Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vsi90

Oczyszczenie po wakacjach.

Polecane posty

Gość vsi90

Witam.! Po wakacjach dochodze do wniosku, ze moj organizm jest bardzo zasmiecony toksynami. Jakies 4-5 lat temu zrobilam glodowke 10 dniowa wlasciwie: 10dni tylko owoce 7dni dieta kapusciana 10dni glodowka Byl to najlepszy czas w moim zyciu w ktorym czulam sie swietnie.! Teraz obzeram sie jak swinia... przez 2 lata trzymalam wage jadlam wszytsko i nie mialam zadnego efektu jojo. Niestety mialam duze problemy o ktorych nie bd tu opowiadac. W kazdym badz razie jedzenie stalo sie najprzyjemniejsza zecza w moim zyciu i zaczelam jesc i jesc... i tak bez konca... O dziwo do dzisiaj waga nie wrocila kompletnie brakuje mi jeszcze 7 kilo hehe... Ale nie chce aby wrocila... Pozatym czulam sie wspaniale a teraz powrocily bole brzucha czuje sie brudna w srodku i poprostu nie widze dalszego sensu w moim zyciu jezeli bede tak dalej robila. Czuje sie strasznie ciezko mi jest isc do pracy bo kazdy kilogram to tak jakby mi ktos jakies masy tluszczu na nogi zawiesili i musze to nosic... Czuje sie zanieczyszona i bardzo zle mi z tym... Wiem ze nie jest to latwe i nie wiem jak to sie stalo iz kiedys sie zmotywowalam do takiego stopnia ze schudlam ... i to bez zadnych efektow jojo . Moje bole brzucha znikly jak reka odia... wszytskie problemy odeszly. Teraz jestem mezatka i musze zmienic moje zycie najpierw uporzadkowac swoj organizm potem dom a nastepnie doprowadzic moje zycie do stanu uzywalnosci.! Jezeli chce ktos dolaczyc do mnie i rowniez oczyscic sie z toksyn zapraszam ... Postaram sie pic tylko wode z cytryna i zmotywowac sie tak jak kiedys. Jezeli jest tu ktos kto zna sie na oczyszaniu przez glodowke prosilabym o odpowiedz na np. Czy mozna brac tabletki antykoncepcyjne podczas glodowki?

Gość czerwony kapturek se idzie
na wakacjach ja zajebałam wilka z babcią aleśmy go wyruchały a leśniczy wyciągnął babcię z dupy wika