Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdejekjfekjf

czy jest na forum osoba która została sama i musiała zmierzyć się z życiem

Polecane posty

Gość jdejekjfekjf

Czy jest ktoś kto został w swoim życiu sam. Bez rodziny, pracy, z mieszkaniem do opłacenia, bez przyjaciół i wyszedł na prostą? Jeśli tak to proszę o rade bo niewiem jak sobie z tym poradzić....

Gość maniana 11
taj ja ale świetnie sobie radze i nie gadam z nieudacznikami

Zrób się w ten sposób, by nie mieć problemu ze znalezieniem świetnej pracy. Świetna praca = brak kłopotów finansowych. No a cała reszta to już zabieg ciut trudniejszy.

to zalezy od twojej psychiki -czy sie nie poddasz a nie od tego czy ludzie pomoga..czy nie. niestety w takiej sytuacji trzeba sporo egoizmu i pokory zarazem-by dac rade stanac na nogi. ja tak mialam..i powoli ide do przodu. czego i tobie zycze.

by stanela na nogi..chodzi o kontekst.;) estorriano a powoli...hm tez sie zgodze-szybko nic madrego w zyciu nie przychodzi-zwlaszcza po takiej sytuacji-jak sie wsio wali na leb i szyje.

simaa - nie pamiętam w którym topiku założyłaś czarny nick, ale pamiętam, że zgubiłaś jedno "a" ;) Myślę, że autorka nie miałaby nic przeciwko temu, by poprzez pstryknięcie palcami wszystkie jej problemy zniknęły ;)

Gość utyukjk
a co sie stalo,ile masz lat?

Gość angela bangla
ja zaczęłam od zera i osiągnęlam dużo

nom-lecz wciaz ja to ta sama osoba..:) topik byl o ideale mezczyzny bodajze. wracajac do autorki-im cos b wartosciowe tym wiecej kosztuje-owszem sa granice.

Gość wcalenie mądra
czy to prowokacja ? czy rzeczywiście problem?

Gość ja zostałam sama
bardzo nagle. Pierwsze, co zrobiłam - to sprzedałam dom, w ktorym mieszkałam i kupiłam sobie mieszkanie. Zostało mi pieniędzy na kilka lat, w ciągu których zaczęłam (już prawie skończyłam) studia i jeszcze 2 dodatkowe szkoły. Potem znalazłam pracę i założyłam własną firmę. Znajomi i facet sami się znaleźli :-)

Gość wcalenie mądra
ja też jestem sama, ale z rodziną. Przebudowałam wszystko w swoim życiu. Mówią że jestem niesamowita. Ale to nie prawda. Wcale nie wiem czy tego chciałam.

Gość wcalenie mądra
Zmieniłam życie, wyprowadziłam się z dużego miasta do małego oko 360 km. Po 7 latach sprzedałam dom, spłaciłam dług, wróciłam do swojego dużego miasta , kupiłam mieszkanie, znalazłam pracę. żałuje swojej wcześniejszej decyzji z przed 7 lat. ale już nie wracam do tego. niestety nie da się wejść drugi raz do tej samej wody. Jest ciężko.

Gość mi sie to zdarzylo
w listopadzie ubieglego roku.Wzasadzie nie pamietam tego miesiaca. Jakos sie otrzasnelam.Mialam 40 lat.

Mam rodzinę ale mieszkam sama. Pieniądze raz są raz nie. Nie mam przyjaciół tylko jakiś tam znajomych.Nie mam chłopaka. Jestem szczęśliwa chociaż jest cięzko.Lubię swoją samotność.