Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

nie chcę mieć męża i dzieci , mam 29 lat za to mam mieszkanie, samochód

Polecane posty

Gość zapomnialas dodać
No tak bo twoj jest prawie nieużywany , caly dzien w pracy, wieczorem siusiu i spac :)

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko a ja nigdy nie pracowałam, wychowuje dzieci i maz na nas pracuje,jestem zajebista szczupła blondyneczka na która leci 90% facetów,mi i mezowi pasuje tak jak jest wiec co tak bardzoCiebie boli ze inni zyja jak chca i sa szczesliwi???? A no i tak to fakt myje kibel i cała reszte domu,ale nie dla meza tylko dla siebie bo lubie porzadek, jesli Ty lubisz brudny kibel i nie wstyd Ci przed znajomymi ze jestes leniwym brudasem to super :D

to ze ktos ma meza nie oznacza ze cale zycie bedzie siedzial w domu a jego jedyna rozrywka bedzie pilnowanie dzieci i gotowanie obiadkow ja mam zamiar sie rozwijac, miec dzieci i kochajacego meza

Gość ona nie ma
....znajomych .

Gość mezatka25lat
zal mi jest kobiet ktore nigdy nie trafily na prawdziwa milosc bo aleksandra nienawidzi mezczyzn,a nie instytucji malzenskiej -szydzi z nas mezatek a opowiada sie tylko za sfera materialna zycia bo ktos ja skrzywdzil..osiagniecie samochod?dom?samochod sie zepsuje dom spali a uczucie milosci do drugiego czlowieka zostaje -dziewczyno po co sie chwalisz w wieku 29lat tym co co drugi ma?a jak zachorujesz to co samochod cie przytuli ,pocieszy,wyslucha?zastanow sie gdzie zdarzasz ja bylam na szczycie i obilam sie dostalam wylew ale mialam meza idzieci 5oro mam dla kogo zyc ty tylko dla siebie.

nie ma nic gorszego niz siedzieć w domu, sprzatać, maż pracuje i cieszyć się że 90 % facetów na ciebie leci jestes zwykłym mięsem służącym do rodzenia, sprzątania i zaspakajania, podobania się wogóle nie przedstawiasz wartości czlowieczej ja bym chyba sobie w łeb strzeliła :D

Gość ona nie ma
maż na pewno cię zdradza :P a ty mu jeszcze skarpetki pierzesz i sedes myjesz ;)

Gość ona nie ma
aliksandra jesteś zwykłym robolem :D hahahahahhahhahahahhah

widzisz autorko przez swój beznadziejny sposób myslenia jestes samotna i nieszczesliwa a ja szczesliwa :)

Gość ona nie ma
Tak więc prawda że meble tatuś przestawia :]

biedna.. nawet nie masz do kogo sie odezwac my mezatki przynajmniejmamy sie z kim pokłocic ,mamy komu opowiedziec cały dzien , jest ktos kogo wysłuchamy i kto nas wysłucha... a ty? chwalisz sie na forum

Gość ona nie ma
Ma pralkę LG co wy tam wiecie o szczęściu ;) , jak popatrzy jak pralka podskakuje to od razu jej lepiej , bo jedyne ruchome rzeczy w jej domu to pralka i film w TV :D

Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- bo ty jestes jak zwierzatko które niewiele rozumie :D dostałas miskę jedzenia, mieszkanie i twoim zadaniem jest posprzatac i się cieszysz z zycia masz dzieci więc facet cie nie wygoni i jesteś szczęsliwa :D

masz racje autorko,jestem mężatką,chodzi po domu taki pierdziuch, tylko ja dla niego nie gotuje, sprzątam bo syfu nie lubię, on je u mamusi a ja coś tam sobie zorganizuję. Generalnie wszyscy mnie obgadują że jestem zlą żona,a ja mam to gdzieś. W weekendy wychodzę z koleżankami ze studiów. Jedna jest zaleta, mam super córeczkę, i to jest najfajniejsze co mi sie przydarzyło, ale do tego męża nie trzeba ;)

Gość Kura domowa...
Ale jakie to musi byc fascynujące życie codziennie dymać na ósmą do roboty, podlizywać si wszystkim, by z roboty nie wypieprzyli na zbity pysk, harować do 18 i potem leżeć samotnie na skórzanej kanapie i wsłuchiwać się w rytm super pralki LG.

Gość autorko
ja mam 28 lat, meza, dziecko, 3 mieszkania (wynajmowane) duzy dom, dwa samochody, wlasna firme, 2 lokale uzytkowe (wynajomowane) nie gotuje bo nie lubie, nie sprzatam bo nie lubie- mam zaufana pomoc domowa jedynie co robie to dbam o ogrod bo to moje hobby nic nie musze, wszytko moge jestem lepsza od ciebie:D

Ludzie nie widzicie że to PROWOKACJA? Babsko nie ma zajęcia to pisze o duperelach żeby Was wkurzyć! Takie idiotki trzeba ignorować ,nie wdawać się w dyskusje.Głupie toto że aż cuchnie na odleglość! 😠

aleksandro bawisz mnie bardzo :) utknełas z mysleniem gdzies w sredniowieczu :) dlaczego obrazasz ludzi zyjacych inaczej niz Ty??? wyniosłas z domu skrzywiony obraz małżeństwa

Gość avillla
jesteś tą azjatką z aparatem z tyłu? :)

Gość Kura domowa...
Mnie też markjeting z dużego miasta Oleńka bawi. Taka prosta, zakompleksiona dziołcha. I ma 3 tysiące brutto na etacie, czasem więcej, ale taka ważna się poczuła.

Gość avillla
Owszem mam. Mam wygodne życie i lubię się nim chwalić i robię to przy każdej mojej przyszłej byłej :). A Ty aliksandra masz racje 100 pro.

Gość głupię gęsi i kury domowe
nawet nie masz do kogo sie odezwac my mezatki przynajmniejmamy sie z kim pokłocic ,mamy komu opowiedziec cały dzien , jest ktos kogo wysłuchamy i kto nas wysłucha... a ty? chwalisz sie na forum :-D :-D dawno czegoś tak głupiego nei czytałam:-D ooooo łooooo pokłócić się ma z kim :-D npo szczyt marzeń, zreczywiście dzięki tobie wezmę ślub

Gość dfghjk
Aliksandra rozdaje ulotki reklamowe z koszyczka :D hahahahah Markjeting jak sie patrzy.

Gość avillla
A zapomniałam jeszcze wspomnieć o tym, iż trzydziestka to za wcześniej żeby się ustatkowaćjeśli w ogóle. Szkoda życia! :]

moj alvaro to mlody 27latek wiem, boli Cie to ze ktos sobie zycie uklada i na dodatek calkiem niezle mu to wychodzi ;) slonko, grzej swoj tylek w swoich 4chem scianach, ja mam zamiar osiagnac sukces ;)