Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzliwadziewka

wrobilam chlopaka

Polecane posty

Gość paryssia
no to już wiesz o nim wszystko. Szkoda Ciebie dla niego,zostaw go przejdź detoks i znajdź kogoś kto będzie tego wart.

Dokładnie. Wyjdź teraz z przyjaciółkami gdzieś i zapomnij o nim. ; ) Kiedy przejdziesz ten detox to uwierz, że spojrzysz na całą sytuację z dystansu i będzie Ci lżej ! : )

Gość podejrzliwadziewka.
słuchajcie dzwonił do mnie chce przyjść. powiedziałam, że nrazie jestem zajęta. Przyjąć go i mu powiedzieć?

Gość na powaznie
nie mow. zostaw go, powiedz ze jest beznadziejny,ma malego i slabo rucha. klaudia niech go oleje i git.

Gość paryssia
ja bym się z nim nie spotkała,nawet nie odebrała.

Gość tratatataaaa
Powiem CI szczerze,że jeśli piszesz prawdę to cham z niego i nie powinnaś zawracać sobie nim głowy, ale wydaje mi sie,że Ty go niestety i tak nie zostawisz, on przeprosi a Ty mu wybaczysz, popłaczesz i będzie dalej tak samo, myślę tak ponieważ widzę jak go usprawiedliwiasz.

Gość na powaznie
no, ja tez mylse ze wszystko sie po kosciach rozejdzie. ona sama sobie oczy mydli i tylko czeka na jego klamstwa

Gość tratatataaaa
On jej pewnie powie ,że się domyślał,że ona go wkręca i chciał jej dać nauczkę. a ona mu uwierzy i dalej będzie zdradzana! Naprawdę w życiu bym nie spojarzała na takiego faceta babiarza!

Gość morning_coffee
tak sobie Was czytam, no niezła z Ciebie kombinatorka autorko :D dobrze, że wszystkiego się dowiedziałaś i mam nadzieję, że kopniesz tego faceta w cztery litery ;) ale ja na Twoim miejscu chyba bym się z nim sama spotkała i mu wszystko wygarnęła a nie robiąc mu siarę przy innych, zobaczysz, że będzie mu jeszcze bardziej łyso a Ty pokażesz klasę :)

Gość morning_coffee
tak sobie Was czytam, no niezła z Ciebie kombinatorka autorko :D dobrze, że wszystkiego się dowiedziałaś i mam nadzieję, że kopniesz tego faceta w cztery litery ;) ale ja na Twoim miejscu chyba bym się z nim sama spotkała i mu wszystko wygarnęła a nie robiąc mu siarę przy innych, zobaczysz, że będzie mu jeszcze bardziej łyso a Ty pokażesz klasę :)

Gość assa tadarassa assa
a ja obstawiam odejście z wyjaśnieniem: miłość się wypaliła i nie miałam z tobą nigdy orgazmu a potem odejście Klaudii - z tłumaczeniem lub bez

Gość podejrzliwadziewka.
sor dziewczyny, ale musze konczyc on zaraz przyjedzie. Mam zamiar mu powiedziec co wiem. Później wam wsyzstko opowiem i zdradze o nim to co się dowiedziałam przez przypadek, całe miasto nasze sie dowie!!!

Gość podejrzliwadziewka.
to w końcu mam mu mówić, że to ja czy podać inny powód?

Gość podejrzliwadziewka.
szybko piszcie, bo za jakieś 10 minut będzie!

Gość magdalenkanie chce mi sie spa
Gość paryssia
po co to spotkanie? Że to koniec,tyle

Gość morning_coffee
zrobisz jak zechcesz, ja bym powiedziała o wszystkim no i oczywiście bajo :P ale to Twoja decyzja, tylko daj nam znać jak poszło i jaką miał minę :D

Gość podejrzliwadziewka.
Postaram sie nie mówić jaki jest powód, mam nadzieje ze sie uda. trzymajcie kciuki. jesli szybko wyjdzie to wam dzis powiem, a jesli nie to jutro na pewno zdam relacje. uciakm bo juz wchoix. papa

Gość tratatataaaa
Daj znać;)

Gość podejrzliwadziewka.
Dziewczyny wlasnie poszedl! jak wszedl zapytalam dlaczego nie odbieral, powiedzial ze spal. Zapytalam drugi raz. Znowu to samo powiedzial I zapieral sie w zywe oczy! Wtedy nie wytrzymalam I zapytalam czy przypadkiem klaudia go nie obudzila. Byl lekko w szoku, zrobil: pfff, odwrocil sie na piecie I chcial wyjsc. W ostataniej chwili go przytrzymalam I zamknelam drzwi.