Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodapieknamauroda

sponsoring + zyjemy w czasach w ktorych ta postawa jest popierana spol..

Polecane posty

Gość dodapieknamauroda

heh

Gość giowaniprycz
to media wpierają a ludzie i tak nie akceptują

Gość [zgłoś do usunięcia]1
Cipa za opłatą to żadna nowość.

Gość dodapieknamauroda
no tak ale dzisiaj dochodzi do tego ze jest to ogolnie spol wrecz popierane. Dziewczna ktora nie ma zysku finansowego jest frajerka.

Gość dodapieknamauroda
zaradna studentka dorobi seksem.

Gość [zgłoś do usunięcia]1
Dorobi to jednak gruba przesada. Tak samo z zaradnością. Zaradne osoby nie muszą uciekać się do prostytucji. Kobiety z odrobiną oleju w głowie, potrafią ten olej sprzedawać. Nie muszę odnajmować zawartości majtek. Jedyne co zauważam, przy tej profesji starej jak świat, to pewne przewartościowanie pojęć. To ostatnie nie zmienia w żadnym stopniu postaci rzeczy. Jestem zdania, że prostytucja w Polsce powinna być zalegalizowana, a te tzw. zaradne studentki powinny odprowadzać z tego tytułu składki. Użyczanie własnego ciała za pieniądze, to najzwyklejsza usługa. Cipa, odbyt i cycki to narzędzia pracy zaradnej kobiety.

Gość a wyjście za mąż
za bogatego faceta to nie to samo? dokładnie to samo tylko inaczej się nazywa

Gość dodapieknamauroda
nie, nie jest to samo. Mozna podziwiac bogatego mezcyzyne za jego etos pracy, przedsiebiorczosc, fantazje i wiele wiele innych cech, pieniadze bywaja tylko miernikiem tychze.

Gość a wyjście za mąż
można. i chyba tak sie dzieje w 1 wypadku na 500

Gość acha
teraz się dowiedziałam że jestem prostytutką vel kur.ewką sponsorowaną bo mój facet jest przy kasie ale ja go poprostu kocham więc nie pisz łosiu że ślub z nim to będzie akt mojego kur.estwa Gdy go zobaczyłam nie zaglądałam mu do porfela tylko w oczy [cześć ]

Gość dodapieknamauroda
jestem przekonana ze sie mylisz. gdy podoba ci sie jakas dziewczna, rowniez to ze ona o siebie dba, pieknie wylgada etc swiadczy po prostu o jej stylu zycia, zaradnosci etdc.

Gość a wyjście za mąż
to może jestes jedną na pięćset ale tego nie wzięłaś pod uwagę

Gość dodapieknamauroda
watpie. Ale w sumie nigdy nie bylam podrywana przez bardzo dzianego faceta, a nawet jesli to kasa jest nieistotna.

Gość a wyjście za mąż
mam dużo lat i wiele pań poznałem w swoim życiu. wiem że mimo wszystko wyglada to inaczej. ten sam brzydki facet w porsche ma "branie" a w starym vw już go nie ma.

Gość dodapieknamauroda
no okej, ale kto by nie chcial przejechac sie porshe, takze kolesie. Co innego seks. No tak, ale wtedy to wszystko dotyczy dziewczyn ktore tak czy owak doszly do wniosku ze ich wyglad jest karta przetargowa. Wiec no okej, sa i takie. ale czlowiek ktory bierze pod uwage wiecej czynnikow nie mysli tak schematycznie. Gdy widzisz kobiete w porshe co o niej myslisz? prawdopodobnie rowniez to ze musi byc zajebiscie zaradna skoro sie takiego auta dorobila. tyle w temacie.

Gość a wyjście za mąż
nie musi. może ukradła, może dostała? to że ma porsche nie świadczy o zaradnosci

Gość dodapieknamauroda
To takie typowe polskie myslenie, zreszta spowodowane komuna i czasami po. Mam nadzieje ze to sie bedzie zmieniac. No wiec w normalnym spoleczenstwie, gdzie obowiazuje prawo, zarobione pieniadze sa rowniez wyznacznikiem zaradnosci i pracowitosci. Oczywiscie sa rowniez ludzie ktorzy sa pracowici ale w malo dla spoleczenstwa interesujacych branzach, i to co robia, robia z pasji. Nie wiem + ksiegarze, nauczyciele etc.

Gość a wyjście za mąż
typowo polskie myślenie wyniesione z komuny jest takie że ktoś w porsche mógł je dostać albo je ukraść?

Gość a wyjście za mąż
zarobione pieniądze tak. ale jesli poznajesz faceta z wyglądu bogatego to go się pytasz czy to co ma to zarobił czy ukradł albo dostał? nie. nie pytasz sie. a nawet gdybyś się spytała to i tak się nie dowiesz.

Gość dodapieknamauroda
Okej, ale masz czas na to zeby go poznac i podjac decyzje.

Gość a wyjście za mąż
i przez ten czas przyzwyczajasz się do dobrych samochodów, dobrych knajp, dobrych hoteli, wycieczek zagranicznych itp. a potem z tego dobrowolnie rezygnujesz:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość a wyjście za mąż
o ciuchach, torebkach itp nie wspominając. chyba żartujesz. może jedna na 500 albo 1000

Gość dodapieknamauroda
Coz, ce est la vie. Niektorzy zrezygnuja, niektorzy nie. Eh, wszystkie tego typu perypetie opiszwal juz shakespear wiec zadna nowosc. wzchodzisz za biednoego slodkiego chlopaka, okazuje sie nie wiem? zlodziejem, handlarzem nielegalnym alkoholem. No i podejmujesz decyzje. proste.

Gość a wyjście za mąż
dlatego w większości wypadków, małżenstwo to inna nazwa sponsoringu

Gość dodapieknamauroda
e tam, bzdura. raczej nie dzis. ale kazdy robi jak chce.

Gość a wyjście za mąż
proste ćwiczenie czekając na zielone światło policz w ilu dobrych samochodach jadą ładne dziewczyny jako pasażerki i porównaj do liczby takich samych w samochodach-"wrakach". sama się przekonasz

Gość a wyjście za mąż
a teraz. dobranoc

Gość acha
Mylisz pojęcia.bo Małżeństwo to związek dwojga którzy dzielą się swoimi finasami a jesli kobieta nie pracuje zawodowo ale wychowuje dzieci to ty jej nie sponsorujesz tylko zapewniasz byt swojej krwi z krwi.

Gość dodapieknamauroda
ladne dziewczyny czesto wywoadza sie z tzw dobrych domow, i piekno zawdzeczaja kasie z domu, albo swojej pracy.

Gość dodapieknamauroda
nie ma kobiet brzydkich, sa tylko te nie zadbane.