Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettttt 26

Nocny topic. Kto pogada?

Polecane posty

Gość mrągowska
kiwi ale calusy od obcych sa calkiem calkiem:D

mrągowska kiwi ale calusy od obcych sa calkiem calkiem To masz całusa w czoło ode mnie 👄 i się ciesz ;)

Gość mrągowska
jaki wywiad ja pierdole:D

mrągowska zależy jakich obcych :D ryewrywu jestem w związku ponad 6 lat:) mam męża, 2ke dzieci wiec sobie sam odp na pyt czy to wpadka :)

Gość mrągowska
nie kompromituj sie blagam chyba ze o innym czole piszesz a o innym myslisz:D nic ide bo pierdole bez skladu:D karaluchy i inne robactwo...🖐️

estem w związku ponad 6 lat mam męża, 2ke dzieci wiec sobie sam odp na pyt czy to wpadka aaaa to elgancko :) cofam przeprosiny :D

mrągowska ej wysłałem Ci miły post i posłałem całuska w czółko twoje piękne i kochane a ty mnie oskarżasz o nie wiadomo co ....to przykre po prostu

kiwi1988ldz Ej przepraszam za tego dzieciaka że tak zapytałem nie powinienem taka lekkomyślność z mojej strony ....

kiwi1988ldz Ej nie pomyślał bym że jesteś mężatką zwłaszcza na dzisiejsze standardy :)

Gość mrągowska
ryewrywu-jak masz na imie?:D

wkurwia mnie whedif ambicji?:) Mam mieszkanie, auto ( bez kredytu ), oszczędności, dobry zawód, wykształcenie :) dzieci to nie przeszkoda :) Chcielismy miec 2ke dzieci i mamy:)

mrągowska ryewrywu-jak masz na imie? Wiesz to będzie piękna riposta "Ale wywiad" cytuje wiesz kogo ? :D:D:D

Gość mrągowska
widzisz kurna ale ja mam konkretny powod zeby pytac:D a ty wyjechales z temat antykoncepcji:Pa jak to mowia chuj komu do domu jak chalpa nie jego. to na jaka litere chociaz?

ryewrywu widac to Po tym wścibskim pytaniu z dzieciakiem no przyznaję to nie było jakoś mega mądre :D A twój przytyk zignoruje ....

widzisz kurna ale ja mam konkretny powod zeby pytac a ty wyjechales z temat antykoncepcji a jak to mowia ch*j komu do domu jak chalpa nie jego. to na jaka litere chociaz? Ej a dlaczgo pytasz bo Ci nie ufam

Gość mrągowska
hehe bo dalej twierdze ze jestes moim siostrzencem haha:D