Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i sie nie wybiore predko

Kto z was nie był jeszcze u gina? piszcie swój wiek

Polecane posty

Gość i sie nie wybiore predko

ja mam 26 jeszce nie ide tam

Gość Ona_24-=
o, to jeszcze nie jest ze mną tak źle :) ja mam 24 l i nigdy nie byłam (i nie wybieram się), a moja koleżanka 25 i też się nei wybiera :)

Gość dhdjdjdjdjdid
Ja nie byłem 35 lat

Gość jadźka z Wulki
ja tez nie byłam Jadzia 53 lata

Zeby w tych czasach kiedy sa takie badania cytologia tak wazne badanie i kurwa nie zbadac sie to naprawde trzeba miec z bania nie rowno. dziewczyny przeciez wszedzie trobia o raku szyjki macicy o tym jak wazne jest badanie cytologiczne dlaczego nie dbacie o swoje zdrowie ja tez jestem leniwa o swoje zdrowie martwie sie na koncu ,ale jak trzeba to ide co te 3 lata 15 minut u lekarza mnie nie zbawi To jest po prostu wstyd i az przykre,ze mozna byc takim nieodpowiedzialnym

Gość fruzia ruzia
głupie jesteście i tyle

Gość fruzia ruzia
angel złociutka tobie rak nie grozi, szybciej umrzesz na głupote "trobio" poza tym wyobraz sobie, nie kazda lubi wypinac cipe przed obcymi i dawac sobie w niej grzebac jeszcze

Gość eaewaewa
ja nie jestem leniwa, tylko nie mam ochoty pokazywac pipska bez powodu. Jedynym problemem byl kiedys nieregularny okres ale jak czytam wypowiedzi dziewczyn, ktorym lekarze zawsze mowia to samo (ze to w porzadku, ze tak musi byc, wiekszosc tak ma) i to na rozne problemy to sorry ale odechciewa mi sie. Pojde jak bede w ciazy. Znam tez relacje kolezanek, ktore szly po tabletki- kazda dostawala te same, nie wazne gruba czy chuda, starsz czy mlodsza, dostawaly od reki bez zadnego wywiadu, badania, i wiem ze u wiekszosci lekarzy to wyglada tak samo, jada na ilosc i tyle. Niech sie pierdola, puki co tylko moj facet moze mnie ogladac. mam 26lat

Jestes taka zalosna ,ze przyczepilas sie o literowke :O Nikt nie lubi szczepienia nikt nie lubi dentysty ,ale kazdy odpowiedzialny chodzi a ty zapewne zdechniesz na raka ,bo jestes tepa :O to ,ze ide na badanie to nie znaczy ,ze je lubie robie to dla swojego zdrowia. ty o nie dbac nie musisz moze ktos inny to przeczyta sie zastanowi i sie zbada

Gość eaewaewa
"To jest po prostu wstyd i az przykre,ze mozna byc takim nieodpowiedzialnym " wiesz co, jest 100000 roznych chorob. Zeby byc "odpowiedzialnym" to trzebaby non stop siedziec u lekarza i badac doslownie kazda czesc ciala. Dopoki nic mi nie leci, nie swedzi ani boli to po co mam isc. Jak mam reke cala to tez nie lece do ortopedy zeby mi w gips wlozyl. Takie gadanie ze "tyle sie mowi o raku szyjki macicy". Mowi sie o wielu chorobach i gdybym miala tego wszystkiego sluchac i biegac ze wszystkim do lekarzy bez powodu, to zostalabym hipohondryczka. A na hiv tez sie badasz co rok? Badasz serce, pluca, watrobe, trzustke, krew, hormony, kal, mocz, zeby, oczy?

Gość małgorzata, 46 lat
nigdy nie byłam u gina a po co? dzieci ni ma. chłop rucha jak trzeba. nie zdradza. ja go tez. po co sie pytom?

Gość eaewaewa
nie, no jak bede dziecko planowac to oczywiscie, ze najpierw sie przebadam. Ale to tylko w tym przypadku pojde. No i gdybym miala jakies odpukac uciazliwe kobiece dolegliwosci, a tak to nie planuje przegladu

Gość jadźka z Wulki
jo nie chodzom do lekarów bo ni ma pieniądzów na to ! ani ni mo czosu na stonie w kolejkoch po kilko miesiąców do specjelistów

Gość agata909
24 lata nigdy nie bylam , ale mam w planie w tym roku sie wybrac...

Gość zakrapiany łikend
angel jakas ty wulgarna 'zdechniesz na raka' oby do ciebie wrocila zla karma, pewnie pokazujesz pipe przed kazdym

Gość lila.jana
mam pytanie,czy jesli jestem dziewica to badanie u gina odbedzie sie przez pupe , czy jak?? dziewczyny powiedzcie prosze

Gość lila.jana
musze to wiedziec, musze znac prawde ; D

Gość fruzia ruzia
ktos się podemnie podszył ja mówie o głupich pizdach co się ginekologa boją

Gość nonanjddlsls
idiotki zajebiste macie wytłumaczenie. Bardzo przykre, jesteście kobietami , rak szyjki macicy to jeden z najczęstszych nowotworów jaki nas spotyka a wy wstydzicie sie isc do lekarza. żenada.

czemu najeżdżacie tych co nie chcą do gina. to chyba jasne że większość społeczeństwa nie lubi wystawiać intymnych sfer na widok kompletnie obcych osób XD

Gość nonanjddlsls
Kurwa cycków też nie lubie pokazywać a jak ide do lekarza rodzinnego to musze kurwa ściagnac bluzke i siedziec w staniku. lekarza akurat huj obchodzi twoja pizda, jemu jest juz wszystko jednocnotki sie znalazly.

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fruzia ruzia i dokladnie- chuj ci do tego. Jestes nikim zeby oceniac kogokolwiek, a jak juz musisz to spierdalaj i pouczaj swoja rodzine. I lez z cipa na ulicy i pokazuj jak juz musisz