Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulae1993_____

Dam Wam przepis na białkowe ciastka,ale proszę odpowiedzcie mi na jedno pytanie.

Polecane posty

Gość Paulae1993_____

Czy suchy granulat sojowy upieczony w piekarniku będzie nadawał się do jedzenia? Czy nie wywoła problemów żołądkowo-jelitowych? Wiadomo, soja jest ciężkostrawna, a dotychczas tylko gotowałam kostkę sojową stąd moje pytanie. Ciastka są cudowne. Sycą, odchudzają i odżywiają nas od środka. Muszę tylko znać odpowiedź na moje pytanie. Jeśli usłyszę tak to przepis wypali na 100%.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Paulae1993_____
Nikt nie jest zainteresowany? :) Ciastka te można nosić do pracy, do szkoły, jeść do kawy - są przepyszne. Nie tuczą i smakują identycznie jak te ze sklepu, a nawet lepiej. Dodatkowo to bardzo wartościowy posiłek. Naprawdę warto się zainteresować tym tematem. :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w dupie mamy twoje ciasta
sama sobie zryj taki syf my chcemy mieć zdrowe nerki i resztę narządów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no tak.........
cos za cos heeh jak to przyjeste nie ma nic bezinteresownie spadaj z tymi ciastkami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie będzie się nadawał, bo to jest półprodukt ktory trzeba najpierw namoczyć. Jak go namoczysz to może tak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie będzie się nadawał, bo to jest półprodukt ktory trzeba najpierw namoczyć. Jak go namoczysz to może tak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×