Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

KTO JESZCZE BIERZE SLUB W GRUDNIU???

Polecane posty

witam wszystkich i z gory zapowiadam ze nie bede komentowac wpisow od was ktore sa ponizej pewnego poziomu z czym spotkalam sie w moich poprzednich topikach a na seiro to biore slub 1 grudnia i postanoilam zalozyc miesjce gdzie bede wszystko pisac a moze ktos mi cos doradzi albo pomoze :D narazie wiec mamy tak: - zaklepany termin w usc na 1 grudnia - zaklepana sale - zaklepana kuchare i kelnerki to duzo czy malo? bo boje sie ze sie nie wyrobie

Gość allkilla
zaprosić gości?

o krude zapomnialam napisac ze zaproszenia tez juz mamy rozwiezione :D wiec zalatwione to haha a wcale o tmy niepomyslalam jak pisalam :P

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
A kościelny bierzesz czy tylko cywilny? Menu już wybrałaś?

orkiestra, piosenka na pierwszy taniec, piosenki wybierzcie jakie maja grac, jak rodzicom dziekowac bedziecie to prezent dla nich i kwaity (czasami tylko kwiaty sie daje) i popsenka na podziekowania

Gość allkilla
rozglądaj się już za suknią, bo z tym długo schodzi;| no i jeszcze samochód, kwiaty, fryzura próbna i makijaż powinnaś być już po...

wódka, napoje kosmetyczka fryzjer (fryzura próbna) tak po trochę bd dopisywac jak mi sie poprzypomina :p

biżuteria dla ciebie, obraczki juz macie?

fotograf, kamerzysta, ozdabianie sali

sukienka na poprawiny

bierzemy tylko cywileny bo jestesmy niewierzacy wlasnie jutro jedziemy ustalac menu kuchara nam powiedziala ze sami sobvie mamy wybrac a jak jie to ona nam cos podpowie - moze wy macie jakies porpozycje co mozna wymyslic? za orkiestra to dopiero myslimy ale chyba bedzie dj bo wesel tylko na 30 osob nie wiem czy sie oplaca orkiestre. a polecacie jakas piosenke na 1 taniec?? apodziekowania dla rodzicow ni ebdzie bo ja mam tylko mame z ktora i tak nie mam dorbych kotnatkow a jego rodzice tez chyba nie zasluzyli na podziekowania... wlasnie z suknia mam problem najwiekszy bo nie wiem jaka brac do cywilnego czy taka wystawna czy bardziej skromna?? a dzieki ze o fryzjerze przypomnialas musze podzwonic moze nawet jutro a makijaz mi zrobi kolezanka komsetyczka a wodki ile mowicie zbey kupic na 30 osob??? i ile napoi i jakich??

obraczek jeszcze nie mamy w przyszlym tygodniu jade ogladac bo bede miala kase dopiero i wtedy cos wybiore a jaka bizuterie powinnam miec?? o fotorgrafie nie myslalam jeszcze bo komerzystry mie cnie bedziemy tylko fotorgafa ale jeszcze nie wiem skac i jakiegos...

Gość moj brat ma na pocz. stycznia
A nic nie gotowe poza rezerwacja w kosciele, dopiero szukaja noclegow dla gosci i drukuja zaproszenia:) btw moglas dac ten temat na innym forum o slubach, nie na uczuciowe, tu malo zaintersowanych siedzi:P

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
@ anitka_21 :) 15:19 "KTO JESZCZE BIERZE SLUB W GRUDNIU???" i "halo jest tu ktos???????????" - nie. W Tej sprawie nie ma! :))) sorry.... baw się dobrze. :))) Serio! (michaił rurykowicz 16-sty)

Gość dd coffee
ja biore slub w grudniu tez pierwszego tyle ze odbedzie sie on na plazy w Key West na Florydzie :) sukienke juz mam zwykla prosta biala dluga bardzo delikatna, przyszly masz bedzie w bialej luznej koszuli i jasnych lnianych spodniach, na butach zaoszczedzimy bo bedziemy boso :D kilkoro przyjaciol i swiadkowie po wszystkim na kolacje do restauracji i wszystko:D zawsze marzylam o takim slubie i to jest moj drugi i taki wlasnie bedzie:)

suknia to mysle, ze skromna, taka prosta do ziemi kremowa ja tez mialam cywilny tylko i szlam w sukience takiej po prostu eleganckiej, teraz zaluje ze nie wybralam takiej a'la slubnej

nie chcialam dawac na dzial slubny bo tam siedza same laski co zycia nie znaja :D to widze ze twoj brat tak ja ja wszyskto na osttania chwile.. a ty przedstawiciel nie rozumiem twojej wypowiedzi

blabla dzieki bardzo a moze odpowiesz na inne moje pytania? widze ze jestes konkretna dziewczyna a ja sie nie mam kogos poradzic

dd coffe ale ci zazdroszcze, zawsze chcialam miec taki slub, za swiadkow bliskich przyjaciol i nikogo po za tym. i tak mialam miec, jednak tesciowa by nas wyklnela i powiedzielismy jej wiec byla jeszcze ona i moja mama, cala rodzina nas znienawidzila, bo oni musieli zobaczyc jak podpisujemy papierek, jeju to taka intymna piekna chwila, bardzo chcialam przezyc ja inaczej. :(

biżuteria dopasowana do sukienki, np jak bedziesz miec sukienke bez ramion (do urzedu czyms przykryj) to duzy naszyjnik i male kolczyki, jezeli znowu bedziesz miala zakryty dekold to duze kolczyki wtedy, a jak suknia bedzie bardzo mocno zdobiona to wtedy tylko male kolczyki. jezeli wybierzesz wersje pierwsza to mozesz na lewa reke nalozyc delikatna bronsoletke, na prawej bedzie miala obraczke, wiec zeby nie bylo za duzo. co do fotografa to jak bedziesz dzwonic tydzien przed slubem do urzedu zeby potwierdzic to babka sie zapyta czy macie swojego czy beirzecie ich i poinformuej cie o cenach, bo urzad tez ma swojego fotografa, no ale na wesele go nie wezmiesz, poszukaj w necie fotografow w swoim miescie. co do wodki to uwazam ze nie powinniscie zalowac, dobrym zwyczajem jest jeszcze dac kazdemu z gosci wodke do domu i jeszcze miec kilka nadprogramowych w samochodzie jak komus o zgrozo do glowy przyjdzie robic brame. napoje beda tez robic jako zapitka no i do drinkow, sama nie wiem ile tego hmmm...

Gość dd coffee
wiecie co moj pierwszy slub mialam wlasnie cywilniak w urzedzie goscie impreza te cale zamiesznie. teraz jestem 8 lat starsza i oboje chcemy zeby bylo to tylko nasza chwila:) bez tego calego zamieszania i strojenia :)

Gość dd coffee
anitka taki slub wyjdzie taniej niz Twoj podejrzewam z tymi wszystkimi bajerami orkiestrami didzejami, nas kosztowalo tylko bilety do usa ( oboje mamy wizy) ale jak ktos nie ma wizy to zawsze mozna wybrac jakas plaze w europie, zaplacic urzednikowi, i tyle co zaplacimy za kolacje dla przyjaciol ( 6 osob), dwoje swiadkow leci z nami z polski a pozostala czworka mieszka w usa bo tam sie z narzeczonym poznalismy.

hejka siedze tak z mama i myslismy nad tym menu na wesele i nic nie mozemy wymyslic moze dacxie jakies propozycje? iule powinno byc dan i jak powinno w ogole to wygladac wszystko? narazie tylko wiemy ze bedzie rosol najpierw a potem ziemniaki i kilka mies kapista i i surowki a potem ro juz nie wiem?? poradzcie cos :D

hejka siedze tak z mama i myslismy nad tym menu na wesele i nic nie mozemy wymyslic moze dacxie jakies propozycje? iule powinno byc dan i jak powinno w ogole to wygladac wszystko? narazie tylko wiemy ze bedzie rosol najpierw a potem ziemniaki i kilka mies kapista i i surowki a potem ro juz nie wiem?? poradzcie cos :D