Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

ILE CZASU ZAJELO WAM ZORGANIZOWANIE SLUBU I WESELA?

Polecane posty

Gość Asia częstochowa 2
deka chcez czekoladowego banana?

po rpsotu sie pogodzilismy wszystko sobi wytluamczylismy poszlismy do kina oraz na lody ale nie chodzilo mi to zadne lody ani o kebabab ;/ powiedzil mi ze to byl jeden raz i ze bardoz mnie kocha i blagal o wybaczenie

Idiotko przecież każdy ci tłumaczy. Widać jak słabo wykształcona jesteś. Zero rozumu w tej małej pustej główce. Jaki on jest miły i kochany to każdy może się dowiedzieć czytając twoje pozostałe tematy :)

Gość Aska częstochowa
ssam kutasy :P za mleko dla kota

anitka_21 :) deka nie rozumiem o co ci chodzi mozesz po prostu nspisac wprost ok Mamusiu. Czy to możliwe, żeby ktoś taki istniał naprawdę? Swoją drogą, właśnie takich ludzi jak ty potrzebuje rząd Tuska. Dlatego poziom coraz niższy.

Gość Aska częstochowa
lize kocie dupy a deka robi lody

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczyny powtarzaja ci tysieczny raz co jest nie tak z twoim facetem i zenujacym zwiazkiem a ty nadal nie rozumiesz? Naprawde, orangutan by predzej zalapal pustaku.

Gość gininiloo
Jak masz pieniądze - to zrobisz w tydzień takie wesele, że wszystkim gały wyjdą.

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
twojemu chlopakowi męzowi dalam niedawno dupy :*

juszn napisalam z enie chodizlo o zadnego kababa bo y sie tak co uczepilysic e;/ poza tym chodiz o to ze jak wezmiemy slub i kredyt to kupimy mieszkanie i sie wyniesieny od mojej glupiej matki wtedy bedzie super

ON. CIĘ. OKŁAMUJE. A. TY. DAJESZ. MU. SIĘ. RUCHAĆ. I TO NIE TYLKO W ODBYT.

wlasnie nie mamy za bardzo kasy troche tlyko odlozone bo kasa poszla na nowe meble do pokoju wiec bedzie raczej skromnie ale raczej pozyczke wezmiemy tylko nie wiem ile brac bo gosci za duzo nie ebdzie ok 30 osob

Gość Podaj link
A deka lubi w O D B' Y T

Zakładając tematy na forum licz się z tym że każdy ma prawo wioskować. A wnioski na temat twojej osoby same się wysuwają. Pusta panna ze wysi bez wykształcenia, niska klasa społeczną, mało inteligentna, mieszkająca z toksyczną matka pracująca za najniższą krajówa dla której liczy się tylko kasa , chłopak typowy dupodajek, ale najważniejszy jest jego majątek! Piwo i papierosy!

Gość Podaj link
a aSIA CZESTOCHOWA DAJE DUPY

Dobra, już się nie wypowiadam, bo i nie ma to większego sensu. Ale twoja głupota, jeśli nie jesteś wyjątkowo dziwnym projektem (i nie pisz: "Jakim projektem? Aleosochozi?), jest naprawdę porażająca.

Tak masz rację. Przyznał ci się. On ch się nie przyznał tylko ty go złapałas. Jakby nie to robił by to dalej i będzie robił bo czuje się bezkarnie. Wie że jesteś głupia po prostu i naiwna i zawsze będzie to robił. Jesteś skazana na to już. Więc nie pierdol bo on ch się nie przyznał głupia krowo. Czyli on cię zdradza bo mieszkacie z jego matka? Jaką ty głupia.

Gość Michalinka999
PRZYZNAŁ SIĘ DO ZDRAD- TO CHYBA COŚ ZNACZY, PRAWDA? jasne, że znaczy! w jego oczach jesteś taką ścierą, przed którą nawet się mu nie chce udawać, wymyślać historyjek i alibi (to tez troszkę zachodu kosztuje!) ...

Gość ogóline
Ogólnie 8 lta bo mój się wahchał czy się żenić :(

nieskzamy z moja matka a nie z jego i sama wies zjak pisalam wczensiej o tym jaka on jest to wszystko w wiekszosic oprzez nia sie rozwalalo i przez nia sie klocilismy jak bedziemy mieszkac smai to bedzie spokoj

Gość bLONDYNA 85 TY GŁOOOPIA
cipo

moim zdnaiem to ze sie przyznal to zaczy ze jeszcz ema do mnie szacunek kocha mnie i nie chce skonczyc tego zwiazku a pwrecz przeciwnie chce sie ozenic gdyby mnie nie kochak to by sie chyba nie oswiadczal?