Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helennn87a

zal mi siebie, cholera nigdy nie pracowalam

Polecane posty

Gość aż się wypowiem bo mnie telepi
Do tych, co tak się wymadrzały na tym topiku - jestescie ograniczonymi, pozbawionymi uczuć ludzmi. Zycze Wam by Wasze dzieci miały fobię, zobaczycie jak to jest i czy rzeczywiście tak łatwo przyjdzie Wam osądzać innych ludzi. Nie chodziłeś w moich butach-nie osadzaj. Proste jak budowa cepa. Fobia to naprawdę problem, z którym trudno sobie poradzić. Dla większości ludzi to niepojęte, że mozna się bac iść do pracy, wysłać CV, gdzieś zadzwonić, załatwić sprawę w urzędzie. Dla fobików to prawieże granica, którą trudno przekroczyć, a jeśli ją przekroczą towarzysza temu napady lęku i paniki, płacz i smutek. Dlatego przydałoby się wam więcej empatii i zrozumienia dla drugiego człowieka. Bo wasze krytykanctwo i wypowiedzi świadczą tylko i wyłacznie o was.

Gość aaarwena
wyprqaszaqm sobie mi nikt pracy nie zalatwial, a juz na pewno nie pierwsza :O no ale kazdy widzi co chce :O ja tez pierwszego terminu z polskiego z matury nie zdalam mimo ze rozluznhilam sie nimala iloscia alkoholu. tego na szczescie nikt nie zauwazyl i co? ustalilam nastepny termin, z jakaniem, stresem ale zdalam, egzaminatorki byly zdecydowanie bardziej przychylne przy czym ja mam schizofrenie, jakby ktos mi zaczal zarzucac ze nie rozumiem biednych fobikow :O czasem mysle ze tez mam tak prawo usiasc i mowic ze ssie kurwa boje wyjsc i oczekiwac ze mnie to rozgrzeszy nie macie pojecia ile razy poszlam do pracy [od wplywe m alkoholu bo tak sie balam ale kurwa powiedzialam sobie ze musze wyjsc chocby nie wiem co, teoretycznie mialby mnie kto utrzymywac ale takie zycie na pewno nikogo by nie satysfakcjonowalo, tym badziej ze rodzice nie beda zyli wiecznie ile stresu w zyciu przeszlam to juz powinnam siwa byc, ale do glowy by mi nie przyszlio zeby sie poddac bo sie boje :O

Gość wewerreer
aaarwena-zamknij ryj chamko, jakbys naprawde miala taka fobie to nikt by cie nie zatrudnil

Gość aaarwena
oj ciesz sie kurwo ze nie rozmawiasz ze mna w 4 oczy bo ryj bys miala spuchbniety ze na slepia bys patrzec nie mogla swinio stara leniwa :O poza tym mam schizofrenie imbecylu, naucz sie czytac :O \bez odbioru kurwo

Gość spoko loko
Sorry, ale to nie jest normalne tak się wyzywać... Opanujcie się kobiety! jesteśmy wszyscy ludźmi i miejmy do siebie trochę szacunku.

Gość aaarwena
przepraszam ale temat jest mi bliski i mnie czasem ponosi nie powinnam byla sie znizac do tego poziomu

Gość aaarwena
sram morda :O i jestem gownem pojebanym jak scierwo :O

Gość wewerreer
ty jestes jakas psychiczna, kto cie zatrudnil wariatko? :D nie wierze, ze dostalas prace bez znajomosci, nie dosc ze fobik to jeszcze straszna chamka

Gość nieuddaczniczka
Ja nie mam fobii. Zjebałam sobie życie z własnej głupoty. Będąc na ostatnim roku studiów zaszłam w ciążę. Zdałam wszystkie egzaminy, została mi tylko obrona pracy. Pomyślałam, że zrobię to już po porodzie jak się wszytko w życiu ustabilizuje. Minęło 7 lat. Stuknęła mi 30-tka. W międzyczasie urodziłam drugie dziecko. Pracy NIGDY nie obroniłam. Nigdzie nie pracowałam bo jak odchowałam jedno dziecko to zaraz urodziło się drugie. Teraz starsze poszło do zerówki, młodsze do przedszkola. Rodzina i znajomi patrzą na mnie z politowaniem i każda rozmowa zaczyna się od "szukasz jakieś pracy?". A mnie się wyć chce. Sama wiem, że zniszczyłam swoją szansę i jak mi to ktoś jeszcze w twarz rzuca to łzy w gardle duszą. Moje CW to czysta kartka. Bez znajomości to nawet za ladę do mięsnego się nie dostanę. Po nocach nie śpię i myślę jak ja mogłam sobie tak skopać życie? Tydzień temu poszłam na swoja starą uczelnię. Dowiedziałam się, że mogę reaktywować studia. Zrobić różnice programowe i obronić pracę. Zarejestrowałam się w UP. Kosztowało mnie to nie lada nerwów bo urzędniczki były chamskie i traktowały mnie jak gówno. Siostra będzie mi pisać wniosek o dotację na własną działalność bo szansy na pracę u kogoś to raczej nie mam żadnych. Trzymajcie się.

Gość aaarwena
lecze sie na leb ale leki nie tak mi dobrali i mam kurwice :O chooj mnie strzela bom w pipie nie miala

Gość wewerreer
nie pij tyle alkoholiczko bo coraz gorzej bedzie z toba... ty masz schizofrenie taaa, schizofrenik nie zdaje sobie sprawy, ze jest chory. ty jestes po prostu psychiczna i wulgarna. kto cie zatrudnil?

Gość aaarwena
nikt mnie nie zatrudnil tylko sobie uroilam wszystko w chorym lbie jak zawsze i potem pisze na kafe :O

Gość wewerreer
"zgadzam sie z tym co mowi ze brak wam motywacji, moze jakby was ktos w zyciu porzadnie zawstydzil to byscie tej pracy za wszelka cene szukaly ja tez jestem chora, mam 23 lata i jakbym miala nieprzepracowanego dnia to sory, ale tez bym czula sie jak gowno, a co dopiero 28, mzoe to kwestia wychowania jak ktos moze sobi3e pozwolic na rozlazlosc to sobie na nia pozwoli i bedzie tak zyl, znalezc jakakolwiek prace na poczatek mozna zawsze ale jak mama utrzymuje laske pod trzydziestke i jeszcze kieszonkowe daje to po co ja tez mam rozne jazdy, rozne doly ale pierwsza prace mialam 6 lat temu, z przerwami pracuje do dzisiaj wszystko fajnie, ale jeszcze jedna rzecz- wy bedziecie coraz starsze, dokad to zmierza? czekacie do emerytury czy jak?" pierwszą pracę mialas jak mialas 17 lat? to pewnie po znajomosci ktos dal gowniarze prace a teraz sie madrzy. i sama ejstes gownem. pewnie nawet zadnych studiow nie skonczylas prostaczko.

Gość aaarwena
rozszyfrowaliscie mnie koorwa :O

Gość wewerreer
nieuddaczniczka- u Ciebie to inna sytuacja, bo ty urodziłaś dzieci więc normalne, że się nimi zajmowałaś i nie miałaś pracy. co innego jak ktos nie ma rodziny, dzieci nie rodzil, i nie pracowal.

Gość widać że to jakaś szurnięta
:D

Gość Esma600
cholera , a mnie zal ciebie , że tak marudzisz , i że uwazasz , ze nikt nigdy nic nie robi , poza tobą :( :)

Gość nieuddaczniczka
Dziewczyny, opanujcie się. Rozwalacie temat. @Arrrweena Z całym szacunkiem, jeśli sama masz problemy to powinnaś wiedzieć, ze wyzywanie kogoś od leniwych, starych bab nie pomoże im wyjść z tego zawieszenia tylko pogrąży je jeszcze bardziej w depresji.

Gość vbnvnbv
ludzie... to znajdźcie jakąś łatwą pracę zacznijcie od sklepu? rozkładanie towaru? bez przesady, ale jak można być tak zależnym od rodziców? pomyśl jak by było fajnie jakbyś miała własne konto i co miesiąc własne zarobione pieniądze zero kontroli, pełny luz..

Gość wewerreer
ona pewnie jakies lewe orzeczenie sobie zalatwila o niepelnosprawnosci umyslowej, pewnie pierwsza albo druga grupa, a takiemu latwiej znaleźć pracę..

Gość wewerreer
latwo pisac ale nawet na taką pracę jest 200 chetnych, a i tak biora zwykle studentow

Gość prawictwo pospolite222
ja tez mam 28 lat i nigdy nie pracowałem .. i nigdy nie szukałem pracy . dziewczyny z gg ( ktore chodziły ze mną na politechnike ) wyzywają mnie od gejów i leni połowe z nich skasowałem z gg z głupie opisy jakie miały ( te opisy dotyczyły mojej osoby ) wogóle to nie wchodze na gg od 7 miesięcy i nie wiem co tam wypisują / Ale pewnie dalej mnie obrażają .

Gość luizjanaaaaaa
nieuddaczniczka jak mnie wkurzają ludzie, którzy traktują kogoś jak jak Twoi bliscy Ciebie zaczynać rozmowę od tekstu "szukasz jakiejś pracy" to brak zupełnego szacunku do Ciebie i brak kultury co ich to obchodzi ok Ty byś chciała prace itd ale jakim prawem oni traktują Cię tak obcesowo? nie martw się, znajdziesz pracę i im wszystkim pokażesz!! ja tez byłam nieśmiała itd wyjechałam za granicę i musiałam w końcu się zmobilizować, bo z czegoś trzeba było żyć! najpierw pracowałam jako niania, uczyłam się jezyka a teraz pracuję ze swojego domu, przy komputerku, nieźle zarabiam, nienormowany czas pracy Ty też dasz rade, zobaczysz!

Gość dfgghbn
aaarwena----ty durna szhizofreniczko widać żeś jebnięta spindalaj z tego tematu durna pało

a skasowałem je dlatego ze nie pozwole by jakas szmata mnie obrażała publicznie .. Jesli jej cos nie pasowało to mogła napisac mi to na gg , a nie w opisie wypisuje ze jestem potworem itd ..

Gość spoko loko
Prawda jest taka, że do kazdej z nas w końcu usmiechnie się szczeście. Teraz jest źle, okropnie, beznadziejnie, ale w końcu się to zmieni. Kazda i każdy w końcu znajdzie pracę, zacznie zarabiać, cieszyć sie z własnych pieniedzy i nie bedzie nikt spośród nas tu zył na koszt rodziców. Jestem zdania, że fobię nalezy leczyć psychoterapią, a jesli trzeba dodatkowo wspomagać lekami psychotropowymi. Niestety ludzka psychika jest bardzo bardzo zróżnicowana. Powiem na swoim przykładzie, że moje problemy emocjonalne/"psychiczne" sa związane z przeżyciami z dzieciństwa. Rozpoczynam terapię i mam nadzieję, że ona da mi siłę do walki o siebie.

ostatni raz jak byłem na gg to dwie panny miały opis masturbacja i robótki ręczne - pewnie chciały mi dokuczyć .. CZy one naprwade nie potrafią zrozumieć ze ktoś kto nie chce dziewczyny też zasługuje na szacunek ?

Gość wewerreer
to ze nie pracowales to jedno ale to ze masz taki debilny nick to jednak duzo mowi o tobie...

Gość nieuddaczniczka
Luizjana A co robisz? Ja język angielski znam perfekcyjnie. Zresztą te moje nieszczęsne studia do Fil.Angielska. Myślę właśnie o jakieś własnej działalności internetowej, by mieć nienormowany czas pracy. Dziecko mi się do świetlicy nie dostało i codziennie o 13.00 muszę go odbierać ze szkoły. A nie mam pomocy w postaci babć czy dziadków, którzy mogliby z nim siedzieć, bym mogła pracować na etat u kogoś.

jeszcze wybrały mi jakąs otyła panne i myslały ze sie z nią umówie . Zalosne . a jak sie nie umówiłem to od razu komentarze i opisy o gejach