Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna754568

PYTANIE DO NIEWIERZĄCYCH W BOGA

Polecane posty

Gość the human
Religii z pewnoscia nei jest kilka tysiecy. Co najwyzej kilkadziesiat

Gość Autorko, a co jeśli okażę się,
jeśli okaże się ... Racja, a ciekawe co będzie z tymi katolikami, którzy okazywali miłosierdzie rozpalając stosy czy tworząc spis ksiąg zakazanych.

the human Doucz się ignorancie.

Gość Niunia9890
Do piekła idą ludzie którzy czynią zło, więc się nie boję, a jeśli Bog istnieje to na pewno nie jest tak ograniczony i smieje sie z tych wszystkich religii, ktore są tepe jak zardzewiały nóż.

Dokładnego spisu wszystkich religii i lokalnych wierzeń nie mamy (swoją drogą: jest przecież masa sekt...a co jeżeli oni mają rację?).

"Na świecie istnieje około 10 tys religii i wyznań" ks.J.Górski Spotkanie z religiami Katowice 2007 www.wikipedia.pl

Gość hermita
eluga to dobry smartfone?

Gość klerhfgoiuhfoiuerf
Ja się nie boję bo nie jestem złym czlowiekiem. Nie popełniam grzechow. Jesli bog istnieje to na pewno nie jest az taki srogi zeby karac kogos za to, ze nie wierzy w cos czego nigdy nie widzial na oczy. :P

Gość tujaaaaaaaaaaaaa
Nie wiadomo na pewno,że Bóg stworzył człowieka,, Na pewno wiadomo,że człowiek stworzył miliony bogów

Gość the human
"ze nie wierzy w cos czego nigdy nie widzial na oczy" kolejny debilizm. Wiara w cos co sie juz widzialo. Co za sprzecznosc. Widac ze wogole nie myslicie cymbały

Niunia9890 Jeśli mamy być czepialscy to wszystkie religie są głupie. Pomyśl o tym. Jesteś w stanie udowodnić mi racje którejkolwiek z nich ? Gdybyś była w stanie, na Twoją wiarę przeszłyby dziesiątki tysięcy. Jest jednak coś w człowieku, że chce w coś wierzyć. A jeśli inni wierzą w coś innego to w ludziach uruchamia się agresja (u niektórych), przejawiana w różny sposób.

Gość the human
"Nie popełniam grzechow" akurat haha

Gość hermita
wkurzyłem Pana Boga a nie zrobiłem czyli nie popełniłem grzechu,ale powiedziałem Mu że to bład wyganiać z Raju Adama i Ewe i się bardzo wściekł

Gość ulubienica wujka Szatana
Mnie się śmiać chce z wierzących, którzy myslą że jak nie mordują i nie kradną to jest super ok. A tępactwo nie ma za grosz szacunku do większosci ludzi i zwierząt, nie mowiac o reszcie swoich przywar ktore zasluguja na potępienie. Pracować nad soba, bo jedno zycie macie a ja marnujecie na kazdym kroku. I za to powinno was sie usmazyc.

Ja staram się żyć dobrze. I tyle, nie mam potrzeby latania po kościołach i udowadniania swojej moralności.

Gość hermita
a jestem tylko szatanem czyli żmiją pełzającą obleśną wilgotną fe!

Gość hermita
nie chce wygrywać ale muszę teraz

ulubienica wujka Szatana Jeszcze jakiś czas temu mordowali. Między innymi stosy.

Nie mam nic do tego, że ktoś w coś wierzy. Szanuje wybór ludzi wierzących. W przeciwieństwie do części lewackich oszołomów, którzy uważają, że tolerancja może być wybiórcza.

Autorko, a co jeśli okażę się, może sam/a nie wiesz, że własnie taką potrzebę masz. To tak z doświadczenia własnego i znajomych.

Gość klerhfgoiuhfoiuerf
the human niby katolikiem jestes a juz dwa razy mnie obraziles, ja tobie nic obrazliwego nie napisalam

Otóż to. Swoją drogą, ludzie w naprawdę dziwne rzeczy wierzę i chociaż czasami mocno potrafią mnie zaskoczyć to w sumie kim ja jestem żeby oceniać? Są tacy co mówią zaklęcia na różne okazje - o ile nie oczekują ode mnie, że w nie uwierzę to niech sobie mówią.

Gość the human
A kto powiedzial ze jestem katolikiem. A jaka jest roznica miedzy katolikiem a chrzescijaninem ??

Gość Ks. Maciej Kozyra
na serio wierzycie w te pierdoły?

umano Czy napisałem, że nie mam takiej potrzeby ? Ja po prostu nie jestem związany z Chrześcijaństwem. Coraz bliżej jestem zupełnie innej religii. Nieważne jakiej, bo to moja sprawa, nie o tym jest temat. Pozdrawiam ;)

Gość klerhfgoiuhfoiuerf
a to jakiej wiary jestes? i dlaczego mnie obrazasz? ja wiem jaka jest roznica, katolicyzm to nurt w chrzescijanstwie. Ty tego nie wiesz?

Gość Ks. Maciej Kozyra
jebie mnie to

Gość the human
ja nie jestem chamem. Wyrazam tylko swoje zdanie cymbały