sytuacja? piszcie powazne odpowiedzi:)

ok pytanie za 1000 punktów! rozmawiają oboje, kilka miesiecy przewy (nigdy nie byli razem ale podobaja sie sobie)tyle że on jej powiedział wyraznie ze sie w niej nie zakochał (jeszcze) dialog: (on)- pojechałaś do tego Świnoujścia? (ona)-oo pamiętasz że o tym mówiłam? ja nie (on)-Ja wszystko pamiętam.. ( tu głęboko się patrzy kobiecie w oczy) Czego dowodem jest taka sytuacja? piszcie powazne odpowiedzi:)

Gość piotrrasss
potencjalny tyran, dazacy do pelnej kontroli nad kobieta, po slubie nie bedzie jej pozwalal wychodzic z domu

a inna wersja? to typ faceta opotrzebującego wolności. NIE SĄ RAZEM

Gość piotrrasss
inna wersja czyli taka ktora bedzie ci pasowac do ukladanki? no dobra, w takim razie jest w tobie zakochany na zaboj, slucha cie uwaznie, interesuje sie twoim zyciem, bo mu na tobie zalezy bla bla bla

NIE pytam o inną wersję, nie znaczy dla mnie dogodną. Bądź bardziej uprzejmy albo nie doradzaj ok??

Gość piotrrasss
ok, sorry

Gość dsfsdfds
wiec