Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggfgfg

Czy dla Was pocałunek jest zdradą ???

Polecane posty

Gość ggggggggfgfg

Krótka historia... nie było mnie kilka miesięcy w miejscu zamieszkania,nie byliśmy razem ale On wiecznie zapewniał ,że mnie kocha,że nie umie beze mnie żyć,że tęskni... a fakt faktem - bardzo się starał.Kilka dni przed moim przyjazdem do miasta...On przelizał się z jakąś dziewczyną,podejrzewam,że na imprezie u kumpla i po pijaku ... Czy to go usprawiedliwia ? Co sądzicie o tej sytuacji ? Ja sama nie wiem co robić ,nie wiem co czuje...a ta sytuacja jeszcze bardziej mnie rujnuje.

Gość KOKSUSEKPIK
nie kocha cię bo jak by cię kochał to by cię nie zdradził faceci często oszukują a po pijaku mówi się prawdę i robi się prawdę

Gość jbhf;n
Krótka historia, od razu BAJM mi się przypomniał :) Zapowiadało się romantycznie, a tu nagle tekst " przelizał się " ;)

Gość ggggggggfgfg
No właśnie i tu jest pies pogrzebany :O Tylko sam mi się do tego przyznał bo uznał ,że musi mi to powiedzieć. .

Gość ggggggggfgfg
oj tam :D szczegóły :)

Gość weź Ty sie tłuczku
nie wiem , chyba nie - tak sądzę ale ludzie są różni

czy dla Ciebie pocałunek to zdrada ? Czy sama przyznałabyś sie do tego przed nim ? Mógłby nic nie mówić o tym zdarzeniu... A powiedział... O czym to świadczy ? Że chce pozostać szczery wobec Ciebie... Szczerość to oznaka zaufania i szacunku. Najbardziej szanujemy osoby które kochamy ;)

Gość SamaJa2
Tak, zdrada. Następnym razem jak się upije, to też będzie się całował z jakąś laską?

Gość takajednalejdi
pocałunek to nie zdrada :P

Gość ggggggggfgfg
no spotkałam sie z róznymi opiniami na ten temat i ja sama chyba też uważam,że to zdradą nie jest :O Ale do cholery jasnej dlaczego, nie mogę znieść tej myśli... w zasadzie nie byliśmy razem ma prawo robić co chce... no ale z drugiej strony po co te zapewnienia , po co się tyle starał,skoro wolał inną.. Kinky - szacunek to ,to raczej nie był :(

Gość ggggggggfgfg
?

Gość takajednalejdi
Pytanie jest przede wszystkim takie: Czy on Cię kocha ?? Bo jeśli Cię nie kocha, to nie była zdrada, nie da się zdradzić kogoś kogo się nie kocha. Weźmy przykład jest małrzeństwo (tylko na papierku) on jej nie kocha (żony), spotyka się z inną, pracuje w innym mieście, i tam mieszka z kochanką (oczywiście żona nic nie wie), kochankę kocha (planuje rozwód), musi na jakiś czas wyjechać do żony, wiadomo tam są dzieci... Ale mówi kochance, że nie musi się bać: Bo on jej nie zdradzi z zoną, po czym kochanką się śmieje, :"przecież to jest Twoja żona to nie mnie zdradziłbyś tylko ja". On odpowiada:"Nie tą się zdradza z kim się jest "na papierku", tylko tą, którą się kocha". Morał z tego, dowiedz się czy on na prawdę Cię kocha !!!

Gość takajednalejdi
małżeństwo !! spieszyłam się ;p

Gość ggggggggfgfg
no właśnie ! I to mnie moi drodzy najbardziej trapi : Czy On mnie kocha ?! tego nie wiem... i to jest smutne,bardzo był za mną,naprawdę...walczył strasznie,widać było,że mu zależy... ale czy to była miłość ? tego nie wiem. bo jeśli się kogoś kocha to czy w chwili upojenia alkoholowego robi się takie rzeczy??Powiedział,że nic poza tym...i co ? mam mu dziękować,że w porę się opamiętał?

Gość takajednalejdi
Droga autorka, niestety prawda jest taka, że alkohol robi dziwne rzeczy z ludzmi.. sami z kolegą doszliśmy do tego wniosku, że po alkoholu wielu z nas (naszej paczki) zachowuję się inaczej, puszczają hamulce, i niestety ale po alkoholu, powiesz prawdę, taką jakiej na trzeźwo byś nie powiedziała. ..Ale to akurat nieraz jest dobre !!

Gość no tak siak
całowanie to też zdrada

Gość hfhfhdhhh
samo to że czujesz sie z tym źle i o to pytasz na forum świadczy o tym,że to zdrada.Gdyby to nie była zdrada nie zabolałaby Cię.Zresztą co to za pytanie - pocałunek jest intymny,wlicza sie w wyrażanie uczuć,często jest wstępem do seksu więc jak nie zdrada jak zdrada. brzydziłabym sie go pocałować potem ja tam nie całowałabym sie z byle kim

Gość hfhfhdhhh
no nie do konca w pore sie opamiętał..

Gość ggggggggfgfg
nie chcę go usprawiedliwiać w żaden sposób ja nie z tych, źle sie czuję z tym po prostu... bo sobie ciągle wyobrażam jak to tam wyglądało :O Z drugiej strony głupia gęś ze mnie - nie jesteśmy razem przecież...ale bardziej mnie boli to,że facet rzucał słowa na wiatr... starał sie ponad pół roku a żeby zdobyć mój numer to już w ogóle... i co nagle tak to wszystko poszło się jebać ? :(

Gość ggggggggfgfg
nie wiem , zdrada zawsze kojarzyła mi sie tylko i wyłącznie z seksem.. ale teraz to już nie wiem, nie było mnie kilka miesięcy... niby ogarnął a pod sam koniec wszystko zjebał :(

Gość dcvedvc
według mnie pocałunek jest zdradą

Gość ggggggggfgfg
podnoszę .

Gość jestem w podobnej
sytuacji,, mysle ze nie jest ja wybaczylam :O