Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bluetooth na mieście

Bluetooth w telefonie a intymne zdjęcia laski

Polecane posty

Jak mi się nudzi to włączam Bluetootha w telefonie i daje na wyszukaj jak mi się uda coś znaleźć to próbuje się połączyć czy trafi się jakaś fajna laseczka . I ostatnio miałem taki motyw że po połączeniu laska kliknęła w swoim telefonie na zgodę połączenia i zaczęło ściągać wszystko z jej telefonu , okazało się że miała intymne zdjęcia , w bieliźnie i bez pewnie dla swojego chłopaka , jak się kapnęła zerwała połączenie , jak się rozejrzałem to miała przerażenie i panikę w oczach , ale tu od razu zaznaczam że po obejrzeniu skasowałem wszystko z telefonu , zbokiem nie jestem i mi są takie rzeczy nie potrzebne.

Bluetooth w telefonie , no nie mówcie dziewczyny że żadne wyszukiwanie na tel przez bluta wam sie nie zdarzyło , może nie taka historia ale inne

odczepcie się , wyszukiwanie takie robię że jak połączą się telefon to może się z jakąś popisze a to że laska ma takie zdjęcia w swoim telefonie to jej głupota i nie uważa co robi z telefonem ( a jak zgubi swój telefon) , dobrze że trafiła na takiego co to wykorzystał a nie wrzucił na neta.

Gość kolegastalin
to może pedofila ofiary wina ,że ubrała się na randkę i akurat przechodziła obok niego co

miało być dobrze że trafiła na takiego co to wykasował a nie wrzucił na neta.

kolegastalin , apikol to wy jesteście dziwni z tymi swoimi wpisami

no kurde a myślałem że fajny temat do dziewczyn czy zdarzyły wam sie fajne historie z Bluetoothem w telefonie