Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dystansem babka

z ilu miesięcznym , letnim dzieckiem byłyście na wakacjach za granicą ???

Polecane posty

Gość z dystansem babka

Podzielcie się waszymi doświadczeniami.

Gość hmmmmmmm...
z 3 miesięcznym nad polskim morzem, jak miał rok i 4 miesiace to w górach polskich a od tamtego czasu co roku wakacje za granicą.

córka 8,5 miesiąca - Słowenia 1,5 roku - Słowenia 2,5 roku - Węgry 3,5 roku - Bułgaria

Gość z dystansem babka
A SAOMLOTEM ????

Gość hmmmmmmmm.....
Samolotem byłam jak mały miał 5 lat.

Gość a tak sobie siedze i mysle
14 miesięcy-Bułgaria 21 miesięcy-Turcja. Wszystko samolotem. A dlaczego pytasz?

Poniewaz mieszam za granica, to latalam samolotem z dzieckiem co pol roku odkad skonczylo 3 miesiace. Pierwsze dluzsze wakacje poza Polska i krajem zamieszkania to Grecja, jak dziecko mialo 1,5 roku.

10 mc - wakacje na Majorce 2 lata - na Krecie ale latalam z corka juz wczesniej, pierwszy raz jak lecialam do Polski w odwiedziny corka miala 5 mcy;

Gość broojjko
jak mialo 4 msc,zrobilismy 1200km,bylismy nad polskim morzem,karmilam jeszcze piersia do tego.

Gość Kochanka Franka
Pierwsza długa zagraniczna podróż jak dziecko miało 3-4 mce Rok-pierwszy samolot 1,5 roku. Afryka a potem już poszło. :) Z drugim dzieckiem podobnie.

5mc ciazy turcja 3mc lot Uk-Pl 5mc lot uk -majorkA Latamy duzo z synkiem w pazdzierniku konczy 2lata a juz nie policze ile razy latal w podroze zavhowanie wzorowe zero stresu ,kwestia podejscia

Gość moje slonce wazy
4m bylismy w grecji.lecielismy samolotem

Gość autorka się pyta o zagraniczne
wakacje a niekture inteligentne mamusie pisza o polskim morzu....porażka! Tylko nieliczne zrozumiały pytanie...

dystans uk-polska dodam bo zaraz mnie ktos zjedzie ze miało byc zagraniczne a ja tu do dziadków wyskakuje ;)

Gość lafirynda997
meaaa nie mogla sie powstrzymac zeby sie pochwalic. Jakie to durne spoleczenstwo. Autorka nie pyta gdzie do jasnej cholery bylas tylko ile mialo twoje dziecko

Gość moja opinia .....
pierwszy raz leciałam samolotem jak synek miał 7 tygodni mieszkamy za granicą i lecieliśmy do Polski a na typowych wakacjach byliśmy jak miał 1,5 latek

Gość taka ja se...
synek 6 miesiecy jechaismy samochodem z Anglii do Hiszpanii

Gość iiiiiiiiiiiiiizoldaa
a jak dzieci, zwlaszcza niemowleta zniosly podroz? plakaly bardzo?

Córka miała 5 miesięcy, jechaliśmy autem na narty do Austrii. Teraz już wiem, że wyjechać trzeba już późnym wieczorem z takim maluchem, wyjechaliśmy o 2 w nocy i od 7 rano w aucie była totalna masakra,płacz, co chwilę zatrzymywanie się i mimo, że daleko nie mamy-mieszkamy przy niemieckiej granicy- wyjeżdżając o 2 na miejscu byliśmy dopiero na 15 :) później już było lepiej,z drugim w pierwszą daleką podróż (też do Austrii) wybieramy się jak będzie miał 4 miesiące:)

Gość dzhthjykjh
[zgłoś do usunięcia] autorka się pyta o zagraniczne wakacje a niekture inteligentne mamusie pisza o polskim morzu....porażka! Tylko nieliczne zrozumiały pytanie... po 1 ciemnoto ,,niektóre'' a po 2 niektóre babki latały tez do Polski z innego kraju....:o:O:O

Gość gość
Z pierwszym dzieckiem w wieku 9mc Wyspy Kanadyjskie, 1.2mc Egipt, 1.9 Egipt, teraz czekamy na 2 pociechę i mamy rezerwację na Rodos mały/ mała będzie miała wówczas 3mc. Wybraliśmy w miarę blisko i europejsko.