Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgfdgfdghfdhhgfhjjjjhf

jeśli nie nazwałaś córki którymś z tych imion, jestes WIELKA

Polecane posty

Gość Policja :-)
Esther wróżka Moja corka tez ma na imię Nadia bura suko.

Gość natalia2562272
wolałabym już tą anię niż nadię, serio. nie wiem jak inni, ale mnie sie nadia nie podoba

Gość Policja :-)
ha, ha mam koleżankę striptizerkę i dwie laseczki u niej w "firmie" maja Lena na imię. Przysiegam. Widzisz?

Gość fajna Klara
Mmuokkkaaaa co rozumiesz pod pojęciem pretensjonalności imienia?

Gość natalia2562272
"Esther wróżka Moja corka tez ma na imię Nadia bura suko. " to widać po twoim poziomie że twoja córka ma na imię nadia, po wypowiedzi twierdze ze masz niepełne podstawowe haha

Ja z ostatnich "awangardowych" imion spotkałam się z: Karmelą, Kiarą, Borianą, Żakliną. Kazdy nadaje wg własnego gustu.

Czy tylko mnie mało interesuje jak kto nazywa swoje dziecko ? :D niczym stare beretowe plotkary ... ajjj ...

nie rozumiem skad te przekonanie ze wybór imienia dla dziecka wiaze sie z tym z jakiej rodziny pochodzimy badz jakie szkoly pokonczyłysmy. jestem od kilku miesiecy mgr dwóch kierunków, humanistycznego i ścisłego, uwazam sie za mądrą osobę, a nie jakiegos przyglupa. nie pije, nie bije, nie ćpam:D w domu rodzinnym tez było ok. a wy wymyslacie rzeczy z kosmosu

Gość iwonsiafafaf
a iwona Wam sie podoba?

o a joanna to teraz bardzo rzadkie imie, moja mama sie tak nazywa, ale małych Aś nie widziałam:D

jezusie- esthera kliknęłam na twojego bloga- WEDŁUG!!!!! włącz sobie autokorektę, bo aż oczy bolą, a co do tematu to jestem w połowie wielka, bo jedna córka ma imię z listy (wybierał mąż), a druga- nie (wybierałam ja) :P

Gość hjfhndjfd
dagna ty i studia ja cie prosze, jak widac na forum jestes zahukana prymitywna baba.

Gość szklanka z colą
RZECZYWISTOŚĆ: IMIĘ NADIA JEST TRAGICZNE, ALE NIC SIĘ NIE MARTW, JEST SZANSA ŻE CÓRKA ODZIEDZICZY PO TOBIE "GUST".

to dobrze ze po wpisach na forum, mozesz wydac opinie o osobie. przeslac skany dyplomów? jestes smieszna

Gość hjfhndjfd
tak podeslij skany haha

Gość na pomarańczkę
Pomarańczowe zawsze w gebie mocne

Gość iwonsiafafaf
odpowiedzcie mi bo wlsnie zastanawialm sie nad imieniem dla corki i chcialam dac Iwonka, co myslicie?

Gość ja tez jestem WIELKA :D
bo moja córcia to Agata:)

Gość dgdgsdgs
strasznie to krzywdzące co napisalas autorko tematu. owszem na 60dziewczynek z mojego miasta urodzonych w 2012-jest 23 julie, 16 wiktorii, 10lenek itd;to jednak imiona takie jak reszta nie są zle. julia sama w sobie tez jest ladna-tylko jest powtarzalna.i to wsztstko.

Gość zdecydowanie do pokoju
jak mnie lecza takie topiki.znajdzie sie jedna idiotka i mysli,ze wszystkie rozumy zjadła.a dlaczego swojego imienia nie dopiszesz do tej kolumny?no wlasnie twoja prostota az bije po oczach.o gustach sie nie dyskutuje i tyle.kazdy daje imie jakie chce i takie ktore dla niego jest najpiekniejsze na swiecie.a ty zajmij sie swoja dupą i tyle

Gość oj dajcie już spokój
jak ktoś ma na imię Anna to jest z normalnej rodziny a jak Nikola to patologia? Jakie to ma odniesienie do rzeczywistości. Moja córcia będzie Anielka i mam w dupie co o tym myslisz.

Gość moja córka będzie miała....
na imię Nel i gówno mnie obchodzi co inni myślą o tym imieniu... Mogę jej dać nawet na imię Kunegunda i nie powinno to nikogo interesować!Dla mnie takie topici są bez sensu:/ Autorka chyba chciała się dowartościować,bo może dała dziecku na imię Wiesława albo Barbara:/

Gość moja córka będzie miała....
Co nie znaczy,że ktoś nie może dać tak córce na imię i mi nic do tego. Podałam takie imiona,bo nie było ich w tej głupiej liście:/

Gość mama za 3 tygodnie!!!
wybór rodzica jak nazwie dziecko i tyle