Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziaiadziaka

Wreszcie nazbierałam na wymarzony wózek - pomóżcie z kolorem

Polecane posty

Gość Dziaiadziaka

Synek ma trzy miesiące,dostałam od teściowej taki stary wózek tak stary,że aż wstyd się z nim pokazać,przyniosła mi po dzieciach jej starszej córki,jest szeroki że nigdzie nie mogę się z nim swobodnie poruszać jedynie po parku i wreszcie nazbierałam na wymarzony :) ale nie wiem jaki kolorek będzie najlepszy i który będzie się najlepiej prezentować,pomożecie który wy wybrałybyście lub może jaki już wybrałyście z tego typu wózka ?

Gość oferta dnia
Wymarzony wózek:D Dla dziecka nie ma zanczenia jaki wózek. No ale mniejsza z tym - rodzice lubią przyszpanowac wózkiem:P Jakiej marki i jaki to pomogę z kolorem:)

Gość oferta dnia
Wymarzony wózek:D Dla dziecka nie ma zanczenia jaki wózek. No ale mniejsza z tym - rodzice lubią przyszpanowac wózkiem:P Jakiej marki i jaki to pomogę z kolorem:)

Gość rosterka nr 23
ile masz kasy i czy to musi być nowy ? ja kupiłam na allegro używany za 350 zł ze spacerówką i fotelikiem... W stanie na prawdę b.dobrym.. Duże pompowane koła, wymienne gondola i spacerówka, fotelik do stelaża....

Gość rosterka nr 23
ile masz kasy i czy to musi być nowy ? ja kupiłam na allegro używany za 350 zł ze spacerówką i fotelikiem... W stanie na prawdę b.dobrym.. Duże pompowane koła, wymienne gondola i spacerówka, fotelik do stelaża....

Gość zimowy p;oranek tuż
a za ilekasy ma być ten wózek, na chłopca czy dziewczynkę, i czy ma być głęboki czy wielofunkcyjny

Gość zimowy p;oranek tuż
a za ilekasy ma być ten wózek, na chłopca czy dziewczynkę, i czy ma być głęboki czy wielofunkcyjny

Gość oferta dnia
O matko! Ten wózek jest okropny:D Brzydki - kojarzy mi się z UFO:P I cena wymiata:P Swoją drogą to spacerówka nie wózek.

Przecież podała linki. Nie stać Was na nowy to kupujcie używane. Ja bym w życiu nie wzięła używanego wózka, obrzygany, obciapany, obsikany, co z tego że wyczyszczony? Bakterie nadal w nim tkwią. Skąd wiecie z jakiego domu jest wózek, gdzie stał, fuj. Można kupić najtańszy wózek ale byleby był nowy...

Gość taki wózek dla 3 miesiecznego
dziecka?? Zima idzie dziecko malutkie zimno mu w nim bedzie ;/ ten wózek wygląda jak na lato a nie na zime...

Przecież podała linki. Nie stać Was na nowy to kupujcie używane. Ja bym w życiu nie wzięła używanego wózka, obrzygany, obciapany, obsikany, co z tego że wyczyszczony? Bakterie nadal w nim tkwią. Skąd wiecie z jakiego domu jest wózek, gdzie stał, fuj. Można kupić najtańszy wózek ale byleby był nowy...

To jest ten wymarzony wózek? yyy sorki, ale jest paskudny :P w ogóle te kółka, tragedia, przecież w tym wózku dziecko wytrzęsie strasznie. No i dla 3 miesięcznego dziecka to się chyba nie nadaje, póki co powinien w gondolce jeszcze jeździć. Jak nie mam racji to niech mnie któraś poprawi...

Gość taki wózek dla 3 miesiecznego
i wygląda na niewygodny dla takiego maluszka...

Gość oferta dnia
Twój synek jest za mały na spacerówkę. Chyba,że podepniesz fotelik do tego cuda.

NataliaJ Czy Ty aby nie przesadzasz? Nie ma nic złego w używanych wózkach...ja nawet ubranka mam używane i co z tego? wyprane wyprasowane i wszystko z nimi dobrze, oczywiście nie są poplamione bo takich nie biorę i nie kupuję. Ale używany wózek to nie siedlisko bakterii bez przesady. Lepiej używany a dobry niż byle jaki najtańszy a nowy.

Gość oferta dnia
Koszmarny pisze jeszcze raz - niepraktyczny, brzydki z wyglądu, za "zimny" na teraz i za duży dla tak małego dziecka. Do tego cena. Spacerówki nowe i wypasione można kupić dużo taniej:/

Gość oferta dnia
_gratka_ A Ty widzę "w dacie":D Jest już syneczek czy nie ma?

No fajnie by było jakby był, ale mu się nie spieszy niestety, nadal siedzi w moim brzuszku :)

Gość oferta dnia
Też uważam,że nie ma nic złego w uzywanych wózkach. Bez przesady. W nowych tez mogą być bakterie. Do tego chemikalia i odświeżacze. Tego nie można przewidzieć. Wolę uzywane niż takie oto cudo jak nam autorka prezentuje. Za darmo bym go nie chciała.

Gość mijan
jakie jestescie wszystkie wredne... autorka nie prosila was o dobre rady typu nie masz pieniedzy to kup uzywany czy o ocene,czy ten wozek jest paskudny czy nie... tylko prosila o pomoc w wyborze koloru. Czy wy musicie kazdego zdolowac, opluc i zniszczyc?! Dziaiadziaka - jak dla chlopca to podoba mi sie bezowy albo niebieski

Gość oferta dnia
_gratka_ hehe - chłopaki tak mają:) Mój synek urodził się 2 tygodnie po terminie - i to sam nie chciał. Indukcja x3 a itak nie chciał. Musieli okonać cc:)

mijan wybacz, ale taki wózek nie nadaje się dla 3 miesięcznego dziecka. Dla mnie to on się do niczego nie nadaje... stąd reakcje są jakie są. Kolor wózka jest najmniej istotny, ważna jest wygoda i komfort dziecka!

oferta dnia tak coś czuję, że i u mnie tak się to właśnie skończy, choć mam jakieś tam bóle, skurcze itd. ale nic konkretnego, nie są regularne. Może się zacznie samo, albo po wywołaniu, jak nie to mnie pokroją :D i trudno, choć wizja cc mnie przeraża poniekąd...

oferta dnia tak coś czuję, że i u mnie tak się to właśnie skończy, choć mam jakieś tam bóle, skurcze itd. ale nic konkretnego, nie są regularne. Może się zacznie samo, albo po wywołaniu, jak nie to mnie pokroją :D i trudno, choć wizja cc mnie przeraża poniekąd...