Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Widziałem dziś kilku niskich facetów z ładnymi dziewczynami

Polecane posty

Byłem rano w galerii i widziałem kilka par niski+niska, tak ok 165-170, ale byli młodsi i dobrze ubrani nie to co ja. Starsze 20-23 jednak patrzą na kase i na to jakie masz auto.

Gość trimer_ball
Obawiam się że z gó.wna bata nie ukręcisz.

Gość KPAKOB
Może na szczudłach pan zacznij chodzić.

Gość O, przepraszam, niska kobieta
to do 159cm, sredniego wzrostu to 160-169, powyzej 169 - wysoka, powyzej 175 - bardzo wysoka Widziales przecietnrgo wzrostu kobiete z niskim facetem

Twój nick świadczy o Twoim kompleksie. Zakompleksiony facet ma mniej szans na kobietę. Twój problem to KOMPLEKS, nie wzrost czy kasa. Kompleks. Rozumiesz?

@Frod Są sporty, sytuacje gdzie nisko wzrost jest ZALETĄ (dżokej). Wiecie po co często ludzie kupują ekstra ciuchy, fury i robią kasę? Aby zdobyć PEWNOŚĆ siebie. Aby wyleczyć swoje kompleksy i podnieść samoocenę. Można inaczej ponieść sobie samoocenę. Znaleźć coś w czym jesteśmy dobrzy i realizować to. Człowiek pewny siebie idzie inaczej, patrzy inaczej i ma kompletnie inną mowę ciała. Czy jeśli jesteś niepewny siebie, zakompleksiony i słaby psychicznie - to jak pożyczę Ci 5tys zł i będziesz je miał w kieszenie - poczujesz się lepiej? NIE! Kompleksy i poczucie wartości jest w GŁOWIE i tam możesz je sobie poprawić. Skupiając się na jakieś cesze wyglądu - uciekasz od problemu. Oszukujesz się i okłamujesz (gdybym był wyższy ... gdybym był bogatszy). Samoocena jest w umyśle, nie w kieszenie czy portfelu.

Jacek - wszystko pięknie, ale on nie chce zostać dżokejem tylko wyrwać pannę. A tu wzrost jest sporym utrudnieniem. Z 5 tyśkami od Ciebie to bym sie poczuł lepiej bo bym dobrze wydał. Zależy oczywista na jaki czas i jaki procent bys pożyczył:P

@frodo Tom Cruise, Prince i wielu innych ludzi osiągnęło sukces pomimo niewysokiego wzrostu. Zgadnij dlaczego?

A wiecie co? Zalozylem te buty i wkładki...miałem 175cm wzrostu dokładnie, od razu poczułem sie lepiej ! Ludzie nie patrzyli na mnie jak na kurdupla tylko normalną osobe :) to strasznie fajne nie byc małym, i byc wreszcie wyzszym od wielu dziewczyn a nie niższym. A moze to dlatego ze nie myslalem juz o wzroscie?

@niski Widzisz, "nie myślałem". Teraz krok numer 2. Nie myśleć o wzroście bez wkładek. Samonakręcanie się i rozmyślanie o kompleksach pogrąża.

Gość To napawde Wam wpolczuje,
Panowie. Moj facet ma 170cm, zajebiste cialo, zero kompleksow. Czasem sam zartuje ze wzrostu. A ja (164cm) chodze z nim na obcasie i tez sie nie przejmuje

@frodo Ja wskazuje drogę i rozwiązanie. Nakreślam przyczyny problemu (zakompleksiona osobowość) i rozwiązanie (poprawa samooceny). Od was (ludzi którzy mają kompleks niskiego wzrostu) czy się wyleczą, naprawią swoje samopoczucie i zbudują swoje szczęście. Jedni będą narzekać że się nie da, inni pójdą do przodu i znajdą spokój ducha.

Jacek - ale to nie jest rozwiązanie problemu o którym on pisze. Z tego co rozumiem, bo czytałem jego tematy jego problemem jest nie to,że ma nie taką samoocenę a że go panny nie chcą. Jedno z drugim się pewnie łączy, ale nie aż tak, żeby mu Twoje rady na cokolwiek pomogły.

Gość facet w opałach
ja mam 172 cm to jestem średni czy niskie ?

Gość facet w opałach
to kulawo 😠

Kobiety WYCZUWAJĄ zakompleksionych, niepewnych siebie facetów. Pewność siebie widać w głosie, twarzy, oczach - całym ciele. Cały wpis, nick sugeruje zakompleksionego i niepewnego faceta. Jeśli się mylę - proszę o opinię innych na kafe ...

Gość i co z tego ????
a po co jej pewny siebie ? bo nie łapie

Gość facet w opałach
A dlaczego laski tak chcą wysokiego ? Przecież dzisiaj wzrost nie ma znaczenia czemu one się tak podniecają wysokimi ?!

Gość bumele
" Kobiety WYCZUWAJĄ zakompleksionych, niepewnych siebie facetów." Tak masz rację, ja jeszcze pociągnę temat i go rozciągnę na to znane zjawisko, że jak damy sobie spokój z szukaniem miłości to po pewnym czasie pojawia się sama. Dzieje sie to przez ten sam mechanizm. Desperacja jest bowiem wyczuwana przez ludzi automatycznie bi desperat nią aż promieniuje. Kiedy ludzie rzeczywiście się poddają i przestają szukac, automatycznie przestają wypuszczać ta desperację na zewnatrz i stają się atrakcyjni dla części osób z płci przeciwnej.