Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensuztym

co ja narobiłam;/;/

Polecane posty

Gość bezsensuztym

spierdoliłam sobie życie, nienawidzę siebie za to, mieszkam z facetem, którego nie kocham, zrobiłam to z czystej obawy przed przyszłością, facet ma dom, wynajmuje takiej rodzinie swoje mieszkanie, jeżdzi super autem, i bardzo dobrze zarabia, nie mam na myśli 5, 6, 7 tys, mówię o większej sumie, zdecydowanie większej, tylko po co mi to jak nie umiem go pokochać, kocham kogoś innego, ale ta osoba nawet o tym nie wie, zniszczyłam siebie na rzecz wygody, wstyd mi. Zniszczyłam też życie temu facetowi, bo mnie kocha.

Gość dog_in_the_fog
mogło być gorzej

Gość sdfghjk7890
jemu nie zniszczylas nic, on ma wszystko a ty nic,

Gość bezsensuztym
ale nie wiem kompletnie jak mam teraz funkcjonować, jestem do dupy, ten mi się oświadczył, nie chce nim być a jednak przyzwyczaiłam się do luksusu.

Gość kici_kici_skurwysynu
ou ou, smutne to:(

pomyśl masz kase. możesz kupić sobie wszysko. poza tym miłość to wątpliwa sprawa. z czasem odchodzi.

Gość llalallala
smutne, mam trochę podobnie, ale nie w takim stopniu zaawansowania jak Ty..

jak kasy nie będzie i bedziesz klepać biede to też szczęśliwa nie będziesz i odechce ci się amorów.

Gość vdfgbvfdbg
a według mnie to żyjesz wyobrażeniami, skąd wiesz że gdybys była z tamtym to bysci sie nie klocili albo juz dawno rozstali? przestan sie zachowwyac jak 15latka z gima. masz pieniadze, twoje dzieci nie beda klepac biedy

Gość kuciapek_pierwszy
materialistydzna qrwa

Gość bezsensuztym
kasy mi nie brakuje, ale nie wiem czy wiecie co mam na myśli, nie kocham go , mam jeszcze czas na prawdziwą miłość, jego często nie ma w domu, siedzę sama po 3 miesiące, wiem, że mu na mnie zależy a tam gdzie pracuje nie ma kobiet, są sami mężczyźni, nie ma mowy o zdradzie z resztą to taki człowiek, jest dobry, kupił mi taki samochód o jakim zawsze marzyłam, ale boje się, że za kilka lat będę żałowała, że poleciłam na kasę zamiast być z kimś, bo kogoś naprawdę kocham.tkwie w tym już 5 lat, dobrze mi bo na niczym nie oszczędzam, moje koleżanki musza spłacac kredyty na mieszkania a ja mam dom wielkości ich bloku, ale to nie daje mi szczecia.

Nie poświęcaj swojego życia dla faceta którego nie kochasz?Ile wytrzymasz w takim związku?Dwa,trzy lata?I co dalej?Co jeśli się zakochasz w innym?Co z waszym pożyciem?Sex z mężczyzną który Cię nie pociąga?

ciesz się tym co masz i nie myśl za dużo. a ile macie lat? chyba nie jest 20 lat od ciebie starszy?

Gość llalallala
a co z ta osoba, którą naprawdę kochasz?

Gość bezsensuztym
to smutne, ale prawdziwe, nic do niego nie czuje, prócz tego, że go szanuje za to co dla mnie robi, nic poza tym.

Gość bezsensuztym
Osoba, którą naprawdę kocham nie wie , że w ogóle coś do niego czuje, kiedyś się spotykaliśmy, wiem tylko, że przeniósł się do innego miasta, nikogo nie ma. Ja mam 26 on 37,

Gość vdfgbvfdbg
tawułka zamknij jape, pewnie jestes zazdrosna ze ona ma kase a ty nie masz hahah. wedlug mnie to za duzo masz, i z tego wzgledu stwarzasz sie wyimaginowane problemy, jakby cie glod przypilil to by ci sie odechcialo glupstw

Gość W poszukiwaniu cycatki z
mlekiem ;) W biedzie nie zaznalabys szczescia. Lubisz luksus, wiec to docen. Pozwol mu cie pokochac.

Tak , trawa zawsze wyglada zieleniej po drugiej stronie płotu.

Gość W poszukiwaniu cycatki z
Wymysla sobie problemy, dokladnie. Nie wiesz jak inni maja? Ciesz sie, ze trafilas na zaradnego.

Gość prawda jest smutna i bolesna
tak na prawde dzisiaj zycie to interes. milosc to tez interes. to nie film romantyczny. trzeba sobie radzic. zostan przy nim - masz zapewniona spokojna przyszlosc. bedziecie mieli dzieci i to dla nich bedziesz chciala zyc, je pokochasz, bo to jedyna milosc bez zludzen. i beda mialy dobre zycie, dostatnie.

Gość fuck___up*
zajmij się Lady Marmolade :D

a nie potrafisz go pokochać, docenić to co dla Ciebie robi?? on się poświęca a ty masz to za przeproszeniem w dupie, pomyśl lepiej by było gdyby mu nie zależało na tobie?

Gość bezsensuztym
a jak to jest z Wami dziewczyny?boje się, że prawdziwa miłość przejdzie mi koło nosa, ale żal mi też tego, że nie będę mogła pozwolić sobie na podróżowanie, nie będę mogła pójść na zakupy i nie martwić się, czy mi starczy do końca miesiąca, z wykształcania jestem fizjoterapeutką, to niezła branża, ale od 2 lat nie pracuje w zawodzie, siedzę w domu i niby opiekuje się domem, tak naprawdę nie mam nawet żadnej pasji. Może stąd te moje wszystkie obawy, przemyślenia.

Gość bezsensuztym
oo.26 to nie moja wypowiedź, prosze bez podszywów.

Przepraszam bardzo ale ja tu nikogo nie obrażam więc dlaczego mnie obrażacie?Czy aż taki niski poziom ma to forum?Nikomu niczego nie zazdroszczę.Jest wolność słowa więc wyrażam swoje zdanie na ten temat. Ci co się wymądrzają niech pomyślą sami,czy mogliby być z kimś kto Was nie pociąga i kogo nie kochacie?Dla mnie jest To nie do przyjęcia.