Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugly true

gdyby mu zalezało to by się odezwał-proste, od dzis nie czekam

Polecane posty

Gość ugly true
mam zupelnie inne podejscie niz Wy, widocznie on tez i bardzo mi sie to podoba, zostalam zjechana, ze nie przespalam sie z nim po 2-3 spotkaniu :D mialam mu zrobic loda w kinie przy wszystkich? macac sie na lawce w parku? prosze Was :D

Gość za 12 min
* o asach

Gość Dzień Dobry .:)
autorko z seksem masz racje, to nic dziwnego ze nie bylo macania itd, problem jest tylko to ze on nagle stracil chec spotkan z toba, olewa twoje smsy itd, po prostu nie jest zainteresowany, a zdawkowe smsy w stylu jak tam - pisze tylko z grzecznosc

Gość Zamyślony Facet
Z tego związku i tak by niczego nie było, bo oboje jesteście niedojrzali.

Gość na ten temat tyllko
ugly true, ale przecież nie chodzi o seks - że musiałaś się z nim przespać tylko o te iskry, o chemię, no była ... czy nie była ;-) ? może on też tego nie czuł i odpuścił po prostu może jesteś dla niego fajną koleżanką przyjaciółką, ale nie czuje tej iskry ? o to mi chodzi ? przecież to czuć ... czy on cię pragnął ? dlatego powyżej było tyle odp sugerujących geja ;-) ... nie chodzi o samą konsumpcję, tylko o chęć ! rozumiesz ugly true, co próbuję ci powiedzieć, czy nie ?

Gość Dzień Dobry .:)
tu sugestie o geja to glupota, tak samo jak z prawiczkiem, to kobiecie bardziej zalezy na seksie, wiec to kobieta powinna zaciagac faceta do lozka a nie na odwrot

Gość ugly true
taaak, były iskry, namietnie pocałunki, trzyanie za reke, przytualnie, mialam wrazenie, ze na zywo troche sie peszyl, ale w smsach czesto wspominal, ze oglada moje zdjecia, ktore bardzo mu sie podobaja i niezle go kreca,ze gdyby mnie zobaczyl w takich, a nie innych ciuchac to byl zemdla z wrazenia ale musze tu wypisywac takie szczegoly? z cala pewnoscia nie stracil zainteresowania przez brak intymnych elementow spotkan.

Gość no time for us
Ale ostatecznie prawda jest taka, że gdyby mu zależało , to nie ma takiej przeszkody.... :-( ja też tluke sobie to do głowy.

Gość ugly true
no time for us- a jak wyglada Wasza sytuacja? ja dostalam dzis juz 3 smsy, pyta co u mnie, opowiada jak u niego i ciagle powtarza jak to sie kiepsko czuje przez taka pogode, wiec daje mi jasno do zrozumienia, ze sie nie spotkamy, ale z drugiej strony po co mi zawraca gitare? :D

Gość hitsezonu
no to spytaj go po prostu po co ci zawraca gitarę i będziesz wiedzieć:D

Gość znak zapytaniaaaaaaa
dokladnie. jakie te baby durne sa. masz 25 lat, wydawaloby sie,ze dorosla kobieta juz z ciebie. a ty zachowujesz sie jak malolata:D smiech na sali droga autorko. zawraca ci gitare, bo cie lubi. daje do zrozumienia,ze sie nie spotkacie. proste i logiczne. nie suzkaj czegos, czego nie ma.