Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

ILE CZASU ZAJELO WAM ZORGANIZOWANIE SLUBU I WESELA?

Polecane posty

Gość kicia002
vera do kogo to bylo ;)?

Gość e tam dacie radę
choc mało czasu ja miałam 4 miesiące ponad w styczniu się zaczęło a na koniec kwietnia ślub.

Gość kicia002
chyba w swojej wyobrazni studiujesz... i nie obrazaj mnie bo nie masz do tego prawa wulgarna dziewucho. Jakbys byla wyksztalcona to mialabys cos wiecej do powiedzenia niz bluzgi no ale co wymagac od ludzi na twoim poziomie

Gość kicia002
sciero krowo itd kurde skad sie biora tacy ludzie... Ciekawe czy twoje dziecko wie jaka ma nieokrzesana matke ktora przesiaduje na forum i twierdzi ze studije zal...

Kiciu, ty też nie masz nic więcej do powiedzenia poza korowodem obelg. Ja czasem też tak mam, ale nie udaję, ze tak nie jest. 😴

Gość kicia002
ale nie obrazam autorki tego tematu bo to jest jej zycie i zrobi jak chce. Obrazanie jej nic tu nie pomoze napewno bo uwazam ze kazdy popelnia jakies bledy a to co czytamy o niej nie mowi nam do konca co tam tak naprawde sie dzieje u niej. Jak nie mamy nic sensownego do powiedzenia to lepeij wcale sie nie wypowiadajmy. Asiu jeszcze bys sie zdziwila twierdzac ze mnie nikt nie chce ale nie mam zamiaru cie przekonywac ;) zamiast ja obrazac doradz jej a jak nie poslucha to odpusc. Nie mam zamiaru dalej prowadzic tej przepychanki slownej. Jestes starsza wiec nie znaczy ze madrzejsza ;)

Nazywanie kogoś krową i ścierą nie jest obraźliwe? No ciekawe. Trzeba zgłosić się do Ludwika Stommy z uwagą na temat tego jak bardzo się pomylił. Przecież kafeteryjne niewiasty, na które każdy facet leci wiedzą lepiej. :D:D:D

Gość kicia002
przeczytaj wszystko dokladnie to wtedy zrozumiesz

Dokładnie, to ja czytam książki. Jesteście siebie warte. Wszystkie. Tak to jest, kiedy baby zaczynają ze sobą rozmawiać.

Gość kicia002
piszemy o czyms innym zamiast pisac na temat dlatego ze pozwolilam sobie zwrocic uwage asi bo to byla juz przesada to ze ciagle obrazala anite. Czy to forum nie jest po to zeby rozwiazywac problemy doradzac? Chyba ze inni maja na ten temat odmienne zdanie

Gość kicia002
chyba mialas na mysli ze tak to jest jak zaczyna sie bronic obrazana osobe...

ok temt moze troche nie jest zwiazny ale dodlam go tutaj bo duz ludzie mnie ti chyba juz kojarzy wiec lepiej jak doradza znane osoby niz obce z ogolnego czy uczuciowego - poza tym sliub sie wiaze z seksem :D

nie. 90% kobiet jest za tępa na rozmowę z inną kobietą. Jak zaczynają, to kończy się na wyrywaniu włosów i wydłubywaniem oczu. Dobrze, ze jesteśmy w internecie.

Gość kicia002
ale to nie wazne czy jest zwiazany bo wiele osob zaklada tu tematy nie zwiazane z erotyka. Znalazl sie ten temat wiec odpowiadamy na niego a ze zabrnelo to tak daleko i nie temat to inna sprawa

Aha. Boże, jak sobie czasem oglądam filmy dokumentalne o holokauście, to fantazjuję o eksterminacji takich tępaków jak wy. :D:D:D Ostateczne rozwiązanie głupiej kwestii kafeteryjnej. Brzmi pięknie. Idę, mam ciekawsze rzeczy do roboty. :) 🖐️

a zeby zju tak nie odbiegac od tematu to powke wam ze dziisaj bylsimy ogladac sale i zarezerwowalismy bo stwierdzilismy ze nie ma co wybrzydzac wstepnie powiedzielismy ze na 40 osob ale mysle ze bedzie mniej, musze dzisiaj siasc i zrobic liste a powiedzcie mi kiedy trzeba wysylac zaproszenia??? ile wczesniej?

Gość kicia002
taki jest kazdy czlowiek ze broni swoich racji a czy ty nie bronisz nigdy swojego zdania? Najwiekszym problemem jest to ze 90% osob uwaza sie za najmadrzejszych

Tylko czterdzieści osób? To gdzie ty rodzinę pomieścisx ? Przecież czterdziestką to będzie kochanek które twój kochany popycha na boku. Tak ślub jest związany z seksem, szkoda tylko że nie twoim:)znaczy się twojego męża z tobą

wlasnie rodziny za duzo nie bedzie ode mnie tylko mama i brat z osoba towarzyszaca i chrzestna z mezem i dziecmi a od niego rodzice rodzenstwo i tez chrzestni i dziadek a reszta to znajomi wiec w 30 osobach sie zmakniemy max

O widzisz to jednak masz brata :) no widzisz kłamczucho :) twój żłob napewno zaprosi, nie martw się:)jak będzie dobrze to może nawet zaprosi cię do trójkąta.

Gość kicia002
ja sie wypisuje z tego tematu a ty anita nie daj sie obrazac i bron swojego zdania albo poprostu nie zakladaj na tym forum postow bo nikt ci tu nie pomoze a tylko obrazi wiec szkoda twojego czasu, zycze udanego wesela i szczerej zmiany jaka mialaby nastapic u twojego faceta

Tak tak, śledzę cię uważaj na stołówce:) kłamiesz najpierw że nie masz , potem nagle masz:) ha ha ha jaką ty żalosna:)ktoś tu już pisał kiedyś , kto cię zna:) twoja mama lubi sobie łyknac, ty masz urodę gremlina, twój brat niezły rozrabiaka