Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzliwadziewka

wrobilam chlopaka

Polecane posty

Gość podejrzliwadziewka.
Hej dziewczyny sorry że tak późno ale nie miałam dostępu do kompa żeby wam odpisać. Wróciłam do niego wiem że zaraz spadnie na mnie fala krytyki ale kocham go i chce ostatni raz spróbować. Będzie ciężko z zaufaniem ale długo rozmawialiśmy wczoraj i wiem że zrozumiał swój błąd a teraz widze że i ja nie byłam bez winy. Chcemy oboje naprawić ten związek,kochamy się i wiele już razem przeżyliśmy. Mam nadzieję że nam sie uda.

po tym co Ci zrobił? nie wierze że można być aż tak naiwnym. i tu nie chodzi o to żeby cie krytykować ale serio-taka prawda. za rok sytuacja się powtórzy a ty bedziesz miala jescze wiecej lat zmarnowanych.

Gość dck
świetne prowo z ciągłymi zwrotami akcji! 10/10 :D

Gość podejrzliwadziewka.
Nie dziwie się tym słowom krytyki jednak wczoraj po raz pierwszy rozmawialiśmy tak szczerze i od serca. Porozumieliśmy się co powinniśmy w tym związku naprawić,poprawić. Pękł i powiedział wszystko co czuje widać było że żałuje. Zrozumiał zależy mu. Zmienił numer pousuwał konta z portali starego maila też usunął. Widze że mu zależy. Kocham go i chce spróbować niezależnie od opinii innych.

Gość ksksks123512
jesteś pusta jak pusty kufel po piwie :) powodzenia w związku z gejem i kłamcą

Gość coswiem
ja pierdole jaka tepa nie wierze!! takiego chama powinno sie rzucac dla zasady a ona se tlumaczy ze to milosc, co za glupia nie wierze.

Gość podejrzliwadziewka.
I co ulżyło Ci? Ego w górę? To super bo słowa takich prostaków jak ty spływają po mnie:)

Gość podejrzliwadziewka.
Wasze słowa mnie nie ruszają ale skoro wam ulży:)

Gość 10/10 autorka
to prawdziwa pisarka, gdyby nie Ona to kafe już by dawno szlag trafił

Gość podejrzliwadziewka.
cóż dla was wszystko jest prowokacją ale wisi mi to:)

Gość onawi
ciesze sie autorko,ja uwazam ze kazdy zasluguje na druga szanse,faceci sa jak dzieci czasem musz zoabczyc ile maja do starcenia zeby docenic.....trzymaj sie :)

jakby mial tylko kolezenskie zamiary wobec KLAUDI to by ci powiedzial o niej,ze poznal kolezanke.a jak sie cos kombinuje to sie to ukrywa.Zreszta samo to,dla ciebie nie ma czasu a dla niej tak.wiem ze to ciezkie,tez mialam jedna scene ze swoim facetem,tylko dziewczyna byla prawdziwa i ja wplywu na rozwoj sytuacji nie mialam.uwierzylam,teraz albo jest ok albo sie bardzo dobrze kryje.Tylko ze moj mial jedna wtope,nastepnej bym juz raczej nie podarowala,juz po tamtej mam wystarczajaco schorowana glowe.

a tu po temacie juz:P sorry,przeczytalam tylko pierwsza stronke ;) Jak sie oboje bedziecie starac to bedzie ok :)

Gość lilllllllaaaa
za niedlugo zrobi to samo,tym razem bedzie ostrozniejszy.wspomnisz moje slowa,. w kazdym razie trzymaj sie