Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jak ty

Szukam mężczyzny który zostanie moim mężem, są tu jacyś potencjalni?

Polecane posty

Gość taki jak ty

Moje zyczenia, nie mylic z wygamaniami, kazdy ma prawo do zyczen, marzen i fantazji, to nic nie kosztuje. 28-36 lat Przystojny ale bez przesady, 7/10 wystarczy wzrost od 170 cm siurek/ sisiak/ sisior 10-15 we wzwodzie, lubie male szalone, od duzej palki boli mnie pusia i nici z przyjemnosci inteligentny, madry, szlachetny- wiem ze z tym bedzie najciezej zaradny, dobrze zeby mial pasje, tv nie ogladam, wiec nici z lezenia przed fajnie jakby lubil zdrowy styl zycia, nie chce palacza, lubiacego alkohol i fasto foody oraz slodycze, marze o dlugiej milosci a nie mezy ktory w wieku 40 lat dostanie raka odbytu muzyka/ literatura/ film... dozwolone, koniecznie poczucie humoru, lubie czarne :D majacy dystans do siebie i zycia, to nic nie dzieje sie na serio, szkoda spinac poslady troche szalony, ale nie bardziej ode mnie, bo zle sie to skonczy a co za tym idzie spontaniczny, pomyslowy, no to czekam

Gość rozbujnik
gdzie wysłać: - CV + referencje od byłych kochanek + aktualne zdjęcia twarzy, sylwetki i "sprzętu" + zaświadczenie o dochodach + opinię od matki, siostry i kolegów

Gość uprząż
a co, wibrator się zepsuł ?

Gość taki jak ty
dowolne a nie dozwolone

Gość jeszcze zaświadczeie od
proboszcza o nie zaleganiu składek na radę parafialną

Gość jeszcze zaświadczeie od
proboszcza o nie zaleganiu składek na radę parafialną

Gość taki jak ty
Nic się nie zepsuło Po prostu postanowiłam wyjść za mąż :P

Gość bogaty byznesmen
spełniam w 90 %

Gość bogaty byznesmen
90%, bo brakuje mi bolca :( także wibratora nie wyrzucaj

186 cm, 92 kg BMI: 26,59 pauka 16 cm, dwa wlasne mieszkania jedno wynajmuje, konto w banku. kolekcje zlotych monet o probie 900. wartosci 80 tysi :classic_cool: i jak?

Gość taki jak ty
bazyli cieniak jesteś, znam bogatszych

i tak zadna mnie nie chce. jedna taka co by chciala to ma syna, druga po prostu za gruba i zbyt wladcza :P

Gość taki jak ty
Proszę się pode mnie nie podszywać. Nie używam wibratora, miałam wymarzonego narzeczonego ale straciłam więc sio, gdybym wyszła za mąż byłabym młodą wdówką, ale to bez znaczenia bo bolało tak samo. Bazyli- mam monety, może kupisz? Jeśli serio zbierasz a ja serio chcę sprzedać.

Gość taki jak ty
Omg 80 tyś to pewnie nie będziesz chciał moich moj zbiór jest wart około 10 tyś zł :D

Gość taki jak ty
i gdzie te małe pałki? :D :P

Gość taki jak ty
Fiu fiu nieźle ja to mam klaser, niektóre jeszcze spakowane, musze spr, potrzebuje pieniadzy, wymyslilam sobie wycieczke dookola swiata :-) Chyba nie chce wychodzic za maz, nigdy do tego nie dorosne, choc kompana mam zamiar miec, nie dzialam dobrze bez drugiej polowki. Narazie jeszcze mam zapas energii no ale wszystko sie kiedys konczy :D