Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na śniadanie001

KOGO LUBICIE Z TEGO DZIAŁU?

Polecane posty

jak w temacie :)

Gość proszę pomóżcie
Nie wymienie kogo lubie, zeby nie byc posadzona o bycie jednym z tych nikow, powiem kogo nie lubie: JAgoda, Z kokarda, Anulsss, avent, aneta lol, ewag

pytanie było kogo lubicie? nie pisz siebie tylko koloeżanki :)

Gość nikogo hahah
:P:P:P

Gość vxdvgxxf b
jak dla mnie ok jeste wiosenna mama, asiamt, avent, wiecej nie pamiętam

Gość elokod
wiosenna, tłuczku znowu zalozylas topik z nadzieje za ktos o tobie wspomni??? i ze reszte sobie dopiszesz pod innymi nickami jak to cie uwielbia cala kafe:O

Gość bemowo
a ja tez za avent nie przepadam,dorzuce jeszcze majoweczke. oby dwie siedza 24 h na kafe jakby nic innego nie mialy do roboty. Ale widze,ze tu wiecej takich mam. czlowiek chce cos sobie poczytac i ciagle widzi te same przemadrzajace sie nicki. i mysle,ze wiekszosc pomaranczek to wlasnie te mamy co ich nicki najczesciej sie pojawiaja.

Gość lovilovi
a mnie denerwuje takakala

Gość a wogole k.
jak tu kogos mozna lubic?sorry...

Gość ja lubię
jaheire, asiamt i ambasadorkę ciepła a nie znoszę wszędobylskiej dziuni

Gość Przepraszam bardzo, aleeee
kto tutaj jest do lubienia?! Nawet jeśli są takie osoby to giną pod całą stertą wrednych, krzyczących, niekulturalnych, nie miłych, źle wychowanych kobiet, które wszystkich pouczają a same taki poziom prezentują, że tylko szkoda ich dzieci! Chca wszystkich pouczać a własnym dzieciom dają taki przykład, że słów brakuje na prawdę. kobiety, które są matkami a potrafią w taki sposób się wypowiadać, rzucają mięsem i łaciną na prawo i lewo i inne matki od ku** zdzir i takich innych popier****nych idiotek wyzywają...żal

Gość ach to ty
Tutaj nikt nikogo nie lubi

Nie jestem wiosenną mamą, wpadam tutaj od czasu do czasu. Zapytałam -bo jest mi to potrzebne do pracy z socjologii, ale nie ukrywam z ciekawości też się dowiem kogo lubicie najbardziej.

up odpowie ktoś jeszcze?

Gość lgfkmm
ja lubie ta Kamilke co ma 3 dzieci :)

Gość rfuoooooooppppp
Ja nie mam jakiś osób których nie lubię ale czasem wkurza mnie majóweczka. Cały czas jęczy ile to ona ma obowiązków, jaka jest biedna i jaka jej się dzieje krzywda. Co rusz ma jakiś problem. No i oczywiście na wszystkim zna się najlepiej. A rzeczywiście całymi dniami siedzi na kafatereii.

Gość ja tez nie lubie majoweczki
tej calej majoweczki,ciagle tylko:A U NAS W UK itd i jak mam jakies pytanie to sie wpierdziela z tym swoim A U NAS W UK. co mnie jej UK obchodzi?te grube,krzywe,glupkowate pyski?i ja mam sie na nich bazowac wychowujac dziecko?

Gość jakie słodycze jesz i ile
Asiamt - zawsze w tematach medycznych pomaga Monika hm w tych o problemach z zusami itp pomaga ToksycznaKobita - ma zdrowe podejście do bycia matką. Wiosennej nie znoszę bo ma coś z głową.

Gość asteriscos
Ja uwielbiam wszystkie dziewczyny z tematu "Ciaza po 40 - czy byly starsze ode mnie" . Tam jest zupelnie inny klimat, inny poziom, inna rozmowa. A dziewczyny tez przeciez maja i rozne zyciorysy , i stan posiadania, i wyksztalcenie..sa skrajnie roznymi ludzmi, ale dogaduja sie zawsze z humorem, kultura, ogromna wiedza...dla niektorych jest to pierwsza ciaz, dla innych 5-ta, ale zawsze jest na temat, przyjaznie, milo...Problemow zdrowotnych nie maja wiecej niz 2-stki, tylko zupelnie inne podejscie do zycia i macierzynstaw,a nie wspominajac juz, ze jesli ktoras jeszcze wstawila foto (teraz juz nie, co mnie nie dziwi), to wygladaly mlodo i slicznie. Pisze tam duoz osob. Ale wszystkie wartosciowe. Ja mam dopiero 33 lata i male dzieci, ale mam nadzieje, ze za kilka lat znowu zostane mama i jesli bedzie istniec taki sympatyczny topik, to na pewno dolacze.

Gość to wróć parę stron wcześniej
jak im napisałam kiedyś że 40 to nie wiek na dziecko - nie od tak, tylko napisałam prawdziwe swoje doświadczenia, bo jestem dorosłym dzieckiem takiej osoby, to się ożywiły jak te moherowe babcie na widok reportera TVNu :D

Gość elizkiiiiiiiiiiiii
dziunia jest superrrr dziunia wszystko wie dziunia nauczy Cie:)

Gość spójrzmy prawdzie w oczy
Dziunia jest beznadziejna i się cały czas mądrzy. Kolejna wszechwiedząca.

Gość kucyk pony
Ja lubie jaheire, asiamt, aaa_wazka i jeszcze kilka rozsadnych dziewczyn. Nie znosze takich nawiedzonych madrzalskich co wszysko wiedza najlepiej i narzucaja swoje najczesciej bardzo radykalne poglady - ze cycem trzeba karmic do 3 roku zycia, ze cc to nie poród i kobieta ktora tak rodziła jest złą matką, że zzo to samo zło, a słoichki to najgorsza trucizna, itd Kidys, gdzy zaczynalam sie starac o dziecko udzielała sie tu 'dzień cyklu', bardzo lubiłam czytac jej wpisy, ale chyba sie juz tu nie pojawia

Gość marcyna
Ej, ale chyba bez sensu jest wchdozic na topik dojrzalych ludzi i mowic im, ze zle robia rodzac, bo TY akurat masz inne doswiadczenia. Ja tez jestem poznym dzieckiem i mam super doswiadczenia, ale to nie znaczy, ze wchodze na topiki przekonujac do jednego albo do drugiego. tam pewnie sa kobiety, ktorym w ICH przypadku wiek nie szkodzi, wiec po co im takie durne gadki, ze co? Ze maja sie teraz wstydzic? Jakby tak myslec, to w kazdym wieku ktos ma jakies zle doswiadzcenia, jak nie wiek przeszkadza, to brak kasy, czy brak ojca, czy matka-bluszcz, czy tez matka z aduzo pracujaca, zawsze sie czegos czepic mozna. Odp na pytanie: ja wlasnie lubie wiosenna, bo to rzadkie, zeby mloda dziewczyna byla taka ogarnieta. A ze sobie siedzi na forum, no to co? Nie wolno? przeciez ma tu znajomych od lat, o co chodzi? Jedni wola fejsa, inni kafe, moze kiedys to forum bylo normalniejsze. I jeszcze lubilam Karoline z blizniakami i rzadko pojawiajace sie tu ososby o lewicowych , racjonalnych pogladach. Fanatykow pseudo-eko nie znosze.

Gość a własnie..........
jaheiry dawno nie widziałam, co z nią się dzieje? 2+3 tez lubię ale też już się chyba nie udziela. Lubię podobnie jak kucyk pony wszystkie rozsądne a nawiedzonych nie znoszę. Nie znoszę dziuni i takakaka czy jak jej tam, ale wydaje mi się że to ktoś dla jaj tak pisze

Gość a ja lubie
majoweczka i dziewczyny z dzialu "Byc po raz pierwszy mama..." nie lubie Avent troszke przemadrzala jest..

ja lubie najbardziej asiamt, wiosenna mama, kobrietta, ex.d.Bil, falea - kiedyś pisała, dawno jej nie widziałam i mama taka sobie - ona pisała na pomarańczowo w temacie "jak być wystarczająco fajną mamą i nie zwariować-katehizm"

Gość scypior z jajem
Ja lubie ogolnie takie dziewczyny, ktore zyja na full, nie wisza na facecie, poza dzieckiem maja inne zajecia, tylko one zwykle pisza na pomaranczowo, sporadycznie. Pare czarnych nickow zreszta tez by sie znalazlo, ale nie pamietam teraz. jak dla mnie pisanie na kafeterii ni jest jednoznaczne z brakiem zycia wlasnego, jesli ktos lubi taka rozrywke to niech ma, nic to nie znaczy. O, pamietam jedna dziewczyne wielodzietna "moge wtracic slowko" - zawsze myslalam, ze bardzo trzezwo patrzy na swiat i poza tym ma fajna rodzine. Popytalabym ja o rady jakbym ja znala blizej.