Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

KTO JESZCZE BIERZE SLUB W GRUDNIU???

Polecane posty

Gość jkhjmhjmh
wolę być śmieszna niż żałosna, przynajmniej nikt mnie nie bije, nie jestem jak ty kooorwą z hivem i świerzbem :) :) :)

jehjaka podnosze temat niehc mi ktos napisz ejak bylo u niego anczaskanine czy duzo ludzi przyszlo i ile wodki kupic???????

Gość Lemonfigareto
Mam nadzieję że twój choojek sprowadzi sobie zajebiste dupcie na kawalerski:) bo sprowadzi sobie na bank nie martw się.

Gość szczerabotak
Po co jej to piszecie? widać,że upośledzona bo nikt normalny nie zachwouje się jak ona. Jak ją będzie lał i zdradzał po ślubie a na bank tak będzie to ona i tak posika się ze szczęścia jak jej kebaba kupi i będzie żyła długo i szczęśliwie w swoim autystycznym świecie :D

jak juz tak chcecie wiedziec ot ustalisliumy ze nie bedzie zadnego kawalerkiego ani panienskiego tylko on bedzie pil z kolegami w czwartke przed slubem i tyle chyba wyranzie napislam i nic nie mowila o zadnych dizewcynach iec prosze was niezacynzajcie tego teamtu

Gość takigienekpieniek
po co kawalerski jak i tak ciagle posuwa jakies laski za twoimi plecami i za twoim przyzwoleniem xD a tak w ogole jak ty mozesz brac slub,ludzie uposledzeni umyslowo nie maja tego przywileju xD

Gość hahahaha....
każdy to wie idiotko i otóż uświadamiam Cię tak posuwa inne laski a Ty lepiej planować slub zaplanuj wizyte w psychiatryku xD

WITAM podnosze temat jakby co bo zostal do slubu tydzien w sumie aja sie strasznie denerwuje i teraz jeszcze wynikla taka sytuacja a wiec co do czaskaniny to ja kuppialam 5 politorowych butelek wodki mysliscie ze starczy?? do tego jakis napoj jutro jad ena zakupy to kubpei lepiej cole cyz cos owocowego? no i jeszcze jedna sprawa mialo nie byc na weselu zadnych podziekowac dla rodzicow po prpstu nie chcialam tego ani ja ani narzeczony no ale moja matka nalge zaczela robic wielki problem ze jak to tak i ze musza byc podizekowania bo co powie rodzina... i co teraz wykombinowac tak na ostatnia chwile? ja mam mame tylko tatay nie bedzie na weselu a od niego beda rodzice oboje wie cnie wiem jak to rozegrac i co sie daje na takie podziekowania?

Gość Młoda piękna i bogata
Ha ha podziekuj żydówko mamusi za to że cię sprzedała ty śmierdzca kupo gowna

Gość jaktamjaktam
ślub?

Gość mąż Anity
up

Gość gość
Anitka chcesz kebaba?