Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i sie nie wybiore predko

Kto z was nie był jeszcze u gina? piszcie swój wiek

Polecane posty

ten topik potwierdza jedynie moje spostrzeżenia które wyraziłam na innym podobnym jakaś niezrozumiała dla mnie ekstaza ogarnia kobiety, które były raz. potem chcą chodzić coraz częściej. częściej niż do dentysty choć cięzkochore nie są. i dotyczy to kobiet, które pierwszy raz mają już za sobą hmmm może te osoby po prostu lubią rozdziewać się przy innych.

Gość nonanjddlsls
przed kobieta tez wam wstyd ?

Gość nieogolony kutoch
whedif- zgadzam sie w 100%. Jak chca to niech chodza nawet codziennie. A weterani to w ogole kochaja do facetow chodzic, pewnie lubia jak jakis obcy chuj je oglada bo maz juz nawet nie splunie

Gość Anerina
to nawet nie chodzi o wstyd. Ktos napisal- dolegliwosci nie mam, do gina sie chodzi najczesciej po antykoncepcje, lub w ciazy (no i jak chorobsko jakies). Do ortopedy jak zlamiesz cos. Czy idziesz do ortopedy jak masz wszystkie kosci cale? Kurwa skad ta obsesja nt badania cipy

ja rozumiem wszystko dbanie o zdrowie pierdoły itd. ale chyba logiczne jest że w cywilizowanym kraju powinno się traktować obnażanie przez innymi zminimalizować, traktować jako zło konieczne.

Ja chodze co trzy lata do kobiety juz sie nie posrajcie ,ze chcemy cipe pokazywac nie chcemy zachorowac na jakies gowno i tyle w temacie a wy nie musiecie chodzic nikt wam tu zle nie radzi a jak nie chcecie sie badac to nie

Gość onaaaaaa90
Mam 21 lat i zawsze wstydziłam się iść do gina. Ale w końcu przyjaciółka mnie wytargała za uszy i obydwie się wybrałyśmy. Warto popytać koleżanek i iść do kogoś sprawdzonego. Ja swoją pierwszą wizytę wspominam dobrze. Moja przyjaciółka poleciła również tego lekarza naszej wspólnej znajomej. Chciała tylko iść po pigułki. Okazało się, że ma guza na jajniku. Niezwłoczna była operacja. Dziewczyna ma 22 lata i z tego co wiem już zero szans na potomstwo. Także dziewczyny, badajcie się!!!

Gość nonanjddlsls
Nie pierdolcie już też ,że chcemy pokazywać cipy. Ja u ginekologa byłam tylko raz półtora roku temu na cytologii.Zbadać się trzeba, każda kobieta powinna.

to oczywiste że należy się badać ale jakaż to tajemna przyjemność jest odczuwana że z chęcią chcecie chodzić co pół roku

ja tam generalnie nie mam medykofilii nie jest ogarnięta obsesją że wszystko trzeba zbadać bo wszędzie czai się rak :D może dlatego mam takie przmyślenia

fruzia ruzia sory jak nie chcą to dla mnie to głupie pi**y ok fruzia, takie wpisy wulgarne i pogardliwe na tym forum bywają, ale kafe od tego NIE JEST

Gość jajor jajco jajeczko
whedif i slusznie. Jezeli myslisz o sobie0 jestem zdrowa- to bedziesz. Jezeli myslisz tylko o chorobach- to bedziesz chora

Gość jajor jajco jajeczko
i prawdziwa! tak jest o wszystkim o czym myslisz. To o czym myslisz to przyciagasz, wiec lepiej mysl pozytywnie

Gość halo nie do wiary!!!
czytam i oczom nie wierzę. jakim trzeba być tępym, żeby myśleć, że do ginekologa chodzą kobiety, które lubią pokazywać obcym swoją cipkę? a wam się zdaje, że dla lekarza to jest taka wielka atrakcja? on już widział setki cipek i żadnego wrażenia to na nim nie robi. niby 21 wiek, niby cywilizowany kraj, a niektóre baby takie zacofane, że szok. czy naprawdę to taki wielki problem raz do roku iść na kontrolę i zrobić cytologię? przecież tu chodzi o wasze zdrowie, a może nawet życie. to, że nie ma żadnych widocznych dolegliwości, to jeszcze nie znaczy, że jesteście zdrowe. a potem wielki płacz, bo jedna z drugą nie może zajść w ciążę. masakra!

kotek, a co ma uciecha lub jej brak ze strony lekarza do radochy pacjentki? XD napisałaś to obok siebie jako jakieś uzasadnienie

a tam ja się nie będę Tobie tumaczyć, moją koleżanką nie jesteś nie chcą niech nie chodzą, a późnej płacz a to niechciana ciąża, a to zajść nie mogą...

Gość taka prawda_________
zajmijcie sie swoimi cipami i tyle, przestancie tu pouczac inne. Chdzccie sobie co tydzien i chwala wam za to. Obyscie tak samo jak o cipy dbaly o inne czesci ciala

jak się człowiek napatrzy na choroby w rodzinie, raki i inne ustrojstwa to będzie o siebie dbał i się badał regularnie...

o rany. Jeden chce się badać a drugi nie. Nikomu nic do tego. A jak się jest dziewica i ma się blone która utrudnia badanie to owszem badanie ponoc odbywa się przez tyłek więc średnio fajne. ja mam 21 lat do tej pory nie byłam, przyznaje. w sumie jeszcze miesiąc temu byłam dziewica więc nie wiem po co miałabym tam iść wcześniej skoro czułam się dobrze i cykle mam ok, jak w zegarku. Pewnie niedługo się wybiorę, skoro dziewica być przestałam :) tak sobie postanowiłam. większość dziewczyn idzie teraz już w wieku 16-19 lat do gina głównie po tabletki, albo bo zaczynają współżyć. W mojej sytuacji to byłoby śmieszne iść się badać dla picu w tym wieku 🖐️