Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzliwadziewka

wrobilam chlopaka

Polecane posty

Gość podejrzliwadziewka
Odejsc ok, jesli bedzie chcial sie spotkac. A co jesli bedzie chcial sie spotkac tylko po kolezenksu? Moze wcale nie zamierza mnie zdradzic? Moze wyslac jakas kolezanke I sprawdzic jakie ma zamiary?

Gość mam Cię kb
, ale masz wenę :D

Gość podejrzliwadziewka
Podpytam go niedlugo jak wyglada jego zwiazek, jakie ma zamiary wobec swojej dziewczyny czyli mnie. Jesli powie jej, ze chce to skonczyc itp. To pojde na to spotkanie I walne go w ryj. Nie uzyje zadnych slow. A tak miedzy nami ta jego tajemnica... A moze lepiej nie bede mowic, bo to obrzydliwe I upokarzajace, nawet nie tyle dla niego co dla mnie.

Gość dwioqfwwefrwegerg
Tak, oszukuje Cie, sama masz dowody na tacy i ludzisz sie, ze chce sie z nia spotkac po kolezensku! Zastanow sie, co Ty mowisz, ja wiem, ze go kochasz, bylam w podobnej sytuacji i tez takie wybryki mojego bylego tak idiotycznie sobie tlumaczylam. Daj sobie z nim spokoj, po co Ty chcesz ciagnac jeszcze te dziecinade?

Gość podejrzliwadziewka
;-)

Gość podejrzliwadziewka
Wiesz jestem z nim az 4 lata! Przezylismy duzo wspolnych, wspanialych chwil I to nie byle jakich. Byl moim pierwszym chlopakiem, zzylam sie z jego rodzina. Mozna powiedziec, ze u siebie pomieszkujemy, spie w pizamie jego mamy. Jego mama mowila mi, ze na swieta bedzie sie ze mna zareczal. I ja teraz przez wlasna glupote moge go stracic! Jak to sie mowi: gdyby suka nie dawala, pies by nie bral. A ja jako ta klaudia sama sie prosze, jestem strasznie nachalna. I startuje do niego z takim bajerem, ze pewnie sama bym sie nie mogla oprzec.

jaka ta tajemnica? przeciez nie powiemy nikomu :D Jeśli chce sie spotkać to nie na kawę także miej tego świadomość.

Gość podejrzliwadziewka
Ja wam powiem a ktos znajomy to przeczyta I bede miala problemy. Kiedys na komputerze, zeby go poszpiegowac zainstalowalam takiego szpiega ' my spy' czy jakos tak to lecialo. I pewnej nocy on korzystal z tego kompuitera... Dalej to tajemnica, bo to obrzydlistwo.

Gość podejrzliwadziewka
Powiem wam jesli sie okaze, ze chce mnie zdradzic. Zaraz przyjdzie do mnie kolezanka I bedziemy dzwonic do niego na flirty.

czyli pewnie jakaś pedofilia? jeśli tak, to powinnaś to zgłosić na policję. jeśli jest to coś wstydliwego dla niego to nie krępuj się, masz prawo po tym co ci zrobił.

Gość podejrzliwadziewka
Nie nie pedofilia, az tak to nie. No bez przesady.i nie zoofilia.

Gość podejrzliwadziewka
Sluchajcie, czy jak moja kolezanka zadzwoni do niego I bedzie mowila mu pikantne slowka, tak zeby sie troche napalil to czy nie przesadzimy? Nie chce, zeby sie kapnal, zee to jakies zarty. Chce zeby wzial to calkiem na powaznie.

Nie no raczej od razu nie uderzajcie z pikantnymi slowkami bo sie moze przestraszyc :) ostroznie i musicie wyczuc jego intencje i kierunek rozmowy. Mozna jakies drobne podteksty na poczatek takie niezle rajcuja :)

Gość kjwekjehn
Po pierwsze "pomorze" to szczecin i Gdansk, po drugie sama jestes taka patologiczna, ze chcesz jakiegos prostaka dresa co Ci rogi doprawia, czy po prostu jesteś głupia? Bo to jedno z dwóch, nie ma innej opcji.

Gość dwioqfwwefrwegerg
prowo albo ta dziewczyna jets po prostu glupia i nie ma szacunku do samej siebie.

Gość podejrzliwadziewka
Ja pitole ale z was polglowki. W jakim swiecie wy zyjecie, ze takie sytuacje to dla Was prowo? Chyba jeszcze nie mieliscie swojej drugiej polowki. A co z tego ze dres? On wcale glupi nie jest, skonczyl politechnike. A ze lubi nosic dresy to ze patologia? Wez pomysl troche...

Gość podejrzliwadziewka
Chcemy doo niego zagadac m.in. W taki sposob: hej tygrysku, chcesz wiedziec co Ci zrobie jak sie spotkamy? czy to nie za ostre jak na poczatek? Chodzi nam o jakis dwuznacznuy tekst, ze w razie jak powie ze chce wiedziec to bedzie mozna odpowiedziec np. Ze herbate, albo kawe.

Gość podejrzliwadziewka
Jest juz kolezanka, bedziemy zaraz dzwonic. Jest ktos chetny do pomocy? Co mowic I czy sie umawiac na dzis?

Gość podejrzliwadziewka
Juz rozmawiaja. Nie wiem czemu, ale smiac mi sie chce, kolezanka juz tez ma lzy w oczach. Wlasnie pytala go co z dziewczyna. I czy nie boi sie, ze ja sie dowiem.

Gość podejrzliwadziewka
Ej ludzie pomozcie!

Gość aneta2345
nie za ostro bo sie wystraszy! niech zgrywa grzeczna i najlepiej jakby sam zaproponowal spotkanie

Gość gigusiak
dokładnie nie za ostro delikatnie

Gość podejrzliwadziewka
Ale on lubi taki delikatny bajer, lubi jak dziewczyna mu delikatnie pokazuje, ze ma na niego chetke. Chce zrobic tak, zeby zglupial na pukncie tej klaudii.

czesc autorko fajnie podobasz mi sie ;) ile juz tak wrabiasz swojego chlopaka a on cciebe mysle ze powinnas tak jeszcze rok a potem napisz chlopakowi ze ta klaudia to gej :D zemsta bywa slodka takich ludzi trzeba tempic ;O

Gość podejrzliwadziewka
Z reszta juz po rozmowie. Na pytanie o mnie, odpowiedzial, ze sie poklocilismy, a jak 'klaudia' zapytala go czy nie boi sie, ze ja sie dowiem odpowiedzial, ze to nawet lepiej jak sie dowiem, bo juz dawno chcial skonczyc ten zwiazek, ale ja wiecznie histeryzowalam I straszylam go samobojstwem. umowila sie z nim na 17.

Gość ffadsfdsfs
straszyłas? serio..

Gość MamaAdasia26
Obij go o 17 tak,żeby opuchł:/

Gość podejrzliwadziewka
Lukasz przyjacielu witaj. Z jednej strony dobry pomysl Twoj, ale z drugiej nie. A dlaczego powiem Ci pozniej jak sprawa sie wyjasni. Ja teraz musze sie ogarnac, moze zachlac morde (przepraszam za wyrazenie). Potem chyba pojde osobiscie na spotkanie.