Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AUS.com

Coraz więcej męzczyzn wybiera życie bez kobiet. Co one zrobią?

Polecane posty

Gość lolejbus
no to przepraszam. a ta dziewczyna niemadrze postapila, glupia... ja bym tak nie zareagowala nigdy, wiele kobiet rowniez nie.

"tak traktujecie" "tak robicie" Wy kobiety. UOGÓLNIASZ- pisze dziewczyna wyżej, trąbi od dwóch stron, ze nie uznaje seksu bez miłości, ja zresztą też nie. Jeśli wybieracie takie a nie inne, to później nie przekreślajcie i przeklinajcie z tego powodu całego rodu damskiego!

Gość bkafeqkfg
ja też bym tak nie postapiła, źle trafiłeś po prostu. Nie wszytskie kobiety są takie to pewne tak jak to, że Kriss to dziwkarz:) czyli masz 100% pewności

Gość krisss
wez sie juz odczep ode mnie, masz jakiegos pierdolca na punkcie tych dziwek

Gość bkafeqkfg
Przeceiż nikt tu nieprawdy nie pisze człowieku, wszyscy Ci piszą ,że jesteś dziwkarzem, tylko Ty tego nie widzisz ofermo.

Gość krisss
dziewczyno pisze ci wyraznie ze mam jedna dziewczyne ktorej jestem wierny, to do ciebie nie dociera

Gość bkafeqkfg
Ale wcześniej wycierałeś się dziwkami jak zwykła męska szmata. Dziwkarz jest dziwkarz i tyle, nie ważne czy chodzi na dziwki teraz, czy chodził wcześniej,to się ma w głowie, kurwiszonie.

No to skąd wyszły te dz...i, skoro pisze, ze jest wierny- bo chyba nie jestem w temacie?

Gość kropla dzdzu
dziwkarstwo to niekoniecznie czyny ale stan umyslu ;)

Gość lolejbus
dlaczego pytales "lepiej byc ruchaczem" czy woli trzepac konia?

Gość bkafeqkfg
polly bo wcześniej się chwalił na innych tematach, że na dziwki chodził i że jak przedmioty je traktował i miał w dupie co myślą.

Gość krisss
no zapytalem sie co woli, czy woli uprawiac seks czy trzepac

Gość krisss
nie przekrecaj moich slow! nie chwalilem sie tylko wyszlo przypadkowo

Gość lolejbus
ktos podrzuci taki temacik?

aaa, to już rozumiem krisss dziadu jeden, to teraz jak żeś normalną babkę znalazł to żeby mi te dz...i się nie powtórzyły! :)

Gość krisss
polly84 - to byly incydenty, wierz mi, a teraz jestem wierny jednej dziewczynie:)

Gość .jd.gw
Czyli najpierw poszalal na dziwkach a do zwiazku normalna?brawo a wczesniej takie rzeczy o kobietach wygadywales!a sam...

Gość lolejbus
to naprawde byly prostytutki? chyba temat chorob powinien znow wyplynac. ohhydda!!! no i mamy doswiadczenia mezczyzny czyniace go atrakcyjnym- tyle ze platne ;)

Gość krisss
jakie rzeczy?

Gość lolejbus
podejrzewam ze o przechodzeniu i reputacji

Gość UK i Irlandia
na zachodzie faceti to zaplakane pijaki z tesknoty za tym, ze zadna kobieta nie cce im chodzic po mieszkaniu, bo Brytyjki maja lepsze rzeczy do roboty niz uslugiwac mamisynkom...

Gość bkafeqkfg
Widzisz Kriss, załosna popierdułko, idź lepiej badania na wenery rób, a nie będziesz kobiety [pouczał!!!

Ludzie jak świat długi i szeroki- zobaczcie sobie ile jest takich agencji- w każdym dużym mieście setki. I powstają nowe (sławetne ogłoszenia o pracę w prasie- ciągły nabór...). Myślicie, ze narzekają na brak klientów? Albo, ze klienci to tylko zboki, degeneraci? Można dyskutować, czy się to popiera, czy nie- ale prawda jest taka, że te tysiące klientów- facetów gdzieś obok nas żyją. I jeden czub pochwali się tym na forum, inny nie wyjawi pod żadnym pozorem...

Gość krisss
lolejbus- ale u kobiet to inaczej dziala niz u facetow, tlumaczylem to juz

Gość Szef mody nr 1
Japończycy już skonstruowali robota-kobietę jak żywą(zdjęcia i filmy radzę zobaczyć, to spadniecie z krzeseł) i to takie laski są że ho ho i waginki mają, także o facetów się nie martwcie. To wy potrzebujecie czułości, facet da radę mając sam sex i to dlatego prostytucja tak dobrze się trzyma. Przegracie dziewczynki, przegracie - a potem płacz, że się wybrzydzało, leciało na przygłupów koksów z ładną buzią i robiło się karierę. HAHAHAHAAAAAAAA

Gość lolejbus
wiec kobiecie powinno zwisac to, czy facet chodzil na dziwki? dlaczego? ktora chce puszczalskiego? kiła za darmo ;) w promocji hehe

Gość lolejbus
szef mody-- no to mamy jasna odpowiedz czym dla faceta jest kobieta-chodzaca na dwoch nogach dziura, niewazne czy zywa czy z plastiku. takim panom juz podziekujemy. jaka czulosc moze dac facet ktory jest w stanie spuszczac sie w plastikowa pipke?

Gość bkafeqkfg
krisss co działa inaczej wszytskie kobiety Ci piszą, że nie chca przechodzonego ruchacza, to tylko Twoje myślenie, bo tłumaczysz sam przed sobą to, że jesteś męską dziwą.

Gość .jd.gw
A jak kobieta ma 2-3 facetow na koncie to dziwa a wy sami co?dziwki i to jest ok?