Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzliwadziewka

wrobilam chlopaka

Polecane posty

Gość podejrzliwadziewka

Jestesmy ze soba 4 lata. Pierwszy raz zdradzil mnie po 3 miesiacach, do czego sam mi sie przyznal. Wybaczylam, bo strasznie zalowal I cierpial. Potem przez kolejne lata dochodzily do mnie sluchy, ze ciagle mnie zdradza, on sie wszystkiego wypieral, twierdzil, ze kolezanki zmyslaja z zazdrosci. Wierzylam I jak to sie mowi czego oczy nie widza tego serce nie czuje. teraz postanowilam go sprawdzic I zalozylam lewe konto na gg jako klaudia. Trwa to juz tydzien..

Gość podejrzliwadziewka
Tydzien temu odezwalam sie do niego jako ja- jego dziewczyna z zapytaniem co robi. Odpowiedzial, ze nie moze teraz rozmawiac, bo jest bardzo zajety I pozniej sie odezwie. wykorzystalam okazje I postanowilam sie odezwac jako Klaudia, z innego numeru. Jak sie okazalo, jego wazna sprawa mogla poczekac I dla Klaudii znalazl czas....

Gość podejrzliwadziewka
Wkrecilam mu, ze znam go z widzenia, ze bardzo mi sie podoba, nie chcialam powiedziec skad mam numer. Lykal wszystko jak pelikan. Byl uradowany. Rozmowa trwala okolo dwoch godzin. Ja w miedzyczasie odzywalam sie z mojego numeru, zeby sprawdzic co powie. Ciagle udawal zajetego. Dla klaudii mial czas.

Gość camel5352
a w jakim wieku jesteś ??

Gość podejrzliwadziewka
Widac, ze nigdy nie bylas zakochana. Nie wierzylam, ze mozna oszukiwac druga osobe, gdy sie tak bardzo kocha- jak on sam twierdzil... Teraz mam dowod podany na tacy. Ale to jeszcze nie koniec historii.

Gość podejrzliwadziewka
Ja mam 23 lata, on 26. To moja pierwsza prawdziwa milosc, ja dla niego rowniez jestem pierwsza.

Gość podejrzliwadziewka
Na koniec rozmowy chcial ode mnie nr telefonu. Zeby sprawa wygladala na bardziej wiarygodna zadzwonillam do kolezanki z zapytaniem, czy moge podac jej nr I czy ewentualnie bedzie mu odpisywac. Zgodzila sie, wiec podalam.

autorko, ja po prostu nie jestem naiwna i nie daję się ruchać jakiemuś cwaniakowi :o zresztą, po tytule tematu myślałam że wywinełaś kolesiowi niezły numer i tak powinnaś zrobić w zemście

Gość podejrzliwadziewka
Puscil jej sygnal, co oznaczalo, ze numer sobie zapisal. Po zakonczonej rozmowie poszedl z chlopakami na piwo, do mnie juz nie dotarl. spotkalismy sie na drugi dzien. Oczywiscie tego dnia tez juz zamienil pare slow z klaudia... Umowilam sie z kolezanka, zeby napisala do niego smsa jak juz do mnie przyjdzie.

Gość camel5352
no to jednak z jego strony to nie jest prawdziwa miłość ! _ A ty jesteś jeszcze młoda wiec nie trać życia na taki związek ! Przemyśl to !

Gość podejrzliwadziewka
To co teraz mam zamiar zrobic to wlasnie bedzie zemsta. Jak dokoncze to bedziesz wiedziala co sie szykuje.

no własnie się zastanawiam, co mozesz zrobić? pewnie straci ruchadło czyli ciebie, ale znajdzie sobie na pewno nastepne. chyba że zamierzasz np wyłudzić od niego nagie zdjecia a potem je upublicznić?

haha facet wsadza k...sa pewnie kazdej o ktorej slyszalas i nic?????? I dalej z nim jestes? mimo ze juz razCie zdradzil i moze nawet tego samego dnia przyszedl miedzy Twoje nogi??? predzej bym si eporzygala niz wybaczyla zdrade..

Gość podejrzliwadziewka
Gdy siedzial u mnie pare minut dalam znac kolezance, zeby juz do niego napisala. wiec z internetu puscila smsa o tresci: hej xxxxxxx, co porabiasz? Moze masz ochote na spotkanie? KLAUDIA oczywiscie rzucilam sie pierwsza na telefon, gdy odczytalam smsa od razu wyskoczylam z pretensjami co to ma byc? A ten zero nerwow, zero stresu, nawet nie zbladl odpowiedzial: a hehe wczoraj jak pilem z chlopakami to sobie jaja robili z mojego telefonu I wydzwaniali do jakiejs brzydkiej dziewczyny, a ona uwierzyla, ze ktos sie w niej zakochal. Nic innego mi nie pozostalo jak udawac, ze uwierzylam mu w to wszystko.

Gość podejrzliwadziewka
Pierwsza zdradza o ktorej mowa to tylko calowanie, gdyby bylo cos wiecej to bym nie wybaczyla. O tych co slyszalam to albo, ze z kims tanczyl I sie przytulal, albo, ze raz nocowal u naszej wspolnej kolezanki, ale podobno nic nie robili. Ona tak twierdzi.

Gość podejrzliwadziewka
Tego samego dnia co u mnie byl przejrzalam mu caly telefon. Numer klaudii mial zapisany pod imieniem Kuba. Zapytalam go co to za kuba, a on zaczal tlumaczyc sie w ten sposob: no ten co ostatnio go spotkalismy kolo mojego bloku, co ma tego psa czarnego z biala lata... znowu musialam udawac, ze wierze.

Gość podejrzliwadziewka
Ich romans trwa do dzis. Planuje sie z nim spotkac jako Klaudia. On jest bardzo chetny, klaudia troche zwleka. Gadal z nia juz przez telefon, prawil komplementy, ogolnie zachwycony. Teraz powiedzcie jak to rozegrac? Jak go zalatwic tak, zeby tego zalowal do konca zycia?

Gość podejrzliwadziewka
Nikt nie pomorze? chcialabym nagrac, albo sfotografowac jego mine jak mnie zobaczy. Tylko nie wiem jak to zrobic dyskretnie.

Gość podejrzliwadziewka
Tyle, ze on sam jak ten dres. Mam dylemat czy isc tam I powiedziec mu wszystko, czy wyslac jakas kolezanke. Chce zrobic z niego glupka przed wszystkimi.

głupka to robisz z siebie bo go nie kopnełaś w dupę po zdradach, a jeszcze nadstawiałaś mu swoją, a teraz nic mu przecież nie zrobić. bo w naszej pojebanej kulturze facet wyjdzie po prostu na maczo. może znasz jakieś jego grzeszki, które moglabys wykorzystać? to byłaby lepsza zemsta

Najpierw się zastanów jaki ma być efekt końcowy Twoich zabiegów. Udowodnić mu że Cie chce zdradzić już możesz bo masz wystarczające dowody. Jeśli chcesz go upokorzyć i zostawić to możesz się z nim umówić i spotkać... najlepiej ciemne okulary i peruka zeby Cie od razu nie poznał.

Gość lalolka
a kochasz go?

Gość podejrzliwadziewka
Kocham go nad zycie, nie wyobrazam sobie dalszego egzystowania bez niego :-( ale to juz chyba koniec. wiem cos o nim co narobiloby mu takiego wstydu.... Ale po tym to nawet moglby sobie zycie odebrac... nie bede sie przebierac bo I tak mnie rozpozna. Powiedzcie co mu napisac? Umowic sie z nim czy jeszcze wyludzic z niego pare informacji co mysli o swojej dziewczynie itd?

Gość zielonaHERBATAaaaaa
hmm ja bym popoyała co z jego dziewczyna, co mysli , bo zrzerałabym mnie ciekawosc i lepiej było by odejsc gdyby napisał jej ze nie zalezy na tobie ;/

podejrzliwadziewka - jesli wiesz o nim takie rzeczy, to ja na Twoim miejscy bym to wykorzystała bez skrupułów. Bo on nie ma skrupułów i cię oszukuje.

Gość dwioqfwwefrwegerg
nie pytaj go jako ta dziewczyna, co o Tobie mysli, bo i tak nie powie jak jest naprawde! poza tym po co Ci to? i nie mscij sie na nim, zachowaj jego tajemnice, bo zemsta tez nic Ci nie da. Po prostu powiedz mu, ze ta dziewczyna to Ty i juz nigdy sie do niego nie odzywaj. Zapomnij o nim i znajdz sobie kogos, kto bedzie Cie szanowal.

Jeśli nadal chcesz z nim być to nie mów mu o tej intrydze i nie psuj swojego źródła informacji. Jeśli ma skłonności do zdrady to nic nie pomoże że powiesz mu o tym itp jak się będzie bał przez internet to znajdzie inny sposób. Powiedz mu o tym tylko w przypadku kiedy bedziesz chciała z nim zerwać. Takie jest moje zdanie