Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

ILE CZASU ZAJELO WAM ZORGANIZOWANIE SLUBU I WESELA?

Polecane posty

Ale co ma do tego twoja matka? Przez nia cię zdradzał? Nie. Wręcz przeciwnie. Twoja matka ciebie ma za nic a jego kocha. Bo on jej kupuje piwo papierosy i kebaby. On cię zdradzał a ona na to że on musi się wyszalec. Mieszkał z wami bo matka twoja go uwielbia a jego pieniążki. On może cię zdradzać. Musi. Twoja matka to taka ściera jak i ty.

moim zdnaiem to ze sie przyznal to zaczy ze jeszcz ema do mnie szacunek kocha mnie i nie chce skonczyc tego zwiazku a pwrecz przeciwnie chce sie ozenic gdyby mnie nie kochak to by sie chyba nie oswiadczal? Szkoda, że psychologia to tak mało opłacalny kierunek w dzisiejszych czasach, poszłabym i napisała piekielnie długą epistołę na twój temat. To przecież prawdziwa perełka. No, ale idę na co innego, więc nitz z tego. :(

Gość kawkakawka
Autorka to ta,co jak faceta rzucala to jej matka po niego dzwonila i mowila,ze ina zartowala i wogole zadowolona z przyszlego ziecia,bo fajki i piwo kupowal???

ok widze z eludzie tutaj maja w sobie duzo nienawisci i nie ptirafia sie do nikogo odnosic z szacunkiem zroziumcue ze nie wszysyc s aidealni i kazdy ma sowje zycie i swoje problemy jedni wiesze drudzy mniejsze

Gość kawkakawka
cos mi sie zdaje ze sie przyznal,nie dlatego ze Cie szanuje,bo jakby Cie szanowal to by Cie nie zdradzil,tylko chxial zobaczyc Twija reakcje. Zobaczyl,wybaczylas,ba nawet go wytlumaczylas. Na odpiernicz ustalil date slubu i Ty zachwycona perspektywa slubu w tym amoku nie zauwazysz jak dopiero tetaz zacznie dymac wszystko co popadnie

a nie mozecie zrozumiec tego zxe ludzie sie zmieniaja ? popelnil kilka bledow ale teraz juz jest ok zrozumial ze robil zle

Jak szanować kogoś, kto nie potrafi uszanować siebie? Ludzie nie lubią uległości w innych, pogardzają słabością i kimś, kto pozwala się traktować w ten sposób.

Tyle razy się zmienił ile ty założyłas tematów. Chce ślubu żeby uspic twoja czujność . On zawsze jak zdradził coś wymyślal. Jak miał konto na erotycznym i na seks się umawiaj to żebyś mu wybaczyła się oświadczył. Teraz ma paulinke, to chce ślubu. On cię nie chce zdradzić z jednego powodu, nigdy nie znajdzie nigdzie tak głupiej pustej idiotki która mu tak ufa. Bo ty dajesz mu możliwość ciągłego dawania dupy i zdrad. Żadna inna dziewczyna nie da robić z siebie szmaty-a ty jesteś szmata i ściera.

Gość DO Asia częstochowa
Asia częstochowa Anita zamknij temat i napisz na gadu bo czekam, mam ch coś ciekawego do pokazania 8828789 Anita napisz do mnie na gg Napisz do mnie na gg, teraz jej ublizasz " krowo " co lessbo nie wyszlo to jej wrzucasz cipsko swedzi

Tak amatorku, wiem że tego pragniesz, ale masz tak małego że musiałabym kupić pesetę najpierw a po co narażać się na zbytnie koszty, prawda szmaciarzu?

Tak amatorku, wiem że tego pragniesz, ale masz tak małego że musiałabym kupić pesetę najpierw a po co narażać się na zbytnie koszty, prawda szmaciarzu?

Dziewczyno Czy TY jesteś aż tak głupia? Założyłaś kilka tematów,że Cię ten Twój narzyczony zdradza, rucha Cię jak chce, robi z Tobą co chce. Powiedz czemu Ty taka głupia jesteś,że tak w niego wierzysz? Wyrucha Cię z kredytem, wrócisz do mamuśki i tyle będzie. Tylko nie zakładaj ponownych tematów. Masakra jaka naiwna z Ciebie dziewczyna. Poza tym, psuło się przez Twoją matkę? tak Ci potrafił namącić w głowie? Każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej.Ogranij się dziewczyno zanim będzie za późno

Gość kicia002
uwazam ze anita jest naiwna i bedzie jeszcze zalowala swoch decyzji ale asia czestochowa chyba za bardzo sie tym przejelas i to glupie ze wczesniej zasypywalas forum wiadomosciami w ktorych prosilas anite o kontakt a teraz bluzgasz na nia. Czemu wyzywasz ja i kazdego kto ci zwroci uwage ze twoje zachowanie jest dziwne??? dla mnie to glupie bo piszesz ze masz rodzine a twoje posty na forum sa najczestszymi czy ty nie masz co robic w domu i wyladowywujesz swoje frustracje na anicie? Z reszta co mnie obchodzi co ty robisz w domu ale po co ja wyzywasz? Kazdy ma swoje zycie i najwidoczniej anita ma potrzebe wyzalania sie ale rad nie chce sluchac wiec spoko kazdy ma prawo robic co chce. Twoje wyzwiska pod jej adresem nic nie pomoga. Posty koncza sie zawsze typu piz*o, szma*o jak ty sie nie wstydzisz pierw robilas z siebie jej przyjaciolke a teraz jestes glownym prowodyrem nagonki na nia! Nie znosze takich falszywych ludzi, dziecinada. I co mnie tez zwyzywasz bo ci zwrocilam uwage???

Nie jestem nie byłam i nie będę przyjaciółka tej tepej dzidy:) po drugie zależało mi na tym aby anita odezwała się do mnie na gadu aby zweryfikować czy to ta osoba o której ktoś założył tutaj temat kiedyś. I czy to ta anita, ta sama. By poznać ją po numerze gadu i miejscowości. Proste. :) po trzecie to że mam dziecko i męża nie znaczy że nie mogę siedzieć na forum, proste:) po czwarte, jeb się:) a ty anitko idź już spać , najlepiej szykuj kakao :)

Mogę tu siedzieć ile mi się podoba, kiedy chce i pisać co chce:) anitka mieszka w krakowie, ma 21 lat, pracuje w szkole jako kucharka. Jej chłop jest rok starszy, ma brata . . . To chciałam zweryfikowac czy mówimy o tej samej osobie dlatego zależało mi na osobistym kontakcie z nia co tylko utwierdziło mnie. I anita sama się o tym przekonała w rozmowie. Proste.

Mogę tu siedzieć ile mi się podoba, kiedy chce i pisać co chce:) anitka mieszka w krakowie, ma 21 lat, pracuje w szkole jako kucharka. Jej chłop jest rok starszy, ma brata . . . To chciałam zweryfikowac czy mówimy o tej samej osobie dlatego zależało mi na osobistym kontakcie z nia co tylko utwierdziło mnie. I anita sama się o tym przekonała w rozmowie. Proste.

Gość kicia002
wchodze tu tylko po to zeby posmiac sie z twoich glupich wiadomosci i nie kompromituj sie juz bo i tak nie masz nic na swoja obrone. Wciskasz mi tu jakies suche kawalki ze chcialas sie przekonac czy to ona. I spoko przekonalas sie wiec sie dalej nie wpierdaalaj do niej tylko sie zajmij swoim zyciem.

Gość kicia002
a za ujawnianie takich informacji o niej ktos powinien ci sie do tylka dobrac. Nie pomyslalas ze ktos ja rozpozna albo sprobuje znalezc? Wiec ci radze daj sobie lepiej spokoj i zajmij sie soba!!!

Głupia jedzo, te wszystkie informacje które tu napisałam anita sama podała:) proste:) więc zanim napiszesz coś inteligentnego przeczytaj ze zrozumieniem anitko:) a raczej kiciu :) jak nie zauważyłas nie jestem tu jedyną osoba która ją jebie, widać jesteś tak jak ona osoba ograniczona w rozwoju, myśleniu, krowy cię wołają, idź doic :)a odemnie się odjeb,bo temat dotyczy anity, nie moich wypowiedzi,

I mam prawo pisać co chce, założyła temat nie jeden chcąc opini, to ma taka na jaką zasługuje, a ty odróżniasz życie realne od forum? Bo widać jarasz się tym jak murzyn kiełbasa , a to, że wchodzisz tu zobaczyć moje wypowiedzi , to miło naprawdę , że lubisz je czytać:) może zainwestuj w edukację?

w krakowie juz nie mieszkam od dawna przeprowadzilysmy sie juz pare aldnych lat temu - nie wiem skad wzielas taka informacje??? sledzis zmnie czy co? poza tym sama pislaam ze pracuje w szkole i ze mam 21 lat ale nie napisalam ze moj facet jest rok starszy oi ma brata... cos ci sie przysnilo chyba

Gość raszel
idiotko na tym forum jesteś skończona,lepiej się tu nie pokazuj a na weselu podaj piwsko i kebaba hahaha podczas gdy twój kochający mąż będzie ruchał jakąś pindę pod stołem. Wiesz ile cip miałaś w ustach? Jebał się z innymi,robił im minete a potem całował ciebie fuu jesteś nie warta by na ciebie splunąć,jesteś większe ścierwo niż twoja matka i on razem wzięci. Taka prawda.

Gość wezcie sie dziobaki uspokojcie
czy szef tego forum moglby sie wreszcie zajac tym tematem? czy te kolezanki dlugo jeszcze beda sie tak nawzajem opluwac?

Gość kicia002
o jakiej ty edukacji mowisz jak ty nie masz zadnego poziomu. Tylko ludzie po podstawowce umieja obrazac innych. Twoje wypowiedzi sa slabe i tylko utwierdzasz mnie w tym przekonaniu ze repezentujesz patologie. Tacy ludzie nie powinni sie rozmnazac... Dziwic sie pozniej ze obcokrajowcy maja nas za chamow. W ogole te twoje docinki sa zenujace jak cala twoja osoba. Potrafisz tylko obrzucac g**nem ale nie dziwie sie ludzie po podstawowce tak maja. Nie udowodnisz mi ani nikomu tutaj ze jestes zdrowa umyslowo bo nie rozumiesz ze Anita ma gdzies daleko ciebie i ta wioche ktora robisz na tym forum.

Tak tak krowo, akurat o edukacji mogę dużo więcej powiedzieć bo w przeciwieństwie do ciebie studiuje i to dwa kierunki pusta palo :) a widać jesteś pewnie jak anita, niekochana przez nikogo, sama , w dupe jebana przez wszystkich. Taka jesteś:)