Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A psik madam

COŚ skutecznego na KATARZYSKO??

Polecane posty

Gość A psik madam

Męczy mnie cały dzień :O biorę rutinoscorbin, oscillococinum i jeszcze wodę morską w sprayu z miedzią, a muszę do niedzieli stanąć na nogi. Przeziębiłam się albo jesienna pogoda gnilna mi nie sprzyja... Znacie coś skutecznego i mocnego???

Gość A psik madam
Rozkłada mnie wszystko ... ;/

Gość heaaaaahaaa
Katar leczony trwa tydzień, nieleczony 7 dni. Ani rutinoscorbin, ani tym bardziej szachrajska homeopatia nic tu nie pomoże ani nie przyspieszy.

Gość lookoflooks
ja mam juz 4 dzien i konca nie widac nic kuurwa mac nie pomaga, doraznie otrivin do nosa i sudafed ale to i tak gowno w sumie daje ledwo zyje

Kup sudafed w tabletkach, skuteczne, ale nie można łączyć z innymi lekami zawierającymi paracetamol

Gość muka-buka
CLARITINE, na noc głównie się bierze. Nie stosuj żadnych kropel do nosa. To uleżniające cholerstwo.

Gość kkd7f7gggg
-parówka z rumianku: suszony kwiat rumianku (1- 2 garści) wsypać do miski, zalać gotującą wodą. Nachylić głowę nad miską, okryć ręcznikiem,parę wdychać przez nos i usta 5-10min., ręcznik pozostawić na głowie , aż ostygnie (glowa naturalnie!)- rumiankowa parówka działa leczniczo na katar, usuwa również zalegający śluz, działa przeciwzapalnie na podrażnione śluzówki i to bez żadnych skutków ubocznych( w przeciwieństwie do wszelkich sprayów) - parówka z suszonych liści eukaliptusa przepis jak wyżej - napary z : majeranku, podbiału, ogórecznika

Mi zawsze mówiła babcia, że napar z rumianku i szałwi pomoże, ale nigdy mi się nie chce tego robić:)

Gość gość
Mnie napary nie odtykają nosa, no może na chwilę, wolę sobie dawkę xylorinu wyprysnąć to mam po 5 minutach swobodny oddech i mniej wydzieliny,

Gość gość
ja wzmacniam odp***ość jeżówką (echinacea ratiofarm max, czy jak to się tam pisze) oraz używam kropli do nosa albo tabletek na katar, ale to należy brać krótko, niestety kiedyś po tabletkach na katar leciała mi krew n nosa i porobiły się jakieś strupy wewnątrz nosa

Gość gość
Ja nie próbowałam tabletek, jakoś nie wierzę w ich skuteczność. Zawsze pomaga mi aerozol, ten wspomniany xylorin jest bardzo dobry i szybko zaczyna działać, szybko nos odtyka.