Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

nie chcę mieć męża i dzieci , mam 29 lat za to mam mieszkanie, samochód

Polecane posty

Gość Kura domowa...
Oj to musi być na prawdę duże, że nie chcesz napisać. Przecież w dużym mieście byłabyś anonimowa, wic co to taka tajemnica?

Gość zapomnialas dodać
ze mężatki mają "franię" bo je nie stać na super pralke LG :D:D:D:D:D:D:D

Gość Kura domowa...
Pewnie że to prowokacja, a autorka to pewnie jakaś zakompleksiona fantastka. Albo panna z " markjetingu".

Gość Mając 29 lat wstyd
By mi było do matki na obiady chodzić... Po za tym rodzice nie żyją wiecznie a znajkomi tez lubią mieć swoje życie... Wole już mężowi te skarpetki wyprać i obiad ugotować a w zamian mam przyjaciela na całe życie! Do wspólnych podróży, marzeń, żartów i uśmiechu aż do łez.

Gość KONTRABANDA
podejrzewam , że podobnie jest z potrzebą " męskich " zajęć w domu - tak dyskredytujesz rolę męża ale bardzo ciekawa jestem kogo wołasz kiedy trzeba coś przesunąć , naprawić czy do innych męskich prac ? braci ? kuzynów ? a może płacisz za wszystkie p race ? z drugiej strony to byłoby n najwłaściwiej . a może musiałaś sie z maskulizować ,zeby nie być zlaężna i w tej dziedzinie od nikogo :D ?

Gość zapomnialas dodać
ALE NIE MASZ SUPER PRALKI LG HAHAHAHAHA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A ona ma , i jest ZAJEBISTA :D

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam mieszkanie,samochód,meza dzieci, pralke,zmywarke, chodze na swieta do rodziców, tesciów, rodziny lub przyjaciół itp itd i jestem szczesliwa :) i nie przyszło mi do głowy zakładac o tym watek :) gdybym go załozyła pewnie by znaczyło ze nie jestem tak szczesliwa jak mi sie zdaje.. :D

Gość zapomnialas dodać
jak coś trzeba przesunąć to dzwoni to tatusia :D:D byle tylko miał czyste skarpetki bo będzie awantura że służąca mamusia nie uprała :D:D:D:D

Gość Kura domowa...
I co jeszcze w domu ma nasza kochana "markjeting" Aliksandra? No zabłyśnij dziewczyno.

hehe no racja :D:D i ja dostalam w prezencie a ona kupila pewnie za wlasne pieniadze :D dlatego tez jej pralka jest lepsza :D

Gość zapomnialas dodać
Aha, raz w roku jesteś u mamusi , OK :)

Tyyy autorko a jak obsrasz kibelek, bo pewnie zdarzy Ci sie puscic miekka kuuupe to czyscisz kibelek, czy zostawiasz i czekasz az sam sie wyczysci?

Gość zapomnialas dodać
Wzywa panie sprzątające, przecież ja stać, co się będzie babrać domestosem jak te wstretne mężatki. :D:D:D:D

Maravilha - ty się cieszysz że masz męża i nic nie robisz i wszystko dostajesz w prezencie ? żałosna jesteś , siedzisz i żresz, siedzisz i piszesz na kafe ty masz sponsora a nie męża :D

mam 25 lat 2 auta , swoja firmę zaraz wróci maz ze słuzby a dzidzia juz spi . uwielbiam czas kiedy jestesmy wszyscy razem, do rodzicow jezdzimy na obiady przewaznie jest to niedziela i nie widze w tym nic zlego.pralke tez mam jak wiekszosc ludzi... ale to był moj wybór twoim jest samotność ale to twój wybór.

Gość Kura domowa...
Aliksandro a ty idziesz do pracy i liżesz tyłek szefowi. Potem żresz, pijesz i leczysz kompleksy na kafe.

Gość zapomnialas dodać
aliksandra a ty co robisz od kilku godzin, siedzisz, żresz, piszesz na forum i pierdzisz w swoją kanape ze skóry.

nie kochana, w tym momencie nic nie robie, a nie ze nie robie bo nie robie :D pralke dostalismy w prezencie slubnym Ty masz 29 lat i mozg jak orzeszek, ja mam 23 i darze do tego by kiedys zostac kims - by robic to co kocham i by byc przykladem dla moich dzieci ( jezeli je kiedys bede miala ) bede sie cieszyc z zycia jak do tej pory i nie bede taka zgryzliwa i wredna jak Ty :*:*:*:* :D

Gość zapomnialas dodać
Swoją drogą ciekawa kwestia z tym myciem sedesu, jakoby tylko mężatki to robiły :D:D znakiem teko alisandra mistrz markjeeetingu to brudas :D

mi wolno bo ja nie mam Pana i Wladcy któremu muszę służyć a wy męzatki - przyszła noc i czas żebyście pieściły swoich mężow , musicie zaspakajać ich potrzeby, od tego jestescie :D

wypraszam sobie, to facet jest od tego by zaspokajal kobiece potrzeby ;) no ale skad Ty biedna mozesz o tym wiedziec ;) Ciebie piesci jedynie Twoj palec

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko masz mase kompleksów, mązto nie sponsor no ale co Ty mozesz o tym wiedziec skoro w wieku prawie 30 lat jestes stara panna....wmawiasz sobie ze jestes szczesliwa bo masz mieszkanie i samochód, a tak naprawde jestes samotna i nieszczesliwa

Maravilha - męza masz, nic nie robisz, wszystko dostajeszw prezencie i mąż zaspakaja twoje potrzeby , wychodzi na to że leżysz i jesz co poda ci mąż i jeszcze basen przyniesie żebys sie tam załatwiła to nie jest fajne , bo tyjesz i sie rozleniwiasz :D

Gość zapomnialas dodać
Idź umyj sedes, chyba że nie posiadasz.

ja sie ucze, mam calkiem bogate cv, zaniedlugo ide odebrac swoj certyfikat z auxiliar de veterinaria + pozolenie na otwarcie wlasnej kliniki weterynaryjnej i wracam do swojej pracy w klinice VetSesimbra ;) - moje zycie nie jest nudne, dopiero sie rozkrecam

singielki nie myja sedesów? a ty wogole sie myjesz? moze nie z wyboru jestes sama tylko poprostu nikt nie chce brudasa?