Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podejrzliwadziewka

wrobilam chlopaka

Polecane posty

Gość podejrzliwadziewka
Nie prawda, wymyslil to sobie. Nigdy mnie nie chcial zostawic, zawsze jak ja go straszylam, ze to koniec to prosil I mowil, ze sie zmieni. A z tym samobojstwem to straszylam, ale w innych przypadkach cos w stylu: skocze z mostu przez ciebie I bede miala swiety spokoj. Robi z siebie teraz ogiera.

Gość podejrzliwadziewka
Powiedzcie isc sama czy moze jednak wyslac kolezanke, zeby sprawdzic w jakim celu idzie na to spotkanie? Moze o mnie powiedzial tak tylko dlatego, zeby ta klaudia sie nie wystraszyla I zeby sie zgodzila spotkac?

Gość podejrzliwadziewka
Czasami rozne rzeczy sie mowi w zlosci. A nie chce mi sie wierzyc, ze po 4 latach przestal kochac? Przeciez moglby mnie zostawic dla kazdej innej, ale nie zrobil tego... Zawsze mowil, ze jestem najpiekniejsza, ze piekniejszej juz nie znajdzie. Kupowal mi spodniczki krotkie, bizuterie, moje ulubione cipsy. Wszystko mialam od niego.

Gość MamaAdasia26
Idź sama! Przecież wiesz już wszystko!Że Twój facet to dupek i że Cię nie szanuje skoro ledwo poznanej dziewczynie mówi o Tobie źle i najprawdopodobniej Cię nie kocha. Idż jebnij go i zostaw będziesz pewnie cierpieć ale jaką będziesz miała satysfakcję.

Gość podejrzliwadziewka
Ale sprobujcie sie postawic w jego sytuacji. Macie charakter flirciary, nie koniecznie takiej ktora zdradza, lubicie spotykac sie z kolegami na piwo. Czy zaraz to oznacza zdrade?i jak macie partnerow to co koledze mowicie? Tez chyba to samo, ze sie poklociliscie... No nie wiem tak mi sie wydaje.

Gość simaaa
do autorki powiem ci tylko jedno-bo tak czytam twoj opisy.: jezeli ktos klamie w tak bl;ahej sprawie jak to ze rozmawia z kolezanka,tanczyl z nia czy dzwonil?i ten ktos to twoj chlopak..kochasz go?znaczy ze nie szanuje ciebie...i zwyczajnie sie toba bawi. zaufanie plus przyjazn to jest milosc..a nie udawanie,oszukiwanie i gierki na boku..

Gość podejrzliwadziewka
Ja wiem, ze on nie chce mnie tak krzywdzic. Plakal mi nie raz, ze wszystko to co zle z jego strony jest nieswiadomie. On ma poprostu taki chaarakter w swojego ojca I to sie dzieje wbrew jego woli. Probowalam go zrozumiec I byc dla niego bardziej wyrozumiala, ale kurcze jesli on mnie w zywe oczy klamie...?

Gość znajdziesz innego
i zakochasz się w innym i będziesz tylko żałowała że tyle czasu zmarnowałaś z kims kto Cię nie kocha ani nawet nie szanuje i co krok robi z Ciebie idiotkę no wybacz są jakieś granice i przestań go usprawiedliwiać

Gość podejrzliwadziewka.
Kolezanka juz pojechala na spotkanie z moim chlopakiem. Mam nadzieje, ze nic zlego nie zrobi I sprawa sie wyjasni. ktos sie chyba pode mnie podszyl bo nie moge wyslac bez hasla

Gość paryssia
napisz potem jak się sprawy mają:)

Gość podejrzliwadziewka.
Jeszcze nie daje znac. Dzwonilam do chlopaka, zeby sprawdzic co mi powie to nie odbieral wcale :-(

Gość paryssia
Współczuje. Nie martw się. Jakbyś chciała pogadać to pisz tu

Gość podejrzliwadziewka.
KOleżanka już wróciła ze spotkania z moim chłopakiem. dowiedziała się conieco o mnie... Jutro mu o wszytskim powiem, albo w ogóle nie będę się już do niego odzywać. Upokorze go w oczach naszych znajomych, a mam czym. Z domu nie wyjdzie tak go załatwie.

Gość paryssia
tzn. Co odwalił?

Gość podejrzliwadziewka.
opowiadał jej ze ten związek tak naprawde od dawna nie istnieje, że już dawno chciał to sklonczyc, ze widział sie ze mną tylko po to, żeby nie słuchać mojego brzęczenia. Powiedział, że nie zrywał bo nie chciał zostać sam.

Gość paryssia
co za palant,dobrze,że teraz się dowiedziałaś na czym stoisz a nie po ślubie. Kopnij go w dupe,znajdziesz jeszcze uczciwego faceta.

Gość Dżennifer
ja bym z nim zerwala bez powodu(nie ujawniajac ze znasz klaudie) odejs i powiedzic cos w stylu poznalam kogos,kto mnie rozumie,i "klaudia" powinna go olac wysylajac wiadomosc ze "sorry nie jestes w moim typie" niech sk*urwile zostanie sam

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zostaw go

Gość podejrzliwadziewka.
wiem, bo matka mi zawsze mówiła takiego kwiatu pół światu, ale tyle nas łączyło :(

tepa jestes

Gość podejrzliwadziewka.
dzennifer świetny pomysł, zrobie tak jak mówisz i to hcyba zaraz mu napisze. nie chce nawet nma niego patrzeć.

Autorka nie jest głupia, czy coś w tym stylu, tylko zakochana, i to w tej chwili nieszczęśliwie. Chłopak to du*ek i nie doceniał tego, co tak naprawdę miał.. 4 lata to ogrom czasu, także nie dziwię się Tobie - autorko, że próbowałaś go tłumaczyć. Jednak my tutaj jesteśmy po to, aby powiedzieć Ci, że nie zasługuje na Ciebie w żadnym wypadku. Jesteśmy po to, by Ci pomóc.. międzyinnymi dlatego są takie fora.

wez go zostaw raz cie zdradzil to bedzie ciagle to robil

Gość podejrzliwadziewka.
hhhhhhhhhh sam jestes tempy jak moja ostrzałka do noży

Gość paryssia
tępe to są wasze komentarze,prymitywy! Widać nigdy nie kochaliście. Szkoda,że on tego nie docenił,doceni jak będziesz szczęśliwa z innym.

Gość paryssia
Dzięki:) byłam w podobnej sytuacji więc domyślam się co autorka czuje. Ale tu ludzie nie chcą zrozumieć,wolą mieszać z błotem dla poprawy swojej samooceny.

Gość a coś jeszcze było
a coś jeszcze było dobierał sie do niej, umówili sie jeszcze. ja bym na twoim miejscu teraz zadzwoniła do niego i powiedziała kilka słów. coś w stylu: witaj kochanie , dziś spotkałam twojego kolegę kubę tego z bloku. wiesz powiem ci że ten twój kolega cos wyglądem odstaje od faceta. nie pytam o nic wiesz o czym mówię. tak dla swiadomości zapomnij ze istnieje, nas juz nie ma i daruj sobie tłumaczenia juz sobie dziś wsystko wytłumaczyłeś o 17. rozłączyć sie i zerwać całkiem kontakt. wkurzy się że nie bedzie miał mozliwości tłumaczenia się i przekabacenia się.

Gość podejrzliwadziewka.
dobierać sie nie dobierał, ale chciał buziaka na pożegnanie, a "klaudia " mu powidziała, że na pierwszej randce się nie całuje, a on powiedział, że docenia i poczeka i mrugnął do niej oczkiem.