Gość Sprzedam_Nokie_C5 Napisano Wrzesień 12, 2012 Sprzedam Nokię c5-00 Kupiłam go około września/października 2011 na Allegro za 450zł telefon był kupiony NOWY od kogoś kto prawdopodobnie kupił go w promocji i nie był mu potrzebny, ponieważ na fakturze jest cena 1zł. Telefon wizualnie w stanie BDB-. posiada mikro ryski z tyłu na klapce - jest metalowa więc wynika to ze zwykłego użytkowania (patrz foto) na wyświetlaczu jest jeszcze folia ochronna (telefon użytkowałam zawsze z folią na wyświetlaczu, kilka razy ją zmieniając) telefon zawsze noszony w ochronnym etui. Jedyne za co można by dać mały minusik to lekko starta farba (? powłoka bezbarwna ?) na jasnych guzikach u góry/koło nawigacyjnych - patrz foto. Nie przeszkadza to w używaniu i nie rzuca się w oczy technicznie - do wczoraj był w pełni sprawny. Rano jeszcze normalnie z niego korzystałam, a potem gdy chciałam zadzwonić to telefon już był wyłączony i nie szło go uruchomić. Nie wiadomo dlaczego wyłączył się i od tego momentu nie chce się uruchomić. nie spadł, nie był zalany ani nic podobnego. Po prostu sam wyłączył się i przestał działać. bateria sprawna - przy normalnym użytkowaniu wytrzymywała mi do 5-6 dni. ładowarka ładuje (sprawdzane na innej Nokii) Może to być coś z gniazdem ładowania ponieważ po wsadzeniu wtyczki od ładowarki czuć luz (nie wiem od czego, bo telefon nie spadł ani nie był uderzony) - i możliwe że bateria nie naładowała się do końca po czym jak padła to nie szlo już naładować na nowo. Ale nie daje 100% pewności, że to akurat to. (Może padł soft i trzeba jakoś go sformatować, albo coś innego). Może naprawa wyjdzie tanio, ale nie mam kiedy i gdzie tego sprawdzić więc sprzedaję. Ktoś na pewno za nieduże pieniądze jest to w stanie naprawić (np. w komisie, albo serwisie Nokii). Telefon sprzedaję więc jako uszkodzony i nie przyjmuję zwrotów i negatywów. U mnie od złotówki ! Być może koszt naprawy jest niewielki więc możesz mieć super telefon za niewielkie pieniądze ! Ogólnie telefon bardzo fajny. Posiada darmową nawigację Ovi, aparat 5mp robiący bardzo ładne zdjęcia, przeglądarke internetową, aplikacje typu Facebook, You Tube i dużo innych funkcji. Taki mini smartfon :) Menu łatwe, intuicyjne. telefon poleciłabym każdemu. W skład oferowanego zestawu wchodzi to co daje producent: - pudełko - instrukcja obsługi PL - karta gwarancyjna (niepodbita) - paragon (FV zakupu przez pierwszego właściciela) - karta 2 GB (nowa, nieżywana) - bateria - słuchawki Nokia (nigdy nie użyte) - ładowarka - kabel USB do połączenia z komputerem - GRATIS ! dodaję etui/pokrowiec na telefon chroniący przed zabrudzeniem i zadrapaniami Telefon BEZ simlocka - działa w każdej sieci. w razie pytań i ewentualnej chęci zakupu czy zdjęć proszę o kontakt (wraz z podaniem proponowanej ceny za telefon - należy doliczyć koszt wysyłki 14zł Paczka Priorytet) na kontodoallegro@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach