Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

ILE CZASU ZAJELO WAM ZORGANIZOWANIE SLUBU I WESELA?

Polecane posty

Gość Do Deka
chodź na loda 👄

Gość Asia częstochowa
Ha ha ha z czego jesteś dumna? Że masz faceta męską prostytutke!? Z tego ? Jesteś ZJEBANA :)

Jest dość znana na ogólnym - Jennifer. Ale ta tutaj jest jeszcze bardziej naiwna. Chociaż z drugiej strony mąż Jenny nie jest chyba aż takim patafianem. No i to Jenny się urządziła, tej tutaj to facet się "urządza".

Gość Do Deka
😠 CHODŹ NA LOOOOODA młoda pipo 😡

Gość Do Deka
Zamknij Pysk, ja tutaj deke podrywam

Człowiek sobie myśli, że to niemożliwe, żeby być taką idiotką i dawać sobą manipulować. Ale zaślepienie robi swoje. "Miłość".

Gość Asia częstochowa
Dopisz sobie WYCHODZĘ ZA MĄŻ ZA MĘSKĄ DZIWKE ! Nie rozumiesz że nikt normalny z tobą nie ma ochoty rozmawiać? Wszyscy mają cię w dupie, jesteś jednym wielkim pośmiewiskiem na forum,zrozum to. Uchodzisz za pustaka bez wykształcenia i dupkodajke. Anal to nie wszystko, papierosy i piwo też.

Gość nie złapiecie mnie
Mi miesiąc :) Dwa miesiące przed ślubem zdecydowaliśmy, że go bierzemy i zaklepaliśmy kościół i poszliśmy do urzędu. Przez kolejny miesiąc zajęta byłam egzaminami na uczelni i dopiero miesiąc przed ślubem poszłam do salonu sukien, zamówiłam zaproszenia, zawiadomienia. Z przyjęciem na 50 osób trochę pomogli rodzice. Ale w miesiąc można załatwić wszystko, łącznie z próbnymi makijażami i wymarzonymi butami.

Gość Do Deka
DEKA 👄 Kofanie :classic_cool: chodź na lodzika 👄

Jesteś dumna z faceta, który zaciera sobie rączki jak fajnie się ustawił. Jest z czego być dumnym, no nie ma co, ale ty tego nie zrozumiesz. A może nie chcesz rozumieć?

prozsze mnie nie obrazac nie wiecie co sie wydarzylo teraz i nie wiecie jak sie skonczyla ta cala historia wiec prosze nie mowice o czyms o czym nie macie pojecia...

Gość Asia częstochowa
Tak cię kocha że zakłada profile na erotycznych, umawia się na seks, i ma wiele kochanek, w tym pewną paulinke z która się spotyka:) wszyscy się z ciebie śmieją. Myślisz że czemu nie masz ani jednej koleżanki? Każda ma cię za idiotkę będąc z takim scierwem.jak tam idiotko pogoda w krakowie?

O, ja jestem sobie w stanie wyobrazić co się teraz wydarzyło. Przyszedł na kolanach, jeżdżąc ozorem po podłodze, myśląc, że to nie taki wstyd, skoro zaklepie sobie twoje mieszkanie.

Gość Asia częstochowa
Tak cię kocha że zakłada profile na erotycznych, umawia się na seks, i ma wiele kochanek, w tym pewną paulinke z która się spotyka:) wszyscy się z ciebie śmieją. Myślisz że czemu nie masz ani jednej koleżanki? Każda ma cię za idiotkę będąc z takim scierwem.jak tam idiotko pogoda w krakowie?

Gość zigolak z kafe
ruchnałbym was wszystkie :classic_cool: Anitka a bierzesz do buzi?

Nie chcesz zrozumieć, że NIE CHCESZ rozumieć. :D Innymi słowy chcesz być zwykłym, wyjątkowo tępym workiem na spermę, grubą żoną z kilkorgiem dzieci na głowie i zdradzającym mężem, wyjątkowo spokojnym o swą przyszłość.

Gość zigolak z kafe
otwieraj paszczu deku z malpa

Gość Asia częstochowa
Tak idiotko, pewnie teraz ci dużego kebaba kupił, to się wydarzyło. Jesteś tepa dzida

Gość Asia częstochowa
Lubie ssać czarne kutachy

Napiszę teraz zrozumiale i z WŁĄCZONYM CAPSEM, BO INACZEJ NIE ZWRÓCISZ NA TO UWAGI. TEN FACET CHCE CIĘ WYKORZYSTAĆ, OK? TYLE. I TY MU SIĘ DAJESZ WYKORZYSTYWAĆ.

Gość Asia częstochowa
Anita jaki obiad dziś dzieciom w szkole podałas? Jesteś chora. Ty naprawdę nic nie rozumiesz?tego że jesteś czyjąś prywatną prostytutka, workiem na spermę, masz rację on cię bardzo kocha, udowodnił ch to właśnie zdradami. Zrobił jednej minete a potem całował się z tobą tepa dziwo bez szkoły

Gość Asia częstochowa
deka daje cipy za troche mleka dla kota

Mój podszyw chyba jest online. A zresztą, pier­dolę cię dzisiaj. 🖐️ Anitko, zlituj się, pomyśl trochę. Choć trochę.

ciekawe skad wy mozecie wiedziec z enon chce mnie wykrozstac nie rozumiem tego..njek znacie go i nie wiecie jaki on ptrafi byc mily i dobry

Ok, jesteś beznadziejnym przypadkiem, niekwalifikującym się do wyleczenia. 🖐️