Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fceQAA

Fobia społeczna a ślub za tydzień :(

Polecane posty

Gość mam dylemata że hej
ja też szukam butów mozna wszystko ale nie jest wskazane :) byc moze ma jaskre z szerokim katem, ja mam zagrozenie jaskra, nie wolno w jaskrze z waskim katem przesaczania, wiec nie jest wskazane zebym w ogole brala bo tak na dobra sprawe nie wiadomo jaka jaskra potencjalnie moze sie u mnie rozwinac

Gość ja też szukam butów .
mam dylemata że hej" no może to faktycznie zależy od rodzaju jaskry ale wiem że jej lekarz też nie zalecał tego afobamu ale jednak bierze już od lat i chyba nie jest gorzej z jej jaskrą no ale wiadomo że każdy przypadek jest inny.

Gość a dzieci sobie
myślę, że mogłabyś już od jutra brać po 1/2 lub 1 tabletce na dzień tydzień to zbyt krótki okres czasu aby mówić o uzależnieniu to wesele to na pewno dość duży stres i nawet jesli weżmiesz jedną rano i poczujesz atak paniki tuż przed samą imprezą weżmiesz jeszcze jedną powinna zadziałać

Gość fceQAA
a dzieci sobie, dziękuję Ci za odpowiedzi, będę jutro próbować z pierwszą tabletkę zobacze co to będzie. Pozdrawiam :)

Gość mam dylemata że hej
dlaczego moich dobrych rad nikt nie chce sluchac :(

Gość a dzieci sobie
Baw się dobrze 🌻

Gość fceQAA
mam dylemata że hej, ja wszystkich rad słuchałam ale wybieram afobam ;) Pozdrawiam :)

Gość a dzieci sobie
[zgłoś do usunięcia] mam dylemata że hej dlaczego moich dobrych rad nikt nie chce sluchac :) dla Ciebie też 🌻 :D

Gość mam dylemata że hej
dzięki :D

Gość a co to jest ten
antyhistaminik?? czy mozna kupic bez recepty??

Gość mam dylemata że hej
leki przeciwhistaminowe, czyli przeciwalergiczne :) najsłabsze sa bez recepty ale i one działają. substancja czynna loratadyna lub cetyryzyna

Gość mam dylemata że hej
wydaje mi sie, ale to moje subiektywne odczucie, ze cetyryzyna dziala bardziej wyciszająco

Gość fceQAA
do bani z tym afobamem :o wzięłam przedwczoraj pół tabletki i poszłam na zakupy i w centrum handlowym nie mogłam wysiedzieć bo mi słabo duszne i inne cyrki więc nie pomógł, wczoraj wzięłam całą tabletkę i poszłam na zieleniak gdzie tłumy ludzi żeby sprawdzić czy działa no i strasznie mi się chciało spać było mi niedobrze i marzyłam żeby tylko się gdzies położyć i usnąć :o Jutro jadę na to wesele i plakac mi sie chce bo ten lek na mnie nie działa i zaczne chyba panikować :( do dupy to wszystko :(

Gość fceQAA
a jak poszłam na ten zieleniak to też mi było słabo i chciałam juz wracac do domu żeby się tam zaszyć. Myślałam że chociaż trochę mnie wyluzuje :/