Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasablanka story

poradźcie... bardzo Was proszę

Polecane posty

Gość kasablanka story

moja przyjaciółka była w ciąży, dokładnie 2 tygodnie przed planowanym rozwiązaniem. Uległa ciężkiemu wypadkowi samochod. Straciła córeczkę i nie może mieć więcej dzieci. Ja mam córkę 2 latka i ona zawsze była kochaną "ciącią" a teraz nie może patrzeć na małą i stroni od niej, widze, że ją irytuje. Wszystko rozumiem i nie pytam skąd się to bierze, bo wiem. Tylko jak postępować? jak ratować sytuację?

Gość paranormalyyy
zerwij kontakt, bo lepiej nie będzie i nic nie poradzisz. Znam podobną sytuację. Ona sie nie pogodziła ze swoim stanem i zawsze będzie Ci zazdrościła. To nie jej wina ale bez sensu brnąć w taki układ

Gość siezastanawiam
Twoja kolezanka dosznala strasznego szoku i ogromnej straty, uszanuj to, ona potrzebuje przede wszystkim czasu i porady psychologa, bo sama sobie z tym nie poradzi, nie nalegaj aby jej kontakty poprawily sie z Twoja corka i sprobuj sie postawic w jej sytuacji... powiem ze w cale sie jej nie dziwie... sama jestem w 18tc i przerazila mnie historia o tym wypadku i nie chce wogole myslec co by sie stalo jakbym ja tez,...... ah.... ciezko by bylo sie otrzasnac....

Gość w4ertfhygjhk
a dlaczego nie może juz mieć dzieci?

Gość kasablanka story
bo nie ma narządów rodnych - zostały usunięte w wyniku obrażeń

Gość w4ertfhygjhk
sory że pytam ale jakie to były obrażenia?

Gość pomarańcz prze duże P
pewnie jej macicę zgniotło. Znam taki przypadek. Pomiażdżone wszystko ale babka nie przezyła

Gość siezastanawiam
o matko glupie pytanie, widocznie byly jakies komplikacje przy wyciaganiu dziecka i musieli usunac wszystko, zdarza sie, znam przypadek gdzie "wyczyscili" kobiete "do zera" na porodowce bo dostala ogromnego krwotoku i tylko w ten sposob uratowali zycie i dziecku i jej...