Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymagająca elżunia

Moje wymagania co do facetów: (WAŻNE!)

Polecane posty

Gość Wymagająca elżunia

- wzrost - akceptuję chłystka 175 cm, ale musi mieć przepiękną twarz, jednak bardziej kobieco poczuję się przy wyższym facecie 180-185 idealny wzrost - zarost- lepiej żeby go nie było - języki obce- angielski ma znać na poziomie C1 albo biegle, native. - jezyk polski - lepiej żeby nie znał - prawo jazdy - koniecznie! - własne auto - duży atut - palenie - tak - picie - obojętnie - ćpanie - nie - seks - obojętnie - zęby - może nie mieć maksymalnie 2 zębów - włosy - gęste, ale nie za gęste, żadnych łysin, mogą być loki, nie może być łysy ani obcięty na mniej niż 9 mm, długich włosów jak metal też nie może być

Gość Wymagająca elżunia
taniec - dobrze,jak umie coś tańczyć, ale ma to być porządny taniec a nie jakieś gejowskie wywijasy biodrami, bo tym się brzydzę :O - budowa ciała- nie może mieć piersi, talii i wystających bioder, to obrzydliwe! nie może też być krępym tępakiem - nos - okrągły, ale nie kartoflany, nie akceptuję szpiczastych nosów

Gość popoliii
a jak ma krzywego zęba?

Gość Wymagająca elżunia
idealna waga samczyka: 60-90kg kolor oczu: preferowany niebieski, szary lub czerwony, w skrajnych przypadkach brązowy/czarny nos: nie może być zagięty w dół uszy: nie mogą odstawać, być ogromne ale mały wywinięte również mogą świadczyć o pewnych niedorozwojach osobniczych i patologii wewnątrz genetycznej (np. kazirodztwo :O)

Gość Wymagająca elżunia
Krzywe zęby - akceptowane Brak jedynek - niedopuszczalne! może nie mieć jednej dwójki lub trójki i do tego jakiegoś tylnego zęba Zęby nie muszą być idealnie białe, nawet lepiej,żeby nie miały wysokiego połysku Oddech - naturalny, świeży, pozbawiony chemikaliów, dobrze gdyby mężczyzna nie jadał ryb i jaj oraz czosnku i cebuli

Gość ło matko bosko
skond żeś sie urwała ?

Gość hehehe.....
ale wymagania, ja jestem brunetem i powodzenie u lasek mam jak cholera i to ja moge jak cos ci postawić wymagania!!! 1 materialistki to najgorsze kobiety!!!!!!!!!!!!!!

Gość I w ten sposób dowiedzieliśmy
się, że Czkawka ma na imię Ela :D

Gość Wymagająca elżunia
jasne i jestem z los angeles :D 🖐️

Gość hehehe.....
jesteś materialistką?

Gość ende of topike
jak któraś powie,że nie jest materialistką to albo jest hipokrytką albo nie ma nic do zaoferowania i wezmie kazdego lapserdaka :classic_cool:🖐️ tak samo jak facet,który twierdzi "wygląd sie nie liczy" :D