Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

ILE CZASU ZAJELO WAM ZORGANIZOWANIE SLUBU I WESELA?

Polecane posty

ja wychodze za maz 1 grudnia wczoraj bylis,my w usc i taka date ustalilismy to troche malo czasu bo niecale 3 miesiace i sie zastanawiamy czy zdazymy wszyskto idealnie pozalatwiac... jak myslicie da radE? :) prosze o jakies wskazowki bo naraxzie nie mamyu kompletnioe nic... z gory dzieki :)

Gość zapomnij że w 3 miechy
chociaż w sumie tylko debile i ciążowcy robią wesele w grudniu, więc może jeszcze jakieś niechodliwe szarpidruty i salę w remizie uda wam się załatwić

ja nie jestwm ciazy po rpsotu tak spoitanicnzie ppostanwoilismy wziac slub potrzbenyt jest nam bardziej do wziecia kredytu... czyli mowisz ze nie ma szans na cos porzadnego?

Gość mi wystarczyły
2 miesiące na zorganizowanie ślubu i wesela (sala, grajek i cała reszta).

Gość taki jedennn
sprawa rozwodowa bez orzekania o winie 15 min. powodzenia

Gość Perw w przelocie XV
Też brałam ślub 1. grudnia i mniej więcej w tym samym czasie zabrałam się za organizację. :)

Gość xasdxsxda
my wszystko zorganizowalismy w sumie w 2 tyg:P slub koscielny.. wesele na 180 osób...

Gość *miszczu cientej riposty*
wykoorviaj z tym tematem z forum erotycznego 😡

Gość Asia częstochowa
Ja nie mogę . Jaką ty głupia jesteś jak but po prostu. Co znowu do niego wróciłas ? Ha ha ha ha ha żal mi cię. Anita ma faceta który ją zdradza, z panienkami z internetu się umawia, nawet miał ostatnio druga i się z nia pierdolil otwarcie, anitka wiedziała to, ale matka jej kazała z nim być bo on jest bardzo bogaty, kupuje jej mamusi piwo i papierosy , a i wiecie jak on przeprosił anitke za zdrady? A tak, że kupił jej kebaba , i zupę ugotowal i ona się sprzedała jak mamusią:) znajdźcie sobie jej poprzednie tematy, gwarantuje wam że jest się z czego śmiać:) takiej idiotki świat nie widział.

Gość Perw w przelocie XV
Wiem! To ta od seksu analnego! :D :D :D :D :D

Gość Asia częstochowa
Od seksu analnego i trzech tematów na temat zdrad:) mamusią jej każe z nim być bo znalazły sobie obie sponsora:)

Gość Asia częstochowa
Dziewczyno zejdz z kafeterii bo obrazasz siebie, nie szanujesz się i tylko wkurwiasz swoją głupota i debilizmem a zwłaszcza wieśniactwem

Gość Perw w przelocie XV
Ciężko jej bez męszczyzny (sic!), bo nie ma kto na zakupy zawieźć. A błędy ortograficzne robi, bo ma dysgrafię. :classic_cool:

Gość Asia częstochowa
Nigdy jak żyje nie widziałam tak głupiej i pustej osoby jak ona. Zachowuje się jakby ją matka w stodole chowała. Zero pojęcia na temat wszystkiego i zero szacunku do siebie.

To pewnie taki troll w stylu dziewczyny z opowiadań mojej matki, które pisała jak jeszcze była studentką. Bohaterką jej zabawnych opowiastek było dziewczę imieniem Dziunia, która miała chłopa Bodzia. Upiekła pewnego dnia ciasto, ciasto zniknęło i Dziunia w dość zabawnym monologu zastanawiała się, gdzie ono sobie poszło, podczas gdy Bodzio chrapał na kanapie. Takie idiotki jak Anitka też muszą żyć i być dla (nie z) swoich facetów, którzy ruchają je na każdej płaszczyźnie życiowej. :O

Gość Perw w przelocie XV
Nie zdziwiłabym się jakby wzięli ten ślub, następnie kredyt, a "jeszcze następnie" on by ją wyruchał tak, że zostałaby sama z tym kredytem do spłacenia. :classic_cool:

dzieki wam dziewczyny ale nie prosilam tutaj o obgadywanie mnie za plecami i wymyslanie jakis historyjek... pytam o wesele

jutro moze pojedziemy zobaczyc na sale cxzy jest wolny termin pojezdzimy troche po okolicy moze nie bedzie ak zle chyba niezbyt duzo ludzi bierze slub w grudniu?

Masz na myśli wymyślanie całych stron wypełnionych postami o Twoim upodlaniu się, Anitko?

Gość Asia częstochowa
Nie nie dziewczynkó, nie wymyśliłysmy sobie:) przecież twoje tematy są na kafeterii i tam wszystko pisze to co ty sama pisałas więc miej trochę więcej honoru tani worku na spermę :)

Przypominasz mi dziewczynkę z Wizażu, czy jak to tam się zwie, Anitko. Pewnie ktoś tam już szuka linków do tematów, które wcześniej założyłaś.

Gość Asia częstochowa
Wszystkie rzeczy tu napisane są prawda, wstyd ci się przyznać jakiego masz wspaniałego przyszłego byłego męża? Ha ha ha:) czego ci wstyd? Tego że się sprzedałas za piwo papierosy i kebaba? Ciebie nic nie rusza nawet to że jesteś prywatnym workiem na spermę, niczym, zerem:) smutne ale prawdziwe. Tylko pilnuj go teraz bo co to będzie jak znowu da dupy? Znów będziesz musiała na kafeterii pisać i co? Znów będzie musiał kebaba kupić żeby cię przeprosić.

Gość Do Deka
Przyjdź na loda moja niewolnico 👄

co to wizaz? zreszta nierwaznie zmiana tematu :D powiedzcie czy myslicie zew da sie w 3 meisiace to wszystko zorganizowac?

nie jest mi wstyd sie przyznac jakiego bed emiala meza bo jestem z niego bardoz dumna i bardzo go kocham... to ze mielismy nieporozumienia to nie znaczy ze sobie nue wyjasnilismy tego teraz juz jest ok miedzy nami

Da się. Będę ze smutną satysfakcją czytać potem o kolejnych zdradach, powolnym rozpijaniu się i tym podobnych rzeczach.

Gość Asia częstochowa
Dek@ , a jak się tamtą na forum nazywała?

ok to dsjcie jakies rady bo ja w ogole nie mysla,am o tym weselu troche spotanicznie to wszylo ale bardzo sie ciesze :D