Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m6m6m6m6m

Urządzenie kuchni - gdzie blat?

Polecane posty

Gość m6m6m6m6m

Urządzam właśnie kuchnię i zastanawiam się co lepiej oddzielić blatem o szerokości 40cm: lodówkę i zlewozmywak czy zlewozmywak i kuchenkę? Wszystko będzie stało w kolejności od lewej: lodówka, zlew, kuchenka, dwa blaty (60cm i 80cm), więc gdzie będzie najbardziej funkcjonalnie wcisnąć ten mały blat? Dodam, że zlew ma ociekacz od strony kuchenki, a szafka 40cm jest jedyną z szufladami.

ciężko mi to sobie wyobrazić, jakbyś załączyła zdjęcie byłoby łatwiej coś wymyślić. ale zawsze możesz popatrzeć na strony wnętrzarskie, n-design ma masę obfotografowanych projektów, może któryś podsunie Ci jakąś inspirację :)

Gość szukałam pokoju studenckiego
koniecznie ale to koniecznie miedzy zlewem a kuchenka musi byc 0,5 albo 0,6m blatu - tak mowia nawet zasady projektowania wnetrz. A to jest bardzo wazne i praktyczne. Ja mam miedzy kuchenka a zlewem wlasnie tylko 40cm i jest to bardzo niewygodne!!! jakbym mogla, to bym chciala miec tam ok 80 cm lub wiecej. a z lodowki raczej jak cos wyjmujesz to od razu uzywasz wiec przy niej nie trzeba specjalnie duzo miejsca. a jak gotujesz, przyrzadzasz potrawy w wielu naczyniach itp to blat miedzy kuchenka a zlewem byc musi!

Gość gość
Zoabcz tutaj www.btb-radzymin.pl maja naprawde bardzo duzy wybor w asortymencie, do tego wszystko takie ladne

Gość gość
blat drewniany, ceramiczny albo kamienny - od razu mówię daj sobie spokój z gotowcami z płyty meblowej blatowej ! Paździerz prędzej czy póniej dostanie wody i spuchnie i po 5-8 latach już widać ze jest użytkowany - kamień najlepiej - ale zimy jest - polecam od siebie naturalne drewno olejowane :)

Gość gość
i ty chcesz zeby obcy ludzie za ciebie zdecydowali?