Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Widziałem dziś kilku niskich facetów z ładnymi dziewczynami

Polecane posty

Ja za to powiem wam jaki miałem niedawno sen. Otóż wraz z pakistańczykami paliłem flagi, ale nie amerykańskie a polskie.

Gość niebieskooki brunet
Rada dla facetów, którzy chcą sobie zaoszczędzić porażek odrzucenia: nauczcie się czytac oznaki kiedy kobieta się toba interesuje i tylko do takich uderzaj. Choćbys robił nie wiem co i jak sie popisywał i podchodził przed kobietą, która ci się podoba, ale ty jej nie - nic nie zrobisz. No jak mi pokaże środkowy palec to myślę że się połapie :D

Gość IMO12358
bumele "Rada dla facetów, którzy chcą sobie zaoszczędzić porażek odrzucenia: nauczcie się czytac oznaki kiedy kobieta się toba interesuje i tylko do takich uderzaj. Choćbys robił nie wiem co i jak sie popisywał i podchodził przed kobietą, która ci się podoba, ale ty jej nie - nic nie zrobisz." Niestety naiwnych nie brakuje, co by tłumaczyło popularność wszelkich "kursów" uwodzenia.

Gość niebieskooki brunet
Ja za to powiem wam jaki miałem niedawno sen. Otóż wraz z pakistańczykami paliłem flagi, ale nie amerykańskie a polskie. nie poparzyłeś sobie rączek :D

Gość niebieskooki brunet
no to te kursy uwodzenia to jest dopiero pierdoleni jak nie jesteś przystojny i masz mało plusów i to masz po prostu małe szanse ale oni nie "KAŻDY FACET MOŻE UPOLOWAĆ KOBIETĘ JAKĄ CHCE !!!" niech żyje prawdomówność .... na wszystkim da się zarobić zwłaszcza jak wmówisz tamtemu że ty go wyleczysz z tego "kompleksu" "niepowodzenia"

Gość niebieskooki brunet
A mnie jedna raz zgasiła podczas rozmowy powiedziała mi że "nie wzbudzam zaufania" i odeszła a ja do siebie aha fajnie NIe wiem tylko o co chodziło ???

Gość niebieskooki brunet
może wyglądam jak przestępca przez ten jebany wzrost :D

Gość uwaga Frodo to projekt!!!
kiedys pisal, ze ma 169 wzrostu,a pod tym nikiem podaje 172:D Ty zaklamany pajacu:O FRODO to dawny STANCZYK!

Gość niebieskooki brunet
taa...kurwa bin ladena bez przesady brody nie mam :D po za tym ty masz jakąś faze na bliski wchód ostatnio ? tylko się nie zdetonuj na forum dobra ?

Frodo, ale dodałeś sobie w którym poście tego wątku, pisząc że masz 175 cm. A tyle NIE MASZ!! To tak jakbym ja napisał 170 cm, mając 169,5 cm. JEST RÓŻNICA BO TYLE NIE MAM !!! Nie wolno dodawać!!

Nie no nic... ale 174,5 cm to jednak NIE JEST 175 cm. Mi NIE WOLNO mówić że mam 170 cm, bo to od razu widać że kłamię! A może Tobie wolno... w końcu różnica pomiedzy 174,5 a 175 cm nie jest aż tak widoczna jak między 169,5 a 170 cm...

Gość uwaga Frodo to projekt!!!
Stanczyk ma tyle nickow,ze zapomina gdzie co pisal i mysli,ze ludzie to debile i nie zauwaza tych roznic wzrostu:D