Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enna

Idealny facet...

Polecane posty

jest oj jest. trzeba pewien etap przejsc by wiedziec jak isc dalej... no ja akurat juz zblizam sie do 40stki...czy tez do tanca i rozanca jednym?heh specjalnie sie nie zmienilam..zawsze mialam konkretne podejscie do wart zyciowych. jednak mowie..jako kobieta mam inne spectrum myslenia i to naklsdaja pewne kanony europejskie..nie tylko pl.

"specjalnie sie nie zmienilam..zawsze mialam konkretne podejscie do wart zyciowych." O i widzisz o tym właśnie mówię i niezależnie od tego w którym etapie życia się jest przy kawie zawsze można wspólne kwestie omówić. Choć teraz to zbliża się 22, ale rano niewątpliwie kawę za to wypić mogę :)

czyli w podst sprawie sie zgadzamy, kawe pije ale b lekka. mowisz ze jednak wrociles do pl?

Małe sprostowanie. Tafla jeziora o wschodzie Słońca jest albo szara ( w pochmurny dzień ) albo czerwona jak stygnące piekło. No może nie stygnące, może jak początek piekła. Znaczy poranek. Ach ! :D

Dzień dobry wszystkim, przy kawie :) Dzięki Zenek za sprostowanie! :P

enna witanko.:) i wszystkim dzien dobry. teraz bede zajeta ale jak wroce mam cos ciekawego do napisania. si ju lejter aligejter-after lajl krokodajl.;P